Çoğu şeyi ayrıldıktan sonra fark etmem normal mi?

2 buçuk senelik bir ilişkim vardı benim. Bu 2 buçuk sene boyunca bana yerden koparıp bir çiçek bile vermedi. Ama ben bir şey gördüğümde, onun sevebileceğini düşündüğüm veya yakışacağı şeyleri hep alıp hediye ettim. Hiçbir zaman büyük bir beklentim olmadı veya pahalı şeylerde gözüm olmadı. Bu zamana kadar hiç düşünülmemiş olmak ve sırf mutlu olayım diye yaptığı hiçbir şey yoktu. İlişki içinde süreki şey diyordum kendime maddi durumu iyi değil falan fistan. Ama şimdi fark ediyorum ki sadece bana yoktu. 2 buçuk sene boyunca bir kere bile doğum günümde bana özel bir şey yapmadı. Şimdi görüyorum ki arkadaşına özel pasta yaptırmış. Aslında o pastayı görünce anladım sadece bana yoktu hiçbir şeyi. Daha 1 buçuk ay oldu ayrılalı kabullenemiyordum ama sanırım kabullendim artık bazı şeyleri. Şu an çok değersiz hissediyorum ve kalbim o kadar kırık ki.. Senelerime yazık zamanıma yazık duygularıma yazık

Güncellemeler
1 yıl
Ayriyeten doğum günü için de ona özel adı soyadı yazılı olan bir bıöak yaptırmıştım sanırım vermeyeceğim
Çoğu şeyi ayrıldıktan sonra fark etmem normal mi?