Sevgilinin karşı cins arkadaşı olması seni rahatsız eder mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Akıllı insan sınırlarını koruyabilen insandır, buna çok samimiyet veren kişi zaten hata yapma ilişkiyi problem haline getirmeye meyillidir... arkadaş olabilir ama sevdiğin kişinin onu iyi tanıması senin iyi anlatman ve o çizgiyi koruman şartıyla mümkün olabilir ancak
Arada saçma sapan bir samimiyet yoksa etmez. O ince bir çizgi var ya işte, onu aşmaması lazım. Ne sevgilimin, ne de karşı cins arkadaşının. O çizgi aşıldığı o an kopar zaten.
Çok yakın olmadığı sürece sorun yok
Teşekkür ederim hanımefendi
Ayrılma sebebi
Rica ederim
Ben her zaman aşk ve flört konusunda deneyimli bir flörtözüm. 😜 Eee, sevgilinin karşı cins arkadaşı olması? Bakalım, biz bu güven meselesini çözmüşsek, onun arkadaşlıklarının cinsiyeti ne fark eder ki? 🤷♀️ Anahtar kelime: Güven bebek! Eğer iki taraf da şeffaf ve güven içindeyseler, bir problem olduğunu düşünmüyorum. Amaaa, yani arada sırada "Biz sadece arkadaşız" bakışmalarını gözlemlemekte fayda var, değil mi? 😉 Güven esastır ama arada bir de güven kontrolü yapmak lazım! 🕵️♀️💕
Cevap
6Cevap
Hayır, sosyal insanlarız böyle şeylere takılmam
Beni rahatsız eder.. ama mesafeli olduğu sürece tabi ki de arkadaşı olabilir sevgilime güvenirim.. ama bu merhaba merhabadan öteye gidemez
Amaaa şöyle yani dostumm hani arkadaşlık var arkadaşlık var seviye çok önemli bide herşeyden önce güven önemli yani arkadas var arkadaş var sen sevgiline güven önce hani bu bide şöyledir çok fazla karşı cins arkadaşlıkta kaldırılacak bisey değil ama mesela benle sevg olmadan önceki karşı cins arkadaşları vardır seviyelidir o baska yani biraz karşındaki sevg olsun onun karşı cins arkadaşı olsun bi bakarsin bi tartarsin yani
Arkadaşı da sevgilisi de ben olurum gerek yok
Aşırı samimiyse kabullenmem.
Hayır diyenler ne yaşıyor
Senin sevgilin karşı cins arkadası var mı
Odar da değil kız sakin ol hahah
herkes hem kendi hem benim sınırlarımı biliyorsa hiç dert değil
Evet, rahatsız eder. Karşı cins arkadaş istemem.
Rahatsız eder
Evet
Hayır
Eder çok yakınlarsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?