Yorum yapar mısınız?

Ben 5 senedır çalışıyorum bı kısmını aıleme bı kısmını kendıme alıyorum elbısede alıyorum gezıyorum ama ucuza hepsı ablamlar olsun annem olsun sen çok para yıyosun dıyolar ama aldıklarım yedıklerım çok ucuz herneyse dün maaşımı aldık çoğunu ablama attım ceyız alsın dıye ceyızım Hıc yok 25 yaşına gelmısım ıkı bın kendıme aldım kahvaltı veya ıhtıyac ıcın anneme 800 tl verdım ıdare et dedım ve eve tavuk vs de aldım gerı verdı ıstemıyorum dedı paranı sırf bır mılyar ıstedı vermedım dıye benı kımse dusunmuyo kaç yaşıma geldım ceyız yapmadı Hıc ablamlarda sureklı yargılıyo gezıyosun fılan askerse kardesım ver her hafta para yolluyoru kontör ıcın ben dedım yokluğu bılsın duzenlı harcasın ablamda annemde dıyo sende ıphone aldın fılan aldığım telefonda ucuz onca sene çalıştın al kendıne demıyolar tam tersıne sen nıye alıyorsun dıyolar yemek vs olsun bana gel ye demez abımler yemezse verır dusuncelı olmam kötü mu ya abımlere o kadar yardım etmısım para konusunda bana çalışmıyorsun falan fılan ters konuşuyorlar mal mıyım ya

Yorum yapar mısınız?