İnternet & Teknoloji Eski sevgilim evlendi halen bana istek atiyor instagramda derdi ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nişanlandı 5-6 gün sonra istek atti bana instagramda Simdide evli 3 ay oldu 10gün önce istek attı instagramda derdi nedir Eski sevgilim evlendi halen bana istek atiyor instagramda derdi ne? Cevapla Instagram Soruları Nişan Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. engelle işte direk. 0 0 Yorumla
_Misswlf_ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Kabul etme serefsz demek ki kiz bunu eşine yapıyorsa yazın ona demek ki tek sana da istek atmazdır başkalarına da yazsardir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl yapiyordur.. Allah sabir versin eşine Yorumla _Misswlf_ 1 yıl Vlhi yazık ona birdaha istek atarsa çak engelli tek sana istek atmazdr Yorumla
Yalçın22 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl evlenmis hâlâ unutamamis demek engelle evlendiği kadına yazık olmasın 1 4 Yorumla Soran 1 yıl yazmiyorum etmiyorum hic bisey yapmiyorum Evli sonucta Yorumla Yalçın22 1 yıl tamam ama senin kocan eski sevgilisini takip etse sende bundan habersiz olsan nasıl olurdu? bir düşün bakalım Yorumla Soran 1 yıl Ya bisey yapmiyorum diyorum anlamiyormusun iletisime gecmiyorum kabul etmiyorum Yorumla Yalçın22 1 yıl sen bilirsin Yorumla
SoulMortal35 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Engelle basit yani bu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl sildim isteğini En az 20 hesap fake instagram var Yorumla SoulMortal35 1 yıl Aman bırak atsın sende hepsini engelle gitsin Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl şerefsiz kıza yazık 0 1 Yorumla Soran 1 yıl evet bide varya en az 20 hesap fake var instagramda Yorumla
Leonardo4i3 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Seni kuma olarak almak istiyor. 0 5 Yorumla Leonardo4i3 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl kendisi doğulu var öyle şeyler onlarda Yorumla Leonardo4i3 1 yıl Tamam işte kuma ol sende ne güzel 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Kes Yorumla Leonardo4i3 1 yıl Hahaha 🤣🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
engelle işte direk.
Kabul etme serefsz demek ki kiz bunu eşine yapıyorsa yazın ona demek ki tek sana da istek atmazdır başkalarına da yazsardir
yapiyordur.. Allah sabir versin eşine
Vlhi yazık ona birdaha istek atarsa çak engelli tek sana istek atmazdr
evlenmis hâlâ unutamamis demek
engelle evlendiği kadına yazık olmasın
yazmiyorum etmiyorum hic bisey yapmiyorum
Evli sonucta
tamam ama senin kocan eski sevgilisini takip etse sende bundan habersiz olsan nasıl olurdu? bir düşün bakalım
Ya bisey yapmiyorum diyorum anlamiyormusun iletisime gecmiyorum kabul etmiyorum
sen bilirsin
Engelle basit yani bu
sildim isteğini
En az 20 hesap fake instagram var
Aman bırak atsın sende hepsini engelle gitsin
şerefsiz kıza yazık
evet bide varya en az 20 hesap fake var instagramda
Seni kuma olarak almak istiyor.
🤣🤣🤣
kendisi doğulu var öyle şeyler onlarda
Tamam işte kuma ol sende ne güzel 🤣