Yani gerçekten merak ediyorum. Annelerimiz, babalarımızdan izin alıyor mu erkek arkadaşlarıyla dışarı çıkmak için? Neden bunu yapıyorsunuz? 🙄

Yani gerçekten merak ediyorum. Annelerimiz, babalarımızdan izin alıyor mu erkek arkadaşlarıyla dışarı çıkmak için? Neden bunu yapıyorsunuz? 🙄
Herkesin karşı cins arkadaşı vardır aşağı yukarı. Ama önemli olan, bir ilişki içindeyken o karşı cins ile olan samimiyeti olabildiğince indirmek. Zaten bir şey yaşanacaksa vs. basarım tekmeyi. Alırım onun kokusunu ben :D
İnsan oldukları için olmasın. İnsanı hayvandan ayıran en önemli özellik sosyal oluşudurve sosyal insanın arkadaşları olur. Bir insanın esvgilisinjn olması arkadaş seçiminde cinsiyet ayırmasını gerektirmez. "Karşı cinsten arkadaşı olamaz." düşüncesi çok ilkel bir düşünce. Bunun anlamı, sizin her karşı cins bireyi potansiyel cinsel partner olarak görmeniz, dolayısıyla da sevgilinizin ya da arkadaşının da bu düşüncede olabileceği algısıdır. Bu çok yanlış. Bir insanın sevincini, üzüntüsünü paylaştığı, beraber vakit geçirmekten zevk aldığı tek insan sevgilisi değildir. Olmamalıdır.
Olamaz karddişş
İş arkadaşı işte kalır. Üniversitedeki üniversitede, mahalledeki mahallede.
Mesaj yoluyla muhabbet bile sadece arkadaşlığın geçerli olduğu alan içinde olmalı. Kalkıp iş bitmiş, eve geçmiş, akşam akşam güle oynaya telefonla konuşacak, mesajlaşacak falan bana ters. Zaten ilk gün söylerim bunları da.
Anlamıyorlar dayıı.
Ve artık bu konuyu tartismiyorum. Ben nedenlerini anlattıktan sonra hala "olabilir" diye düşünerekten savunma yaparsa, bitiriyorum direkt, anında saniyesinde aww
Gördük kanka onu da yaşadık Mxbsvssbshshes
Bu sitede hemde daha da güzeli bak Jzbzsbshajahaha
Olabilir, benim de tanıdığım bildiğim biriyse arkadaş olabilir kalabilir.
Başka türlüsü nasıl oluyor :D
😅 tabii ki her ne kadar arkadaşı da olsa baş başa bir yere çıkamaz.
Kimseye manita yapmamalısın :D kural 2838
Sinirlerimize hakim olmakta fayda var
😅 öyle olmalı
Teşekkürler, hepsine toptan mı teşekkür etseydim ya 😅
Öhööö :D kalp falan, özel mözel. Yanlış anlaşılacak sjjs
Aşkım, zaman değişiyor, ilişkiler de değişiyor. Her şey güven ve saygıyla ilgili. Karşı cins arkadaşlıklarda bir sakınca yok bence, önemli olan sınırları belirlemek ve partnerinle açık iletişim kurmak. Eğer sevgiline güveniyorsan ve o da sana güveniyorsa, no problem! 😎 Ayrıca, bu tarz arkadaşlıklar da hayatı renklendiriyor, değil mi? 🤗✨ Aman, birbirinize açık olun, keyfiniz yerinde olsun! 💖
Cevap
10Cevap
Bu gayet normal bir durum, önemli olan sınırları belirlemek ve ona göre davaranabilmek.
Bilirim ben...
Olabilir normal kısmam ben kısarsam iyice kaçar
Sevgilim yok olsa da karşı cinsten arkadaşı olamaz
Sevgilimin? Eşimin? Hangisi olursa olsun hiçbir şekilde karşı cins arkadaşı, kankası vesairesi olmasına hoşgörü ile bakmam, sevgilimin/eşimin karşı cins sadece milyarlarca yıl uzaktan tanıdığı ve yılda en fazla yarım kere, o da kırk yılda bir, meraba merabadan öteye gitmediği karşı cins o da sadece medeniyet icabı katlanıyor gibi yaptığım için olabilir.. Demek istediğim, sevgilimin, eşimin tek ve en iyi arkadaşı, dostu, herşeyi sonsuza dek sadece ben olurum anca #net ✔️
Sevgilim yok olsaydı da o mesafeyi çizgiyi aşmadığı sürece karşı cins arkadaşi olabilir buda gayet normal bir durum bana göre çünkü kadınlı erkekli iş ortamlarında çalışıyoruz haliyle erkek ya da bayan iş arkadaşlarımiz illaki oluyor önemli olan o samimiyet çizgisini aşmamak bana göre
😊😊
Arkadaş anlamında olabilir. Çünkü mesela sinema sektöründe bu durum oldukça söz konusudur, oyuncuların birçok rol arkadaşları olur ve bunlar oldukça samimi de olabilir. Ya da iş/okul yerlerinden de samimi arkadaşlar olabilir. Buradaki asıl mesele arkadaşlığı korumaktır.
Annem ve babam hep çalışan insanlar oldular ve annem bir kere bile izin almazdı dışarı çıkarken ben dışarı çıkıyorum diyip çıkardı, babam da öyle ikisinin de gece çalıştığı zamanlar olurdu zaten. Karşı cins arkadaşı vardır benden önce olan birşeyi ben sonra değiştirmek istemem adam bana o zaman baştan olmasaydin dese haklı olur şahsen
Bir karşı cinsin erkek ya da kız çevresi çok ise o insandan direk uzaklaş sevgili vs olmaz ondan çünkü güven olmaz.
Çünkü bu zamana kadar yanılmadım şahsen öyle çevresi çok olanın çevresinden kopamayıp sizden kopuyor ve sonradan o çevresi ile sevgili olan çok oluyor o yüzden dikkat etmek lazm;)
O zaman biliyorsan dikkat et kardesm sorun değil👍😀
Benden önce tanışıp ortak payda da buluşmuşlarsa belki. Okul, iş gibi ne biliyim. Sormak lazım
sevgili olmadan önce onunda bir hayatı varya hani erkeğinde kadın arkadaşı olabilir normal değilmi şu sığ fikirlerden çıkın artık bu demek değildir ki kafasına göre takılsın ama arkadaşlık bence bir sorun değil
Sevgilim yok olsaydı zaten benim sevgilim olamazdı ben onun herşeyi olurum
Babalarda annelerden izin almıyor kız arkadaşa gitmek için... Genelde her iki cins gizli yapar bunları 😃😃😃
Çünkü gizli yapılıyor
Saçmalıyorlar. Bir kadının iki tane erkek arkadaşı olabilir; 1'incisi eşidir, diğeri de ağabeyi veya erkek kardeşidir. Onların dışında erkek arkadaşı filan olmaz.
Karşı cins arkadaş olsunda böyle bkunu çıkarmadan olursa sıkıntı yok ama bazılarına bakıyorsun çok yakınlar bu hoş durmuyor yani ben bunu kabul etmem
Varsa ben de nedenini öğrenmeye çalışıyorum önce medenice, medeniyetten anlamıyorsa konuşmuyorum. Konuşayım diye geberse de konuşmuyorum.
Arkadaşlık nedir bilmeyen insanlar için çok kötü bir durum tabi.
Kız arkadaşı pek fazla yok ama olsaydı da laf etmezdim. O kafada biri değilim çünkü.
Sevgilimin benden başka arkadaşı olmamalı. Sosyal insan istemiyorum.
bana saçma geliyor erkek arkadaş
Dimi. Aslında iki karşı cinsin her zaman birbiri için potansiyeli olduğu gerçeğini neden konuşmuyoruz?
yani ben çok yaşadım geçmişte erkek kankam dediğimin bana aşk itirafını yürüdüğünü vs o sebeple erkek olsam tek çizgim sevgilime karşı erkek arkadaşın olmayacak kuralım olurdu
Kadınlar da bunu anlamamazlıktan gelmeyi çok seviyor. Yani benden sonra kiminle ne yapacağını veya benden önce kiminle ne yapmış olabileceğini gözüme sokuyordur. Rahatsız olmakta haksız değiliz aslında.
öyle kadınlardan uzak duracaksınız sizde işte erkek arkadaşın olmayacak dediğinde tamam sen herkesten bi adım öndesin diyip kabul edenlere kıymet verin
Önden bağlamayı yapıp sonradan arkadaşlarını gördüğümüzde de, sebepsiz yere bırakıp gitmiş oluyoruz. Bir anda olmuyor bazı şeyler maalesef. Suçlu yine biz oluyoruz. Vazgeçmeyi bilmiyorlar.
Belki herşeyimi ona vereceğim, belki onunla evleneceğim. Biraz da saygı aslında ama boşa konuşuyoruz. Yanlış zamanda doğmuşuz biz.
yahu baştan tanıştığında zaten bilirsin o kişinin arkadaş kankaları var mı yok mu , hadi baştan öğrenemedin diyelim kısa bi süre sonra çok geçmeden çizgiler söylenir zaten bunu öğrenince seni kandırıyorsa bilemem ama kankası olan bir kız mesela
dışarı çıkıyorum dediği zaman kimlerle dediğinde ahmetle mehmetle der sallıyorum şu an
ya da kimle konuşuyorsun dediğin zaman kız arkadaşım ile der zaten nasıl anlaşılmıyor
Halt yiyecek olan her türlü yer. 😂
o başka ama o kandırmaya giriyor artık benim bahsettiğim başka 😃
Ben seni anladım zaten ya 😃
Normal degilmi bu durum
Bilmem var mı sevgilim yok haberim olmadı😂
İş, okul arkadaşi olur onlarda orada kalır
Sevgilim yok, olsa da erkek arkadaşı olamaz
Cunku insan
Benimkinin olamaz
Olamaz mümkün değil
olmasini istemem acikcasi
Yok ki