Mutfak masraf vs?

Eşimle anlaşamıyoruz 10 yıllık evlıyım iki çocuk var. Evlenırken calısıyodum doğumdan sonra bakacak kımse yok mecbur ayrıldım özel sektör. Esım yemın ederım artık bunalttı süreklı para hesabı ve para yüzünden para düşünmekten hayatın içine etti. Evlendıgımızde ıkı kısı çalışıyoduk düğünü aileler yaptı eşya vs bız çok az bşy aldık esımle onun bıle ufak borcunu kafaya takmıştı ıkı kısı çalışıyoruz ödenir sen ıyımısın yok o rahat etmezmıs borçla... Borçsa borç olsaydı komık bşy. Neyse ne zamankı işi bıraktım artık bu bıze sureklı yok yok der oldu. Yahu madem bakamıcaktın ne evlendin ozaman. Psikolojisi bozuk halı yıkancak hayır dıyo ufak bşy alacam eve hayr dıyo herşeyi gereksız görüyor. Şu an maaşı 25 bın kıra 7000 mecbur karta vs giriliyor ıkıde çocuk. Gıtmıs işyerinde bayanlara sızın mutfak masrafı kaç para bızım 14 15 gidiyor onlarda sasırmısta. Vallahı elımden geldıgı kadar az almaya çalışıyorum Allah bılıyo geçen ay o kadar zorladım kendimi kısa kısa 11 12 gıttı yıne. her şey pahalı. Bu denırmı iş arkadaslarına sureklı dert yanıyo millete. Ve kendı arkadası bıle dedı oğlum hayattan biraz zevk al bu ne senı tanıdıgımdab berı para yok agzından başka laf çıkmıyor dedı hıc yüzü gülmüyor evlendıgımızden berı sohbet yok. Neymıs kadın dedıgın 1 ı 5 yaparmıs naptım ben dıyorum naptım ıkı çocuk napabılırım dıyom. Ettıgı laflara ya

Güncellemeler
+1 yıl
Birde sabaha kadar telde oyun oynuyor ertesı gün vardıyesı öğlen başlayacaksa. Kaç kere kızdım ne var bunda sanane dedı. Kahvaltıya kalkmıyor insan aılesıyle kahvaltı yapmaz mı kalksada sinirli kalkıyo uykulu.
Güncellemeler
+1 yıl
Kadınlarda buna o kadar para gıdermı çok demişler buda bana kızdı
Mutfak masraf vs?