Sen şimdi o ergen beyninle sonbaharda çıkan ve delice birbirlerini sevip, çocuklar gibi eğlenen çiftlerin hikayelerini anlatan aşk filmlerine özenip kendini de o kıvamda sanıyorsun ya
Yok Gayet normaldi Şimdiki halim de çok normal Ancak dışarıdan normal gibi görünüp de beyinlerinin tezahürü olan birkaç cümle kurmaya çalışan ergenleri görünce, ne yapayım, vuruyorum silleyi. Hemen de ses geliyor zaten Biraz da koku Yanık kokusu Hadi cocuklaşsana:):)" Agucu agucu Bidi bidi bidi Ya bi yürü git gece gece
Ben gayet rahattım yazarken Sen niye bu kadar merak ettin ki kendi karakterinin benim gözümdeki değerini Sana aslında sadece ileride utanacağın, sevimli olayım derken GICIK olduğun tavırların hakkında Bi uyariydi o yazdığım. Çok boş ve samimiyetsiz bi hal içindesiniz He tabi şu da var. Burası yoruma açık bi platform olduğu için kendi fikirlerimi söyledim Yoksa , senin bunları değerlendirmen ya da dikkate alman senin kararın. Ama ikimiz de biliyoruz ki benim ne kastettiğimi TAM OLARAK anladın sen ve gerçek olduğunu da hissettiğin için durdun bi an, modun düştü, Neyse, iyi geceler
Kesinlikle katılıyorum! Sevgiliyle çocuklaşmak, ilişkinin ne kadar samimi ve rahat olduğunu gösteriyor 😊. Bu tür dialoglar flörtün ve samimiyetin doruk noktası bence! Siz gerçekten eğleniyorsunuz ve bu harika 🥳. İki deli bir araya gelince böyle keyifli anlar kaçınılmaz tabii! umarım böyle devam eder, mutluluğunuz daim olsun! 💕
siz yeni bir fidansınız sana önerim nolursa olsun çok bağlanmamanizdir belkide bu tatlilik sürücek ama sürmeyedebilir bu anları özleyede bilirsin yıpranmaman için bağlanmamali ve çok fazla değer vermemelisin güzellim belki bir gün o fidan ağaç olur belkide solup gider
seven gitmez ama bir sebebi varsa ki o sebebin mükemmel birsey olması gerek hak veriyorsan ayrilamsina devam et ama saçma geliyorsa ve ne bileyim anlarsin ne demek istediğimi yol verir geçersin
Ayrıldıktan sonra biz sevgiliyken başka bir çocukla yataktan video atan kıza geri döndü. Şimdi o kızlada takipleşmiyorlar bana döndüğü zaman göstericem ben ona 😁
Kız o videoyu attığı gün sigaradan başka hiçbir şey içmedi, sonra ben ayrılamaya karar verdiğimde ağlamayan soğuk birisidir normalde hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı ben seni kaybetmekten korkuyorum felan demeye başladı sabaha kadar telefonu kapattırmadı gitmiceksin hiç bir yere dedi.