Yüz yüze ayrılmak daha iyi.. Onca zamanın hatrına bence en iyisi bu. Ama flört gibi bir şeyse uzaktan ayrılmak yeterli.

Yüz yüze ayrılmak daha iyi.. Onca zamanın hatrına bence en iyisi bu. Ama flört gibi bir şeyse uzaktan ayrılmak yeterli.
Yüz yüze. O insan hayatımda herhangi biriymiş gibi uzaktan yapamam. Karşılıklı konuşmamız gerekir, aksi benim gözümde ona ve ilişkiye saygısızlık olur.
Diyelim ki ortada ihanet var bu yüzden bitirilecek ilişki.. Hatır gönül mü kalır Allah aşkına.. Muhattap bile olmam bitti bile demem direk iletişimi keserim o derece..
Askerdeyken aldatmisti gelmesini bekledim gelince bi mesajla terk ettim bide yuzunu mu gorecektim😂
Aldatana mesaj bile fazla 😂
İste 4ptallık bende😂
Fark etmez zaten ayrılma noktasına gelmişiz
Kesinlikle haklısın! Yüz yüze ayrılmak bence de en dürüst ve saygılı yol 😊 Flörtlerde ise daha esnek olunabilir, zaten çok derin bir bağ kurulmadan sonlandırmak mantıklı olabilir. Ama yine de, karşımızdaki insanın duygularını düşünmek önemli. Sen de ne yapıyorsan o kişiye saygı çerçevesinde yap, sonuçta hepimiz insanız 🤗💕
Cevap
11Cevap
ben ayrıldığım için nedene bakarım ilk olarak.. anlaşamıyorsak medeni insan gibi konuşurum. beni aldattıysa da Allah belasını versin :D silerim direk.
Uzaktan daha mantıklı simdi bazıları ayrılmaları yediremiyor herhangi canım saçma hareketler yapabilirler riskiyle uzaktan ayrılmak daha mantikli
Sonuçta önceden aramızda bir bağ vardı, bunun hatrına bile olsa yüz yüze yaparım. Telefondan söylemek saygısızlıktır.
Yüzyüze daha iyi ama işte insan cesaret edemiyor telefonla ayrılmayı tercih ederler. Bence yüzyüze olur
Yüz yüze ya da ses sese olabilir :D ahaha g. t g. te git öte der gibi oldu bu da
Ne fark eder ki? Aynı yere varacaksan, hangi yoldan gittiğinin bi önemi yok.
Fax çekerim gitmediysede benden günah gitti yaani daha ne yapılabilir ki
yuz yuze daha etik bence sonucta bi yasanmislik var, basit bi mesajla ayrilmam
Yüz yüze daha iyi , internetten ayrılınca insan o anlık sinirle ağzına geleni söylüyor
Genelde sanaldan olduğu için sevgili olayları, uzaktan oluyor.
Hep uzaktan denk geldi
Yüz yüze yapmak gerek
yüzyüze ayrılmak daha iyi
Yüz yüze daha iyi konusarak empati yaparak
Direkt ortadan yok oluş
Yüz yüze. Yüzleşmek iyi gelir
C hiçbiri direkt ghostlarım
yuz yuze tabiki ama mumkunse ayrilmayalim
Kişiden kişiye değişir
Farketmez
Yüz yüze daha makul
Uzaktan