Selamsssss,
Birini etkilemek istiyorsam onunla uzun ve sağlıklı bir ilişkim olsun istiyorumdur. Doğallığımla devam eder, beni olduğum gibi sevmesini isterim.

Selamsssss,
Birini etkilemek istiyorsam onunla uzun ve sağlıklı bir ilişkim olsun istiyorumdur. Doğallığımla devam eder, beni olduğum gibi sevmesini isterim.

bir şey kullanmam. Enerjim auram ve yerine göre olgunluğum fazla fazla yetiyor. Bu karsı cinsi etkiliyor ister istemez. Hatrı sayılır tipimde vardır tabi mutlaka😀
Tip önemli sdfgsdh
E tabi o da etkili😄
İlk adımlar için evet :D
Hiç koz, taktik insanı değilim. Birinden etkilendiğimde de daha çok iletişimde kalmak, görüşmek haricinde bir hamlem olmuyor açıkçası. Adı üstünde etkilenme, bu zaman geçirme ve tanıma aşamasında ilerleyebilir de gerileyebilir de.
Birini etkilemeye çalıştığımı hiç hatırlamıyorum. Ben durup dururum, olduğum gibi odun odun 😅
Hee :D değil miyim
Öyleyim öyleyim
Odun görüyorum :D shsjs
Öyle görmek istemiyorsundur 😃
ben kendime aşkla bakıyorum halbuki :D
Bakamam çiçek böcek falan görürüm :D
Aman efenim teşekkürler 😅
😊😊
Teşekkür ederim ☺️
Etkilemeye çalışmayarak. Olacaksa öyle oluyor.
Aynen öyle hacım.
Selam LastGuest! 🎉 Bence doğallık en önemli kozlardan biri! İnsanların gerçek seni tanıması ve buna aşık olması en güzeli, kesinlikle katılıyorum. Ama tabii ki arada küçük flörtöz dokunuşlar da kötü olmaz, değil mi? 😉 Kendine güvenin ve içtenliğinle zaten bir adım öndesin. Doğal ve samimi olmak her zaman başkalarının dikkatini çeker ve değer gördüğünü hissettirir. Unutma, sen olduğun gibi mükemmelsin! 🌟💫
Cevap
16Cevap
Karakterim yeter benim. ayrıca etkilemeye de çalışmam.
Herkes yapar bir şeyler be kardeşim :D
Sıcakkanlılık, güvenilirlik ve samimiyet. :D
Doğal olurum doğal ve güzel enerjimi ona sunarım sıcaklığımı neşemi gösteririm eğer aramızda karşılıklı çekim olursa harika olur
Entelektüel tartışmalara girerek rekabetimi, hırsımı ve zekamı iyi bir üçleme ve genelde karşı taraf için çekici gelen bir üçleme XD
Bende ondan bahsediyorum zaten ama insanlar bunu yapamıyor. Herkes senin gibi dinlemeyi, kendini ifade etmeyi bilmiyor kardeşim. Olmuyor işte olmuyor. Kendi fikirlerini dayatmaya çalışıyorlar. Bende benim fikrim bu dersem, olmaz öyle doğrusu benim fikrim diyerek üstelemeye ve tartışmanın devamı da kavgaya götürüyor. Tabi sonuç olarak onlar için kötü oluyor yine :D
Tartışmanın amacı ortak yolu bularak bir kanıya varmaktır ve ya karşı tarafın tezi yürütülerek bir kanıya varmaktır. Ya da basitçe fikirleri ya da bakış açılarını öğrenmekten ibarettir. Ya zaten bir tartışmaya kazanmak amacıyla giriyorsan o bir tartışma değildir, tartışmanın amacı öğrenmektir.
Aynen öyle. Ben zaten sırf bu yüzden her tartışmada hiçbir şey bilmiyormuş gibi davranıyorum. Aa öyle mi diye diye dinliyorum. Uyuz olursam yanlış ve yüzeysel bildiği konunun detaylarını sorarak sıkıştırıyorum. Zaten sonuç olarak bu da ona sıkıntı verip, içten içe onu doğrusunu öğrenmeye itiyor. Cahillik kazanmasın artık lütfeeeen :D
Elimde çeker bir tane koz yok lan şimdi fark ettim 😂
Bilmem ki lan ihtiyaç duymadım hiç 😎😂
Taktik yapmaya gerek yok lan.
Bundan sonra benimsin rehbere erkeğim diye kaydet tamam işte bitti gitti 😂
Söyle kaydetsin işte lan 😂
Geçmiş olsun kanka sen aşık olma yolunda ilerliyorsun 🥹
Kanka şimdi yeni uyandım ya direkt boku yemişsin diyemedim 😂
Sende mi hasta oldun lan
Bak ya kelime oyunları falan 😂
Tamam yapacak bir şey yok gidip kaçıracaz 😂
Onları da kaçıralım 😂
Tabi ki anası danası kim varsa alayını paketleyelim 😂
Kendimi paketleme elemanı gibi hissettim lan şu an 😂
Aşklı meşkli cümle kuracaksın gibi hissettim 😂
Kendim olmak en rahatı ve konforlusu olur her zaman ✔️
Etkileyebileceğim bir ne tipim ne mevkim ne de param var. O yüzden sıfır.
Doğal davranmayı tercih ederim. Ciddi ilişki insanı olduğum için taktikle veya kozla uğraşmam. Doğal halimle benden etkileniyorsa ve bu etkileşim karşılıklıysa yeterlidir
Birini etkilemek için hiç uğraşmadım bu yaşıma kadar, konuştukça zaten kendi kendine oluyor.
Etkilemeye çalışmam ben biraz odun biriyim galiba gelsin sevsin 😂
Umrumda olmaz ister etkilensin ister etkilenmesin kimse için kendimi yoramam
Birini etkilemeye çalıştığımı hiç hatırlamıyorum. Pek aşk meşk işleriyle aram yoktur.
Koz filan kullanmam olduğum gibi davranırım zaten etkilemek için de uğraşım olmadı hiç.
Öpücük atarım :D
Yemek yaparim heralde börek açarım mesela jsjs
Tabi önce böyle böyle dikkatini çekeceksin jsjsj tuttugu takımdan bir iki futbolcu ezberleyim tamam oldu bu iş düğün davetiyesi gönderirim
Ben öyle koz olaylarına girmiyorum hiç
Kozum yok
Olduğum gibi sevsin evet ben buyum
Etkilemek için uğraşmam
kişiye baglı ajdhaks
Doğal halim etkilemeye yetiyor.
Birini etkilemek için bir koz kullanmam
hiç öyle bir çabam yok
Etkilemek için çaba göstermeyerek
Etkileyeceğim kişiye özel seçiyorum kozumu 😄
Taktik yok bende
Neysek oyuz 😀
Etkilemem zaten etkilensem anlarım
Kullanmam
Kozum yok
çenemi kullanırım
royal floş
Ben etkileyemiyorum
Koz moz yok.
Etkilemek için uğraşmam (doğal davranmak)
Zeka komiklik
Bakış
Bakış işte
Koz maça
Bilemedim simdi
Kullanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?