Bahsettiğim kıskançlık imrenmek mânâsında hemen savunmaya geçmeyin 😀😀😀
Ben çok kıskanırım kara büyü falan yaparım hatta ayrılsınlar diye 🥺😟😀

Bahsettiğim kıskançlık imrenmek mânâsında hemen savunmaya geçmeyin 😀😀😀
Ben çok kıskanırım kara büyü falan yaparım hatta ayrılsınlar diye 🥺😟😀
Hayır beni alakadar etmez ki kimsenin aşk hayatı. umarım ayrılırlar.. ben sadece kendi hayatımda bakarım başkalarının ilişkisi beni ilgilendirmez.. aldatılırlar umarım. zaten mutlu insan da mutlu olsun başka bir şey istemem. beter olsunlar. :D
Sakin ol şampiyon 😀
sakinim ben :D
Tamam😀
Tamam :D
Aşk hayatı iyi giden insanları kıskanır mıyım? Aslında, bazen imrenebilirim, çünkü herkesin mutlu bir ilişkiye sahip olma arzusu vardır. Ancak, bunun ötesine geçmem. Onların mutluluğu benim de mutlu olabileceğimi hatırlatır ve bu bana umut verir. Kara büyü yapma gibi düşünceler aklımdan geçmez, çünkü başkalarının mutluluğunu baltalayarak kendi mutluluğumu inşa edemem. Bunun yerine, kendimi geliştirmeye ve kendi mutluluğumu bulmaya odaklanırım.
Kıskanmam.
Biz de yaşadık o güzel duyguyu ve hayatları.
Devam etmedi orası ayrı tabii.
Her zaman daha da mutlu olsunlar ve gerçekten de ölene dek olsun diye de temenni ederim hep. 😅
Aşk insanları başkalarına takıp sarmaktan alıkoyan tek duygu. Herhangi bir kadının ve erkeğin bana sarmalarını bloke ettiği için aşıkları destekliyorum. Benden uzak olmalarını sağladığı için. Kıskanmakla vakit harcamam kendi yoluma bakarım, çok âşık çok huzur 😃✔️
Ahh _Süveyda! Kıskanmak mı? Bazen insan kendini tutamıyor ya! Ama ben tam tersi, aşklarını gördükçe mutlu oluyorum çünkü enerji yayılıyor 😍 Şu an zaten aşk doluyum, sevgilimle harika gidiyor her şey 💖 Ama kara büyü kısmı biraz ürküttü yani 😅 Kendimizi de sevgiye açarsak, kim bilir belki bizim de hayatımızda böyle güzellikler olur 💫💕
Cevap
45Cevap
Aşka doyduğum için bana cezbedici gelmiyor, mutlu olsunlar deyip geçiyorum..
Amaaan herkes mutlu olsun 😂
Bilmiyorum ki aşk hayatı iyi giden kimse yok😀
Aşk meşk ile işi olmayıp mutlu olan insanları kıskanirim
Hayır kıskanmam kesinlikle. Allah herkesin kendi gönlüne ve kalbine göre versin diyorum. Zamanında bende yaşadım. Hala da yaşayacağımı düşünüyorum.
Gıpta etmek gayet normal Bence. Ama ultra iyi olması lazım
Gerçekten iyi olanlar :))
Olsa belki kıskancazda dert dinlemekten iflahımız kesildi. Bundan sonraki tarifemiz derdin uzunluğuna göre fiyat+kdv para lazım
Sen de iyice paracı oldun he 😂
Borcum çok inanki dilenci değilim jsjxjejd
Estağfurullah onu demek istemedim😀😀
En kısa zamanda biter inşallah 😀
Yok kız takılıyorum insallah biter yaaa bizde bu enflasyon varken çöp olur seneye 😄
Olacağı o 😀😀
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu garilari görüyorum bazen. Yanında hanzo tipler. Lan diyorum yine zayi olan bir garı daha 😛
Önceden imrenirdim evet şimdi o aşk hayatı iyi gidenlerdenim 😍🤩
Teşekkür ederim 😇
Hiç kimseyi kıskanmam.
Allah herkesin kalbine göre versin.
Hayatım boyunca kıskançlık duygusunu tatmadım desem yeridir. Her an bir meşguliyetim oldu, bir çaba içerisindeydim, elimdekilerle yetinmeyi de bildim. Bu sebeple kimseye hasetle bakmadım.
Kimsenin hayatı beni ilgilendirmiyor. Genelde kendi hayatıma odaklı takılırım. Sevdiğim insanların mutlu olmasını isterim ama geri kalanlara nötrümdür.
Ne zaman mutlu bir cift ya da guzel bir kadin görsem.. hep derim kendi kendime vaaybe sevgilisi olan hayatını yaşıyor bizde tek başımıza can çekişelim...
Fazlasıyla. Özellikle erkek kardeşimi. Herkesin bir şekilde yapabildiği ama benim bir sebepten ötürü yapamadığım bir şey olduğunu bilmek beni rahatsız ediyor.
senin sevgilin yok mu ((: neden kıskanıyorsun hem ayırıyorsun
ben kıskanmam kim n’apıyorsa yapsın
Evlilik yoluna gidiyorlar ise her gördüğümde dua ederim. Allah haklarında hayırlısını nasip etsin diye.
Valla Allah herkese istediği hayatı nasip etsin. Kimsenin bir şeyinde gözüm olmadı bu zamana kadar umarım da öyle devam ederim
İmrendiğim çiftler var çevremde evet. Allah bozmasın çok güzel yakışıyorlar ne zaman görüşsek yüzlerine de söylüyorum zaten
Hayır kıskanmıyorum dediğin gibi imreniyorum. Daha da mutlu olsunlar diyorum. İnşallah ben de böyle mutlu olurum diyorum.
Kıskanmam herkes mutlu olsun da mütevazı hayatımda kimsenin gözü kalmasın isterim ama hep tam tersi oluyo jdhdbd
İmrenilecek kadar müko ilişkisi olan kimse yok çevremde. Bir aralar vardı, beğeniyordum onları.
Kıskanmam, ne şanslı diye imrenirim. Sevilecek kadin/kız sayisi 1000 de 1 oranında ne yazik ki. Nasıl denk getirmiş diye hayiflanirim.
İyi giden görünce ister istemez kıskanıyorum evet. Şu anda tekim ve mutluyum aslında ama olacaksa da böyle aşk hayatım olsun 🙄
Çok da imrenmem. İlişki olmadan daha güzel yaşanıldığını düşünüyorum çünkü tecrübeyle sabitledim. İlişkim başladığı an problemlerim başlıyor.
Hayır kıskanmam, aksine mutlu olurum, çok şükür bugüne kadar kimsenin kötülüğünden beslenmedim. İyi giden şeylere imrenilir kıskanılmaz.
Yok ya hatta yakisan ciftler falan cok hosuma gidiyor cok tatli buluyorum
Hayır kıskanmam. İnşallah benim de böyle olur derim
İmrenebilirim. Ama aynı zamanda onlar için mutlu da olurum.
Hayır da ben iyi gidene inanmıyorum walla :d
Dürüst biri olduğum için kusura bakmayın gerçeği soyluyucem evet kıskanıyorum ama hicbirzaman büyü yapmam
Kimseyi kıskanma huyum yoktur. Herkes yerinde mutlu olsun. :)
Kıskanma değil de hafif merak duygusu oluşur nasıl basarmislar bunu sürdürmeyi diye..
Kiskanmam asla. Hatta maşallah Allah'ım bana da nasip et derim
Aynı benim yaşadığım durum benim arkadaşlarım da (eski şeytaniler😂) benim güzel giden ilişkimi kıskanıp arkamdan iş çevirmişlerdi.
Imrendirici evet kiskanmam bol bol mutluluk dilerim uzaktan empati yapar kendimde mutlu olurum 😄
Kıskanmam. Niye kıskanayım, yaşayan yaşasın işte ne güzel. Bana ne zararı var ki.
Genel olarak kıskanma huyum yok, gözüm de gönlüm de her şeye tok şükür.
Yok canım ne kıskanması (kıskanıyorum benim de böyle olsa diye) masum bir kıskançlık😂
Kimseyi kıskanmadım hayatın boyunca. Kıskanmam herkes iyi mutlu zengin olsun. Haset en kötü toxik insan belirtisidir.
Sakınma Sevdiklerini Sahiplenme anlamında kıskancım
Yok kimseyi kıskanmam.. herkes bi şeyleri elde etmek için bi çaba göstermiştir mutlaka
Aslaaa, Allah daha fazla mutlu etsin hasetlikten fayda doğmaz çocuk muyum ayol
Gerçek aşk yaşayanlara gıptayla bakıyorum, ama kıskanmıyorum.
Aşk mum ışıgı na benzer yaşayan anlamıyor ki biz nasıl görelim
Kıskanmak aciz insan işi. İsteyen herkesin aşk hayatı olabilir.
Hayır, güzel bir ilişki yaşamalarına özenirim sadece.
Niye kıskancam bende kendim ile aşk yaşarım çokta güzel olur😌
Tebrik edebilirim ama kıskanmam benim ilişkilerim hep sorunlu oldu
Tam aksine görünce mutlu oluyorum o insanlar adına.
Mutlu mesut olsunlar. İçten içe kıskanıyorumdur🙄
Yook ya eminim her şey göründüğü gibi değildir
Hayır daha mutlu mesut olsunlar ki, başkasıda bizim için aynı şeyleri düşünmesin : )
Ikiside evli ise gülerim 😂😂
Yanii bi iç geçiririm tabi
Beceriksizim o konuda ya sanırım birazda üşeniyorum 🤣🤣
Bana yaptın heralde zalım ahsjf
😄 Pislik
Kıskanmam çok saçma (kıskanırım)
Kiskanmam hosuma giden o kadar çift arkadasim var ki
Kıskanmam, aksine uzaktan izlerim tecrube önemlidir
Kıskanırım ne yalan söyleyeyim imrenirim, herkese nasip olmuyor.
Kıskanmak değil ama. Bende böyle güzel sevilsem değer görsem fena olmazdı derdim
Valla ya benim uykum bile düzenli değil milletin nasıl ilişkisi düzenli gidiyor
Hiçte kıskanmam :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?