Biz onunla flört gibiydik hatta bana sürekli tensel temasta bulunurdu. Yürürken el ele, kol kola olurduk. 2 hafta önce sebepsiz soğuk yapıp yazmadı ben de yazmadım. Bugün başka biriyle gördüm onu muhtemelen kız arkadasıdır beni görünce yönünü değişti. Madem sevdiği var benimle niye konusuyordu anlamadım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Boş ver uzak dur
Flort bıle degıl flort gıbı adamla el ele kol kola gezerken bunu da dusunun flort tanısma demek komple yanlıs algıladıgınız ıcın boyle kalıyosunız senınle tanısmıs bıttı sevglısı varkense yapar yokkende bu rahatlıgı veren sen olmussun
İlk yakınlığı ben kurmadım o kurdu ben arkadastan öteye geçmezdim yoksa. O ara da ondan hoslanır gibi olmustum. Eğer o kız sevgilisiyse üzüldüm kıza
Sen ona yol vermeden o senin yolunu yapmış bence :)
Ne demek bu
Nasıl olsa bitecekti çünkü zaten onun bir sevgilisi varmış ikinizde de eğlence kafası varmış anladığıma göre. Sen onu sutlamadan o seni göndermis işte
Basket mi oynuyoruz ya😅 bence o sevgilisinin onu şutlamasından korktu. Bir daha akrep erkeğine bulasmam aga ben. Flörtüm yok en son lisede sevgilim oldu diyen çocuğun sevgilisi varmıs dkdkkdkda bugün çarşıda arkadasını gördüm çocukla konustum
Tamam işte sonuç olarak sjsjsj o senden önce davranmış yoksa sevgilisinden de olurdu jsjsjs sen bi gidip ya hayırdır deseydin 🤣 fena g** olurdu ama. d. d. d Trajikomik
Hayır yani sevgilisi var diye benle konusmayı kesmesi de garip arkadastık ya😂 canım can dostummm djdjjd bugün göremedim onu ama yarın kesin görürüm
Dostluğunuz Baki olur inşallah jehsje göreyim seni sevgilisinin yanında Rabbine kavuştur wjsjs
Yok be o kadar da değil djjdjdjd bisey yaptığı yok sonucta
.. d. d
Seninle cupabba cubba yapmak için tabiki
Tamam da sonra ne değişti de iletişimi kesti
Ya şizofrenin teki işte nedeni yok
Senin vermiyecegini anladigi icin
Ama ben de ona yakın temasta bulunuyordum sadece evine çağırdığında gitmemistim onda da bir kere teklif etti
Sen ne istiyon tam olarak amacin ne anlayamadim
Bir amaç yok ama egom incindi😄 ben de o çocuğu takılmalık görüyordum ama beni yok sayması baskasıyla gezmesi falan hafif bi incitti sanırım. Kız da benden güzel değildi neyi benden iyi acaba
Senin yolun yol değil acilen kendini düzeltmen gerekkk 😀
Ya soruma cevap ver nolur sence neden o kızı tercih etti neyi daha iyidir
O veriyodur direk iste baska sebebi yok
E o kız madem buna veriyordu bu çocuk benle niye elleşme ihtiyacı duydu veren varken
Sen 2 tane çikolata yemek varken 1 tanesini yiyip gider misin
Tamam da yahu o zaman benle konusmayı niye bıraktı madem ikimizi idare edebilecekti
yapamadı mal iste yeteneksiz
Ten uyumumuz da iyiydi üzdü ya dkdjjdndjd
bulursun baska birini sen üzülme
Bulamıyorum herkesi beğenmem zaten
Niye bi dünya vücutcu 190 cocuklar var gerci onlar sana bakmaz :d
Yok basketbolcu çocuklar yazıyor ama ben istemiyorum
Ayrıca bir erkek uzun yapılı diye onu beğeneceğim anlamına gelmiyor
Senin kriterler ney merak ettim
Yani bunu anlatması zor görünce beni kendisine çekmesi lazım bunun belli bir kriteri yok esmerden de olur sarısından da ama çekmesi lazım
konuşma diksiyon dış görünüş her şey önemli galiba senin icin diye yorumladim
Aynen. Ama ben bu çocuğun da dönmesini istiyorum saplantılı bir manyak mıyım acaba
Hmm Olabilir cinayete eğilim var mı sende
Yok be ne cinayeti sjdjjdjd abartma. Sadece takıntı yaptım. Birine bağlanırsam kolay vazgecemem
Oooo tam evlenilcek bir kadınsın o zaman aslında ssn
Nerden çıktı bu
Bağlanırsam vazgeçmem diyon ya
Hayır yüzde yüz vazgecmem değil. Zor vazgeçerim ama bırakırsam da dönüşü olmaz
Ooo astığımı asarım kestiğimi keserim diyon yani...
Aynen de ben bu çocuğu istiyorum ya benle de oynaşsın 😒
Ne diyelim duaların kabul olur umarım 👏
Off offf 🥲
Vakit geçiriyor işte, çeşitlilik olsun.
Peki neden sonra ghostlamaya basladı
Elde etti işte ilgisi bitti sonra çekip gitti yani.
Bir şey elde etmedi ki ama ben duygusal olarak daha çok yükselmiştim kız sevgilisiyse gözü korktu heralde basına bela olurum diye
Tensel temas yetmez mi?
Ya açık açık yazdırcaksınız djdjdj öpüşme falan olmadı sadece konserdeyken arkama geçmişti. Onun haricinde el ele gezmekten baska bir olay olmadı
Eğlenmiş işte olay bu.
Ne güzel biraz da yanındaki eğlendirir😂
Değişik cidden ne istiyoruz biz erkekler çözemedim.😂
Ben de çözemedim zaten hiçbirinize güvenmiyorum. Çocuğu da kızla görünce güldüm eğer beni görüp gitmeseydi yanlarına gidip selam verecektim noldu ya küs müyüz diye😂
Ortalığı karıştırma, çocuk ortada kalırdı valla, tokatı yerdi😂
Hahahah valla o ara ders çalışıyordum etrafa baktım göremedim görsem yanlarına gidecektim. Biraz eğlenirdm güzel olurdu😄 bir daha ki konser ne zmaan derdim bi😂
Sende az değilsin ha 😂 ama haketti mi dersen hakederdi, sana yaptığı hoş değil. Nasıl midesi alıyor anlamıyorum, bir senle takıl sonra git ona. İnsanın başkasına yoksa bari kendisine saygısı olsun.🤦 Neyse s.. et, varlığında değerini bilmeyeni yokluğunla adam edeceksin.
Ya zaten bu sümsük gibi bir çocuktu. Biz yan yana gelince hiç konusmazdı ben biraz açtım bunu hadi konus falan diye. Bir ara biz çok iyiydik işler bu noktaya nasıl geldi anlamadım artık güvenmiyorum kimseye
En güzeli. Güvenmiyorum diyerek kendini de kapama. Herkes aynı değil, birçoğu evet laylaylom peşinde ama iyi erkeklerde var. Peşin hükümlü olup güzel aşk fırsatlarını kaçırma yani.
şu an çevremde öyle biri yok zaten ben genel olarak her şeye kendimi kapattığım bir dönemdeyim. Ne arkadas ne sevgili bir işim yok kimseyle
Kafana göre takıl, daha gençsin.
Çok zor belki bir gün🤷♀️😊
😊
Erkekler biraz şeydir
Hayır ya ben değilim hayır hayır atma o zehirli oku
Şerefsizlik neyle olacak
Şerefsizlik bedava olunca😂 ama yüzü bi kızarır gibi oldu serefsizin
Aman onlar değişmiyor aynı devam
Gönül eğlendiriyordu
Ben de gönül eğlendiriyordum da sonradan neden eğlendirmeyi bıraktı anlamadım 😂
Artık bu kızla devam edeyim dedi 😂
Kız benden çirkin ama
Olabilir ama işte 😅
İşte ne yani niye onu seçti
Kendi istemiştir. Daha yakın hissetmiştir kendini olabilir bunlar.
Ben fazla geldim yani ona😂 sence bu çocuk bana yazar mı intikam almak istiyom
Belli süre sonra dönebilir sana 😂
Kızdan ayrılınca yani😂 nasıl intikam alsam ki. Yarın sınavımız ortak ben de baska çocukla görüşücem hani görsün ki tek seçenek olmadığını anlasın istiyom
Hmmm bilemem artık sana kalmış 😂
nedeni belli
Tamam ama neden birden beni ghostladı o kızla mı yasıyor biseyler
Ayril knk