Ev & Yaşam Mutfakta hangisi daha mantıklı? Smallwomen Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Mutfağınızda her anlamda siz hangisini tercih edersiniz? Metal Katlı Bulaşıklık Kurutma Örtüsü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mutfakta hangisi daha mantıklı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SüslüSüpürge Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 +1 yıl kurutma örtüsü daha iyi. diğeri çok yer kaplar bence 0 1 Yorumla Smallwomen +1 yıl Bana da öyle geliyor Yorumla
NevHa Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Kurutma örtüsünü bulaşıklık altına koyuyorum. İkisi de mantıklı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2. ci den aldim ikeadan 0 2 Yorumla Smallwomen +1 yıl Instagramda takip ettiğim fenomenler çok öneriyor her ergonomik olarak hemde hızlı kurutma olarak siz katılıyor musunuz. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kesinlikle bende onlardan gorup aldim Yorumla
smhkcbl Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Katlı metal olan 0 3 Yorumla smhkcbl +1 yıl Ve beyazı bizde de var Yorumla Smallwomen +1 yıl Ergonomik bir ürün mu sizce kurutma örtüsüne göre Yorumla smhkcbl +1 yıl Evet katlı olması da ayrı avantaj bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kurutma örtüsü daha iyi. diğeri çok yer kaplar bence
Bana da öyle geliyor
Kurutma örtüsünü bulaşıklık altına koyuyorum. İkisi de mantıklı.
Metal olan daha kullanışlı.
Metal kaplı bulaşıklık🌼
2. ci den aldim ikeadan
Instagramda takip ettiğim fenomenler çok öneriyor her ergonomik olarak hemde hızlı kurutma olarak siz katılıyor musunuz.
Evet kesinlikle bende onlardan gorup aldim
Katlı metal olan
Ve beyazı bizde de var
Ergonomik bir ürün mu sizce kurutma örtüsüne göre
Evet katlı olması da ayrı avantaj bence
Raf.
İlki daha iyi bence
A seçeneği