Aşk İlişkileri Eski sevgilim evli halen fakeden istek atiyor instagramda bu durumda ne yapilmali? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2 aydir evli ama halen instagramda fake istek atiyor 26 yaşında cocukda degil niye böyle yapiyor? bide ben avrupaliyim o ise doğulu keko gibi bisey Eski sevgilim evli halen fakeden istek atiyor instagramda bu durumda ne yapilmali? Cevapla Instagram Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Armann77 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Hiç sallama ne gerek var 0 19 Yorumla Soran 1 yıl Ne yapayim? Yorumla Armann77 1 yıl Görüldü at Yorumla Armann77 1 yıl Zaten kekoymus Yorumla Soran 1 yıl istek atiyor instagramda kabul ettim simdi cikartim Yorumla Armann77 1 yıl Tamam bı daha atarsa kabul etme Yorumla Armann77 1 yıl Bu tiplerin hepsi böyle Yorumla Armann77 1 yıl Edersen devamını illaki getirirler Yorumla Armann77 1 yıl Bide merak ettim de bende avrupaliyim sen neredensin Yorumla Soran 1 yıl Ben fransa sen Yorumla Armann77 1 yıl Arnavutluk Yorumla Armann77 1 yıl Oralar nasil Yorumla Armann77 1 yıl Türkiye de mi yaşıyorsun yoksa Fransa'da mi Yorumla Soran 1 yıl Fransa Yorumla Soran 1 yıl Arnavutmusun peki sen Yorumla Soran 1 yıl guzel fr Yorumla Armann77 1 yıl Sayılır babamın dedesi Arnavut Yorumla Armann77 1 yıl Süper Fransa'ya tatile gittim bende bu yaz Yorumla Armann77 1 yıl Türkiyeden çok daha iyi oralar keşke bende orada yaşasam Yorumla Soran 1 yıl Arnavuta guzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç sallama ne gerek var
Ne yapayim?
Görüldü at
Zaten kekoymus
istek atiyor instagramda kabul ettim simdi cikartim
Tamam bı daha atarsa kabul etme
Bu tiplerin hepsi böyle
Edersen devamını illaki getirirler
Bide merak ettim de bende avrupaliyim sen neredensin