Ayrildik ama ne böyle ağlıyorum nede abarti uzuluyorum?

İlgisiz oldugunda kirildigim şeyleri söylediğimde karıştığımdan falan bahsetti mutlu olamiyorum ayrilalim dedi oncesinde kavgada etsek son şey birdaha deneyekmi fslsn yazmıştım sonra ayrilalim dedi 7.5 aylik ilişkimiz bi 10 gun oncede ayrilmistik 2 saat ayri kaldik bu uzun kalcak gibi cevapsiz sorular sarkisi koymus nota cevaplarım istersen guzelim ya da zaman geçsin falan yazdim zaman gecsin biraz dedi biraz once oyun oynayakmi dedim oynadik çıktık o kadar ayriyiz tabikide yani bilemiyorum ayrilmadsn 1 saat once neden boyle diye ağlamıştım su anda ustumde anlamsiz bi sakinlik var anlayamiyorum yani ayrılığa her erkek gibi bi tikta ben ittimde yani evlilik hayali kurmuyorum artik falan diodu Allah bilir diyordu neden dedim mantikli dusunmeye basladim dedi 20 yasinda bi iliskim olsa olabilirde vs dedi 3&4 ay onceki evlencem ben seninle ss ini attigimdada iste mantikli dusunmeye basladim dedi onun bana karsi yaptiklarini dusunmeyip hep 2-3 konudan dolayi sorun cikariyordu rahatsiz degildim ama ikimizede zarar verdi yani cozemediysen o zaman ayrilsaydi baride yoklugumuzda affetseydik birbirimizi simdi niye boyle yapti anlamiyorum üzgünüm ve bir o kadarda kirginim ondan once belki 1 ayda 100 kiz yazmistir onu önceden taniyordum ve takio istegimi daha kabul etmeden bile butun yazan kizlari ya tersledim ya soğuk yaptim sevgili olduktan sonra direk engelledim veya flort doneminde hep ilgili oldum birsey olunca cozmeye calistim tabiki hata yaptim ama keske boyle olmasaydi yazamam bida gidersen yapma demistim 1-2 gün dur falan yine yazdim 2 kere falan kız sonuçta diyede napsam artik bilmiyorum
Ayrildik ama ne böyle ağlıyorum nede abarti uzuluyorum?