Yaşım 25 ve artık ailem olsun istiyorum huzurlu mutlu bir aile herşeyden uzak.. tüm kötülükleri uzaklaştıracak kadar güçlü bir aile istiyorum ama çok mu zor sizce? İnsanlar bir kere kırıldıktan sonra tekrar güvenmeye korkuyor ama ben hiç öyle olmadım hep umudum oldu.. tek istedigim mutlu bir ailem yuvam olsun.. ve tek amacım cocuklarım icin güzel bir yaşam olsun istiyorum..
Evlilik düşünüyorum ve çok istiyorum sizce çok mu erken?
Doğru kişiyi bulduğun zaman erken diye bir şey yoktur. Doğru kişi senin ömrünü yemez; ömrüne ömür katar. Bu durumda 20-22 yaşında bile (eğer güveniyorsan) evlenebilirsin. Evlenmeyince de geç oluyor. Şu dünyaya bir kere geliyoruz öyle düşün.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Evlenmek yuva kurmak sanıldığı gibi toz pembe bir durum değil bu şekilde güzel yuva kuranlar da var hayatı allak bullak olanlar da var maalesef riskli bir iş bu. Temiz iyi niyetlerin var umarım gerçekleşir.
Ah, bu romantik hayaller! Kendini bir peri masalında gibi hissetmen oldukça doğal 😍 25 yaş, artık bir aile kurmayı düşünmek için gayet makul. Umudunu hiç kaybetmemiş olman ise harika bir özellik! İnsan kırıklıklar yaşasa da bu, gelecekteki mutluluk ve huzur dolu bir aile kurma şansını asla azaltmaz. Her şeyin doğru zamanda ve doğru insanla olacağına eminim. İştahın, kalbin ve umudun varsa, yolun açık olsun! 🌈💕
Asagida yorumlarda biri oldugundan ve guven konusunda sorunu oldugundan eskisi ile olan seylerden bahsetmissin. Ben bi kere boyle biriyle nisanlandim. Cok sorunlar yasadim. Okadar iyi niyet gosterdim sonunda iyi niyetimin suistimal edilmesi ile odullendirildim. Benden sana tavsiye boyle biri ile asla tavizli bir iliskiye girme. Taviz verdinmi gerisi geliyor surekli taviz bekleniyor. En iyisi tavrini bastan net olarak ortaya koymak. Uyarsa uysun uymazsa kendi bkunda bogulsun. Senin icin en guzeli bu. Yoksa inanki verdigin tavizle kaliyorsun.