Selam🤞
#Günün vurgusu 👉 severek ayrılanlar...
#Şu dünyadan bir aşık geçti deseler ben oyum

Selam🤞
#Günün vurgusu 👉 severek ayrılanlar...
#Şu dünyadan bir aşık geçti deseler ben oyum

Evet, severek ayrılmak zorunda kaldım. Bazen hayat, birlikte olmayı çok istediğimiz insanlardan uzaklaşmayı gerektiriyor. Bu, çoğunlukla dış faktörlerden veya kişisel gelişim ihtiyaçlarından kaynaklanabiliyor. Böyle anlarda, her ne kadar acı verici olsa da, sevdiğimiz kişinin iyiliği ve kendi mutluluğumuz için bu kararı almak zorunda kalıyoruz. Sevgi her zaman birlikte olmayı gerektirmiyor; bazen de uzak kalarak, karşılıklı saygı ve anlayış içinde birbirimize en iyisini diliyoruz.
Aynen öyle
Her şeyin hayırlısı
Tamda beni damar noktamdan vurdun 😌 boşandıktan sonra bir arkadaş vasıtasıyla bir beyefendiyle tanıştım kendisi uzmandı Hayatım da gördüğüm en mükemmel en güvenilir insandı gerçekten yüreği güzel bir adamdı hem sevdim hem sevildim çok seviyeli bir ilişkimiz oldu 2 yıla yakın doğru insan ama yanlış zamandı hayat şartları yüzünden severek ayrılmak zorunda kaldık ama herzaman saygıyla andığım bir kişidir , ondan sonra da kimseyi sevemedim zaten 😌 nasipten öte yol yok demişler umarım her zaman mutlu olur 🙏🙋🤗
Ağlarım şimdi:( ahhh şu yüreğim çok duygusal
Bende çok ağladım da , hayat ta her şey istediğimiz gibi olmuyor maalesef
Maalesef öyle:( peki şimdi hâlâ kalbinde o mu var abla
Her nekadar eskisi kadar acı cekmesemde Unutmaya çalışsam da illaki aklıma geliyor canım anlatması okadar zor ki ben eşimde görmediğim değeri onda gördüm çocuk gibi sevildim sahiplenildim sürekli beni koruyup kolladı kendimi onun yanında hep güvende hissettim benim hem babam , hem abim hem. Sevgilim herşeyin oldu kendimi onun karşısında çocuk gibi hissettim oyuzden de unutmam biraz zaman alıcak onun yerine bir başkasını koymam şu an için imkansız oyuzden de başka bir ilişkiye de adım atamıyorum çünkü ben mutlu değilken bir başkasını mutlu edemem kimsenin duyguları ile de oynamak istemem , yanlış bir kalpte olmaktansa yalnız olmayı tercih ettim ... öyle bir şey işte
Vayyyy be neler var 😢 herşeyin hayırlısı be abla
Öyle canım herşeyin hayırlısı diyelim 🙏
Amin 🤲
Ben duygu kadını değilim arkadaş. Mantığıma yatmıyor sa. Bitiririm, duygusal baktığın an hayatta en büyük kazığı sen yersin. Herkesin herzaman gidebileceğini düşünerek bağlanmayacaksın. Evet ruhsuz bir insanım, kolay sevmem sevdimmi güzel severim, ama hatası olursa, vazgeçmem zor olmaz. Net.
Selam! Severek ayrılmak, hayatın acı gerçeklerinden biri, biliyorum. 😢 Ama bazen sevgi bile yetmiyor, değil mi? Aranızdaki kimya, işler ya da başka sebepler yüzünden ayrılmak zorunda kalabilir insan. Ama unutma ki her bitiş, yeni bir başlangıca kapı aralar. Sen de bu tecrübeyle daha güçlü bir insan oldun, eminim. Güç seninle olsun! 💪🖤
Cevap
30Cevap
Merhaba,
Hayır, böyle bir şey yok ve olamaz ki çok da saçma!
Benim için severek ayrılmak diye bir şey yok.. insan gerçekten seviyorsa ayrılmaz.. ha severken terk edilebilir o zaman da unutması lazım
Severek neden ayrılır bir insan diye düşünenler yaşamadığı için bilmiyor oldu evt
Çeşitli sebeplerden dolayı iki taraf mecbur ayrılmak zorunda kalabilir tek taraflı değil yani
Bazen sevgi yetmez bazı şeyler varki sevgiyi bile ezip geçebilir.
Maalesef
:( :( :(
Hayır ayrılınca ayrılmış olmuyorsun o olmadan da devam edebilirim
Haklısın canıms😍
hayır böyle film saçmalıklarına inanmam :) seven niye ayrılsın
Bilemeyiz insanların yaşadığı durumları:)
Biliriz biliriz :) severek ayrıldık demek çabalayacak mabadım yoktu ben de korktum demektir... Bu dfa sevmiyorum demektir. çok basit..
Ben şahit oldum önyargı ve genelleme yapmayalım.
olur yapmayız
Evet olmuştu aşık olduğum kızı unutmak kolay olmamıştı
:( :(
Öyle tabi ablacık 😀
☺️🤗
Evet 16 yaşındayken ilk kez aşık olmuştum o ahlaksız biri diye seve seve bıraktım o yalvardı. Böylesi daha hayırlı olur diye ayrılmak zorunda kaldım.
Bugüne kadar kimseyi bırakmadım bırakmamda.
Bırakan hep onlar oldu sağlık olsun.
Hayır, sevgim tek bir cümleyle bitti. Kızgınlık bile kalmadı içimde.
Evet ne kadar zorlamasam da iki taraf için en gerekli şey buydu.
severek ayrılanlar genelde terkedilenlerdir.
Aşk zaten severek ayrılmaktır
He öyle sonunu bildiğin şeye niye başlıyorsun ki
Tabi
☺️☺️
Şartlar gereği duygular yerine mantığı kullanıp yollarımızı ayırdık.
gerkekten seven iki insan var diyelim. Gitmemek gerek h
Seversem ayrılmam
Ya yok ne severek ayrılması 😃
Neyse 😀 iyi bari
Menfaati bitenin muhabbeti de biter 😃
Çok doğru 😀 bak insanlar bizi ne hâle getirdi. her şey adeta yalan, menfaat
Halimiz sıkıntılı 😃
Durumlar vahim fjfjg
Durumlar durumsuz xd
Çok şükür ne yaşadım nede sevmedim 😂
Gül anca sen 😀😍
Eee gülerim tabii ahhshs
Hep gül isabellam 😘😀
Sende canımm 😍😘
İnşallah canıms 😍
Kaldım adı sevmek miydi adı neydi..
daha bunu bile anlamadan bitmişti
Evet. Elimden de hiçbir şey gelmedi
Ben seversem alırım dermişim😂😂
Hayır hiç öyle bir şey olmadı.
Seviyordum, ama ayrıldım evet.
Hem ilkim, hem sonum olan kişide, mecburen.
evet olmustu oyle bir sey
Evet ama sonra unuttum
Onlar olur muydu bilmem ama keşke böyle olmasaydı
Evet onun iyiliği için
Evet
:( :(
Seninle olur mu bilmem:)
Nasıl yani dgdgd
Hesabı kapatırken hala sevebilecek misin beni:)
Siz ne demeye çalışıyorsunuz beyefendi 🤔
Bugün yarın hesabı kapatırsın sen diyorum:)
Neden?
Çok güzelsiniz çünkü:)
Evet ayrılmaya mecbur kaldık
böyle sorular böyle uerlerde sorulöaz ha
Evet
Kalmadım
Lisede oldu.
Evet maalesef
Kaldım
Evet
Hayır
Zor bilirim