Ben hiç tartışma yaraticak Bi konu ortaya çıkarmıyorum ama erkek arkadasim surekli kıskanıp tartisacak Bi konu buluyor 1 yıllık sevgiliyiz kendi kuzeninin bile bana baktığını düşünüyor tartışma çıkarıyor benimle. İşte çalışmamı bile sorun etti tartıştık işten ayrıldım hiçbir şey yapmıyorum arkadaşım bile yok ama o sürekli içmeye gidiyor erkek arkadaşlarıyla ben rahatsız oluyorum ciddi şeyler istediğimi söylüyorum evlenmek istediğimi söylüyorum o sadece hediye olarak yüzük aldı simgesel olarak şu an evliliğe yaklaşmıyor borçları da var ama istese hemen bitirir ailesi de öyle bir niyet olsa destek olduklarını söylüyor sizce niyeti nedir gerçekten ciddi şeyler yaşamak istiyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
zeka seviyen nedir? seni k*pek gibi kullanan birisine hala sevgilim diyorsun. kafanmı güzel.
Kafası güzel insan bile benim yaptığımı yapmaz aşk illeti bu hale getiriyor. Yeri geliyor sürekli düşünüyor arkamda duruyor benim için borca giriyo ama ben sadece sürekli benden şüphe duyup tartışma çıkarmasını kaldıramıyorum sürekli ayrılma barışma durumu oluyor ama ben tek kelime kötü bir şey demiyorum
18-24 yaş araladığındasın daha çocuksun. sana layık olmayana seni aşağılayana değer verme hayatında tutma. aşk değil seninkisi bağımlılık. ya hoşuna gidiyor böyle davranması zorla yapıyorsun.
Haklısınız ona çok bağlıyım ben ömrüm boyunca baba sevgisi görmeden büyüdüm yeri geldi şiddet gördüm bu sevgisizligin yerine onu koydum hem baba hem sevgili olarak gördüm şu an sanki o olmasa hayat duracak gibi her saniyem onunla geçti. Yeri geliyor tartışıyor yeri geliyor yumuşak oluyor fedakarlıklar yapıyor. Sürekli gider mi diye korkuyorum ne kadar hata içinde olduğumun farkında bi tarafım haklisiniz
ilk tanıştığın erkekde mükemmeliyeti arama. sana zarar vereni tutma. kendine hayatına odaklan. baba şiddetinden dolayı üzüldüm senin için.
Teşekkür ederim kimsemin olmadığı şu hayatta en azından tanımadığım Bi insandan bile bunları duymak içime su serpti.
rica ederim istediğin zaman mesaj atabilirsin.
O işi şizofrenliğe taşımış ileride sana zarar vermeye de başlar
Ona çok bağlıyım ondan başka da kimsem yok onu seviyorum istesemde kalbimden atamicak gibiyim her saniyem onunla geçiyo ama sürekli benden şüphe duyuyo bense tek ona adıyorum her şeyimi ailemi karşıma alıyorum aileler biliyo ailesi de evlenmesine destek ama o sadece alkol alıyor cabalamiyo
Ailesi destekse gelip istesinler seni niyetlerini belli etsinler yoksa sadece ömrünü boşuna harcarsın
Sadece anneler tanıştı bir kaç ay önce şu an isteme konusuna uzak borçları olduğunu söylüyor toparlanması gerektiğini söylüyor ama aslında dert olarak gördüğü şeyler 1 2 ayda çözülebilecek şeyler kötü alışkanlıkları bırakıp beraber yaşamadığım o aile hayatını onunla yaşamak istediğimi söylüyorum ama şuanda öyle Bi niyeti yok sadece olucak diyor o günler gelecek diyor
Seninle bir gelecek düşünmüyor hala neden anlamak istemiyorsun bunu
Bundan ne koca olur ne baba bacım.
22 yaşındayım hayatıma giren ilk kişi o oldu babasizligin yerine onu koydum haklısınız bende farkındayım her şeyin ama bir şeylerin düzelmesi için çabalıyorum içimden hislerimi atamıyorum hiçliğin ortasındayım umudumu atamıyorum ne yapicam bilmiyorum
Düzelmeyecek canım emin ol. Çaba tek taraflı olamaz adam gitmeyeceğini bildiğinin rahatlığı ile seni sallamıyor zaten kendine bu kötülüğü yapma
Moral bozmaya gerek yok bırak gitsin
Keşke bırak denildiğinde bırakılabilen bir şey olsa aşk ): yeri geldi ameliyat oldu 1 hafta yanında kaldım ben ameliyat oldum o yanımda durdu. Onun için yeri geldi 12 saat yol çektim yanına gittim. Borcu vardı kendi telefonunu sattırıp kendi telefonumu verdim kullanması için. Borca da benim yüzümden girdi sürekli bir şeyler aldı sürekli harcadı. Tek sorun sürekli ayrılıp barışma konusu geçmesi tartışması ama tekrar barisiyoruz
Yazk
Çok yazık masadaki poker gibisin
Kendimi hiçliğin ortasına attım. Ne senle ne de sensiz derler ya tam olarak öyle hayatımın her saniyesi onunla geçti onsuz olmak sadece yine bana zarar vericek
https://youtu.be/Jsi8jp80xxQ?si=GsroPHr8aF71_vhD
Senin gibi kızlar kukla. Böyle erkekleri hak ediyorsunuz.. İyilere ego yapıyorsunuz çünkü
Hiçbir zaman egoyu hayatımda barındırmadım Barindirmis olsaydım böyle cevaplar vermezdim yine de teşekkür ederim yorumun için.
Ömür geçmez onunla
Her gün tartışıp ağlıyorum sürekli içmeye gittiğinde başına bisey gelir mi diye yerimde sayıyorum yeri geldi gece yarısı başına bisey geldi ben gittim yeri geliyo mutlu ediyo 1 gün gülüp 5 gün ağlıyorum
Uzak durun biraz
İzmirli mi