Evlenmek isteyen erkek davranışı bu mu olmalı?

Arkadaşım aracığıyla biriyle tanıştım 32 yaşında. İlk başta her şey güzeldi enerjimiz çok tuttu. ama ben akşam ancak 10 a kadar dışarıda kalabiliyorum. Sürekli nolcak böyle ben bilmiyorum diyordu. Bende aile durumumu anlattım orta yol bulmaya çalıştım. Ama o kız arkadaşıyla akşam müzik dinlemek veya arkadaşlarıyla oturmak beraber vakit geçirmek adına daha uzun olmalı dedi. evet buluşmalarımız kısa oluyordu mesela ben evden spora diye çıkıp onunla kahve içiyordum ama bu 1 saat kadardı.1 ay konuştuk toplasan 4-5 kere anca buluştuk o her gün veya 2-3 güne bir istiyordu. Hatta 3. Buluşmada benle arkadaş gibi olduğunu flört gibi hissetmediğini söyledi. Bu kez ben biraz yakınlaştım ilgim vardı çünkü hatta öpüştük ona kalsa daha fazlasını istiyor biliyorum. belkş de gerçek bahanesi akşam dışarı çıkamamam değildir. Ben ondan hoşlandım ama hoşlanan ve evlenme niyetli olan biri bunu yapmaz diye düşünüyorum. Çok üzüldüm aslında onu kaybetmek istemiyordum ama bence yedek birileri mutlaka vardı hislerim o yönde. Ama birgün gerçekten pişman olsun o evlilik olgunluğuna erişince.

Evlenmek isteyen erkek davranışı bu mu olmalı?