Sizce baştan neden ilgilendi benle?

Üni öğrencisiyim erkek bir hocam vardı, iki senelik okudum geçen sene hocam dersinde benimle çok ilgilendi bana karşı ilgiliydi ama bu başka ilgilen me yani bı keresinde benim yanıma geldi bu belgeler sende kalsın dedi yani sınıfa geldi tee arkaya benim yanıma geldi sende kalsın dedi onca öğrenci varken sonra bı keresinde sınıfta beim için "bu arkadaş bana yeter" dedi sonra sınıfta derste gülüşürdük ders anlatırken benim sıranın yanında duruyordu dersde sonra bi keresinde sınıfa ilk geldiği gün bana baktı hatta bakıp daldı yani bakakaldı , sonra arada bana bakıp gülerdi, sonra ben bu senede alttan aldım dersini ismimi unutmadı, ben onun yanına gittim kek yaptım , öğretmenler günü için çiçek aldım, aramız iyiydi sonra ben instgaramdan istek attım beni sürekli geçiştirdi sonra sonra diyerek ben mezun olunca istek at dedi mezun oldum isteğimi kabul etsin diye aradım hocam isteğimi kabul edebilir misiniz diye oda müsait değilim diye beni yine geçiştirdi sorna isteğimi reddetti ama okuldaki istek atan kızları kabul etmiş hatta resim bile çekip Instagrama atmış bende dedim ki beni niye istemediniz o öğrenciler çok ısrar etti dedi sizce baştan ilk baştan ilk tanıştığımız zamanlar benle ilgilendi de sonra dan bana soğuk yaptı sizce bu arada kendisi evli çocuğu yeni oldu

Sizce baştan neden ilgilendi benle?