Ben 21 yaşındayım konuştuğum çocukla 1 aydır konuşuyoruz hemen evlilik düşünüyor tanımak istiyorum iyice konuştuğumuzdan beri ciddi konuşuyoruz zaten darlandım iyice bu konudan 23de nişan 24de evlilik olurmuş anlatıyorum yine anlamıyor kaçmıyorum ki ben bir yere ciddi bir şey bu.
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence uzak dur ondan sevmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğer verdiğini düşünüyorum ama hemen evlilik olmaz
+1 yılSöyle bunu ona. Ne acelesi varmış. Seven illaki evliliği düşünür ama böylede olmaz. Beklemiyorsa gitsin bence tutma.
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim zaten ve ben haricinde biriyle daha düşünmüş acele edilecek bir konu değil bu anlamıyorum ne bu hız
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1 ayda neyin ciddiyeti evlenecek birini arıyor gibi daha çok
05 Yorumla
Soran+1 yılBenden önce biriyle daha düşünmüş eski sevgilisi artık ne kadar sürdüyse ilişkisi kız bunu aldatınca yol vermiş kıza ama benimle konuşmamızın başından beri bu konuyu konuşuyoruz iyi biri ama darlandım hep ciddiyet acelemiz ne anlayamıyorum
- +1 yıl
Evlenmeyi düşünmüyorum şu yaşıma kadar gibisinden net konuş ne tepki verdiğine bir bak.
Soran+1 yılBak ciddi ilişkim olsun istiyorum kalıcı biri olsun istiyorum ama olacaksa da böyle hemen olsun istemiyorum her şey zaman benim bir acelem yok yaşım daha genç o da genç ne bu acele
- +1 yıl
Evlilik istiyordur bazı insanlar böyle
Soran+1 yılTamam bende istiyorum da ne bu acele neden
- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yıl1 ayda evlilik düşünen erkek yalancıdır ya da 30yas üstüdür. 21 Yaşındasij ne evliliği
064 Yorumla
Soran+1 yılKendisi 22 yaşında yahu konuştuğumuzdan beri bu ciddi konuları bırakıyoruz güzel gidiyorsa ilişkimiz sevgili oluruz sonra duruma göre bakılır acelemiz ne ciddi bir şey bu
- +1 yıl
Ya bence kolpa tamamen yalan dolan senin hayır diyeceğini ya da şu an erken diyeceğini biliyor. Seninle yakınlaşmak için ciddi düşünüyorum imajı veriyor bence
- +1 yıl
22 yaşında gottune don zor alır ne evliliği diyor
Soran+1 yılYok bu benden önce sevgilisi olmuş artık ne kadar süre olduysa onunla da ciddi düşünmüş kız bunu aldatmış sonra yol vermiş kıza ama benimle de düşünüyor daha konuşmanın başından beri ne bu acele anlamıyorum
- +1 yıl
O zaman sana özel bir durum değil ki çocuk sadece ciddi düşünüyor
Soran+1 yılBen bunu diyince de ilk başta bana atar yapmıştı
- +1 yıl
Yani insan kendini özel hissetmez ki bir önceki ile de ciddi düşünüyorum derse onu da geçtim 1 ayda bunu söyleyen briisni ciddiye de alamazsın ki. Çok mu yakışıklı yol ver geç buna sen kanser eder seni
Soran+1 yılHoşuma gidiyor ama benimle böyle hemen düşünmesi de benimde hoşuma gitmiyor bana özel bir şey olsa neyse ama değil birde sürekli aynı konuyu açıp duruyor vallahi bunaldım
- +1 yıl
Salacaksın yavrum o zaman sana özel durum değil sende biliyorsun ve bunaltıyor ne zamana kadar katlanacaksın veya alttan alacaksın? Bu konular dışında nasıl ilişkiniz?
Soran+1 yılGüzel gidiyor anlaşıyoruz
- +1 yıl
İlişkiniz ne durumda samimiyet vs?
Soran+1 yılİyiyiz işte samimiyiz yakınız
- +1 yıl
Başından beri mi peki? Yani yakın olmak veya daha yakın olmak için taktik gibi geliyor bu evlilik meselesin bana 22 yaşında neyine güvenip evlilik der ki
Soran+1 yılÇalışıyor, evi var arabası var böyle..
- +1 yıl
Çoğu aileden kalmadır sadece işi vardır.
Soran+1 yılYok kendi parasıyla yaptırmış herşeyi arabası da öyle
- +1 yıl
Garip. Ama gram umrunda olmasın söylediği şeyler sana hissettiklerinddn değil bunu sende biliyorsun bence konuyu açtığında hehe de geç madem hoşlanıyorsun biraz takıl madem
Soran+1 yılYahu bende ciddi ilişkim olsun istiyorum ama evlilik en son hemen olacak bir şey değil olursa zaten olur madem ikimiz de birbirimizden hoşlanıyoruz vakit geçirelim konuşalım kaç yıl olursa olsun iyice yaşımız büyür hem o zaman da olacağı varsa olur acele edilecek bir konu değil bu çocuk oyuncağı değil evlilik
- +1 yıl
En kötüsü de bu sana özel bir şey de değil. Adam hayatına kimi alırsa aynı şeyleri düşünüp söylüyor
Soran+1 yılBilmiyorum daha kaç kişiye söyledi
- +1 yıl
Yani sen ayrılsan sevgili olacağı kişiye 1 hafta sonra diyecek aslında
- +1 yıl
Reelde mi yakınsınız yoksa sanal mı
Soran+1 yılYok yani ben bu konuyu söylediğimde bana kızdı ben dedim böyle düşünüyorsun madem bana özel olsun isterdim tek ben olayım dedim işte bin laf yaptı bana
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun ki üste çıkmak için bi ton laf ediyor işte
Soran+1 yılAma o kızla sevgili olmuş benimle daha sevgili olmadan flörtken bunları konuşuyoruz 😂 bak beni sıkmasa güzelce ilişkimiz devam etse sonra iş konusunda benım çalışmama izin verse zaten iyice tanıdığımda onu ben isterim onunla evlenmek böyle yapınca eline hiçbir şey geçmiyor
- +1 yıl
21 yaşındasin ve sana evlenince böyle böyle olacak çalışamazsin falan mı diyor 😂
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bu kadar şeye nasıl katlanıyorsun merak ettim seni alıp eve hapsetmek istiyor ve nasıl bir ozguvendir bu yarabbi 1 ayda bunları söyleyebiliyor 😂 üni falan okumuyor musun sen
- +1 yıl
Küçük veya orta büyüklükte bir yerde mi yaşıyorsunuz?
Soran+1 yılYani bak bu devirde bir maaşla geçinmek çok zor ve ben çalışıyorum kendi param olacak diye ne var bunda illa erkek mi çalışmalı nasıl bir kafa yapısı bu? Yok okumuyorum çalışıyorum.
Soran+1 yılEvet öyle sayılır.
- +1 yıl
Hayır seni çalışırken tanımış üstüne birde çalışmazsın diyor. Bir kadının miktar önemsiz olmakla beraber ekonomik özgürlüğünün olmasi gerektir özellikle evliyken. Seni sindirmek ve her istediğini yaptırmak için çalışma diyor ki 1 ay olmuş 😂 bu durum sana özel değil adam bu kimi hayatına alırsa ilk aydan haftadan bunları söyleyecek ve bzi hala neden yorumdayiz
Soran+1 yılOnu denemek lazım söyleyecek mi başka birine
- +1 yıl
Denemelik bir şey yok ki ortada bir ilişki bile yokken bunları söylemeye başladıysa daha doğru düzgün birbirinizi tanımadan adam bu yani
Soran+1 yıl2 yıldır yalnız ama
- +1 yıl
Herkesin her söylediğine bu kadar inanma güvenme bence. 2 yıldır yalnız bulduğu ilk kişiye ilk haftadan evlilik nedir ya Bi tanı vakit geçir birbirinizle güzel vakit geçirin
Soran+1 yılBende onu diyorum zaten sonra bana senin niyetin yok diyor
- +1 yıl
Ya yok olmaz tabi neyin niyeti abi 1 ayda 21 yaşında birde kıza çalışmazsin evde duracaksın demişsin. Hayatına birisini mi arıyorsun yoksa evine hizmetçi kendine köle mi yapma kızım gözünü seveyim akıllı insansın sen
Soran+1 yılAilesinden nasıl gördüyse bana öyle diyordur
- +1 yıl
Ya ne ailesinden görmesi yapma Allah aşkına aklı başında olur 22 yaşında insan. Ve dediğim gibi oye hala yorumla devam ediyoruz biz
Soran+1 yılBenim bir ilişkim daha oldu baya uzun yıl çocuk benimle ciddi düşündüğünü söyledi ben reddettim kibarca hazır hissetmediğim için tabi bu yaşımdan küçüktüm 19dum o zaman onunla sürekli tartışıyorduk ayrılıyorduk anlaşamıyorduk örnek veriyorum neyse o bana kaç yıl sonra söyledi böyle düşündüğünü o kadar görüştük konuştuk öyle ama bu hemen hemen anlamsız saçma.
- +1 yıl
Bu çocuk cinsel anlamda ilkin mi senin?
Soran+1 yılAilesi ona evlen evlen diyip duruyor bunaltıyor bana ilk konustugumuz zamanlar öyle demişti neyse onu geçtim evde otur demesi de eski kafaca aslında iyi biri işte değer vermesi ilgisi vakit ayırması sevgisi belli oluyor şu iki konu sıkıntı hemen evlilik ve evde oturma meselesi
Soran+1 yıl22 yaşındaki çocuk mu 3
- +1 yıl
Yok ya ne evde oturması onun istemesi ile seni tanırken sen çalışan biriydin zaten gitcek öyle istiyorsa öyle birisini bulacak seni niye değiştirmeye çalışıyor ortada hiç bir seu yokken
- +1 yıl
Çocuktan kastım bu kişi ilkin mi işte
Soran+1 yılBirde benim ailem istemez diyorum erken diyorum onlar için 25 uygun bisi demezler diyorum görmemezlikten geliyor ben evliyken çalışsam mesela o izin verse benım ailem bisi demez bana çalışıyorum diye
Soran+1 yılYahu cinsel birliktelik yok sadece ten uyumu var bence tamamlıyoruz birbirimizi sanaldan.
- +1 yıl
Seni değiştirmeye fikirlerine ikna etmeye çalışan baskilamaya çalışan birisine kim olursa olsun izin verme
Soran+1 yılBeni anlamıyor ki herşeyin zamanı var öyle ilişki istesem de hemen şu an olacak diye bir şey yok
- +1 yıl
Hayır şu fikirde adam 100 tane bulursun zaten
Soran+1 yılHemen evlenince ne oluyor? Evde oturunca ne oluyor? Anlamadım.
- +1 yıl
İstediği zamn görüşecek istediği zaman birlikte olacak eve hapsedecegi birisi olacak hükmedecegi onu ekonomik olarak kısıtlayıp
Soran+1 yılEvet birde o var para isteme mevzusu kendi paramı harcamak varken dimi
- +1 yıl
Sen niye aklının ucunda evlilik yokken bu kadar takıldın bu konuya. He de geç biraz takıl zaten soğuyacaksın
- +1 yıl
Yorumdan devam etmeye kararlı mısın sen?
Soran+1 yılBak ben evlilik olmasın demiyorum diyorum sana bende öyle ilişki istiyorum takılmak falan istemiyorum ama bu kadar hızlı da olma herşeyin zamanı var bunu anlatmaya çalışıyorum
Soran+1 yılEvet kararlıyım
- +1 yıl
Ya daha kimse kimseyi tanımıyor zaten sen 23 yaşına gelmeden ayrılacaksın
Soran+1 yılBöyle sıkarsa birde evde otur demeye devam ederse öyle gözüküyor benım düşündüğüm gibi yaparsa sıkıntı olmaz
- +1 yıl
Senin düşündüğün gibi olmayacak aslında sende biliyorsun ama inşallah dediğin gibi olur
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Yorumda kalma kararın manitan var diye mi
Soran+1 yılYoo gerek yok oraya geçmeye eğer sürekli böyle devam ederse bi bahane bulurum yol veririm veya benden soğumasını sağlarım nasıl soğucaksa
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Kaçmıyorsun ama devam ederse kaçacaksın gibi
023 Yorumla
Soran+1 yılEvet nerden bildin
Soran+1 yılO öyle yapmıyor ama
Soran+1 yılBende onu diyorum ben ona 23de söylerim dedim 24de evlilik birde şu zaman gelirim diyor bana plan yapıyor bana göre 23,24de erken 25,26da olsam yine iyi ama ona da yok der niyetin yok iyice tanımak istiyorum vakit geçirip konuşmak istiyorum ne var bunda benim acelem yok
Soran+1 yılEvlilik yani bu iki kişinin de istemesi hazır olması gerekiyor böyle sık boğaz edilmez ki
Soran+1 yıl22 yaşında da ben acele etmiyorum millet sevgilisiyle kaç yıl beraber oluyor sonra evleniyor böyle de olabilir dimi
Soran+1 yılZaten aceleye hiç gerek yok benden önceki sevgilisiyle de ciddi düşünmüş kız bunu aldatmış yol vermiş ben böyle diyince de bana özel değil bana atar yapıyor kızıyor konuştuğumuzdan beri hep ciddiyet ciddiyet darlandım
Soran+1 yılDaha 30 yaşımıza girmedik hadi 27,28 olsak neyse o da büyük daha kaç yaşındayız tamam ikimiz de böyle ilişki istiyoruz da bu hızla olmaz böyle sık boğaz ederse ben soğurum ondan haberi yok
Soran+1 yılBaşlamadım ama sabrediyorum bakalım ne kadar dayanıcam bak bana değer veriyor seviyor saygı gösteriyor iyj
Soran+1 yıl*iyi biri hoşuma da gidiyor ama böyle yapması hiç hoş değil herşeyin zamanı var ikimiz de öyle ilişki istiyoruz diye hemen olacak değil aynı evin içinde olunca görücem ben onu
Soran+1 yılHep kendi isteği olsun birde evlenince evde otur diyor bu konuda da anlaşamadık mesela eger anlayışlı olsa zamana bıraksa güzelce ilişkimizi yaşasak biraz daha yaşlarımız büyüse olur zaten olacağı varsa birde çalışmama izin verse muhteşem olur.
Soran+1 yılİşte bak bu iki konuda anlaşamadık hemen evlilik evlilik sonra evde otur demesi gerisinde sıkıntı yok gayet iyiyiz
Soran+1 yılAilesi onu evlen diye bunaltıyor o da beni bunaltıyor hangi devirdeyiz anlamadım ben birde bana evde otur demesi ailem bana evde otur demiyor bu devirde bir maaşla geçinmekte ne bileyim zor
+1 yılıyy cok sıkıcı kafa acar bu cocuk
03 Yorumla
Soran+1 yılNeye ıyy
- +1 yıl
hemen evlilik konusu acmasi daha birbirinizi tanimadan
Soran+1 yılEvet işte bende onu ona diyorum acelemiz ne
kanı hızlı akıyor demekki , tecrübesizliğine ver
05 Yorumla
Soran+1 yılKanı hızlı akabilir de konuştuğumuzdan beri bu konuları konuşuyoruz birde plan yapıyor şöyle böyle yapalım diye ilk önce bi sevgili olalım iyice konuşalım vakit geçirelim olacaksa o zaman olur
Soran+1 yılYok ikimiz de böyle düşünüyoruz da hemen de olması gerekmiyor ciddi bir şey bu
Soran+1 yılEvet kendisi de 22 yaşında ve hiç aceleye gerek yok kaç yıl konuşursak konuşalım ne olacak yani iyice tanıcaz birbirimizi eğer ilişkimiz güzel giderse hemen evlilik planı yapmak nedir
+1 yıldaha once sevgilisi olmus mu
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Sıkıcı
05 Yorumla
Soran+1 yılNe sıkıcı
Soran+1 yılBomboş değil ben onaylasam şu an gelir ama hızlı davranıyor iyice tanımak gerekiyor birbirimizi vakit geçirmemiz lazım evlenmesi kolay da birde bunun boşanması var
Soran+1 yılBen ona 23de söylerim seni aileme dedim ama benim için 25de söylesem 24de söylesem de olur benim bir acelem yok ki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sohbetinin bu kadar ciddi bir şekilde evliliğe yönelmesi biraz hızlı olabilir. Herkesin kendi hızı ve zamanı vardır. Bu konuları yavaş yavaş sindirmek lazım 😉. Eğer sen "Biraz daha tanıyalım birbirimizi" diyorsan ve bu onu zorlamıyorsa, konuşmak en iyisi. Evlilik ciddi bir şey ve iki tarafın da hazır hissetmesi gerek. Aceleye gerek yok, değil mi? 💖 Hem aşkın tadını çıkar, acelemiz ne?