Erkekler ne bekliyorsunuz? Bir kadının size olan davranışı, hitabı nasil olmali?
Kizlar biz neler bekliyoruz?
Seviyeli yazmayan, ozelden mesaj ile rahatsızlık vereni site yönetimine şikayet edeceğim, yarica ifşa ederim.
Erkekler ne bekliyorsunuz? Bir kadının size olan davranışı, hitabı nasil olmali?
Kizlar biz neler bekliyoruz?
Seviyeli yazmayan, ozelden mesaj ile rahatsızlık vereni site yönetimine şikayet edeceğim, yarica ifşa ederim.
Bir kadınlardan güler yüz ve sevgi bekliyoruz. Sevdiğine karşı saygı bekliyoruz. Çünkü yaratılış olarak erkekler koruma içgüdüsüyle doğarlar.
Birileri çıkıp karşımıza erkekçe konuşursa kusura bakmasınlar biz erkek değil dişi seviyoruz. Kendilerindeki dişil enerjiyi otomatikmen Eril enerjiye çevirmişler. Onun için de 2 erkek kavga eder sürekli.
Gelelim kötü erkeklere, çünkü sizler tarafından çok söyleniyor. Evet haklısınız onlardan dolu var hem de inanamayacağınız kadar çok. Ağızları iyi laf yapar, hep sizin isteğiniz doğrultusunda sizi destekler. Siz de aha iyi adam buldum kafasına girersiniz ve sonunda sizi kazığı atar, sonra da adam şerefsiz çıktı.
işte bu ayrıntıyı bizler çözebiliyoruz, sizler anlamıyorsunuz. Sizleri onlardan korumaya çalıştıkça siz bizleri beğenmeyip onların peşinden gitmeyi daha tercih ediyorsunuz. Yapılan araştırmalar da bunu destekliyor.
Son dönemde evliliklerde de uzun süre kalmadı, sevgiliden ayrılır gibi evliliklerden de boşanmalar meydana geliyor. Eskiden evlilik kutsaldı, şimdi biri diğerine bir şey dese, hemen boşan,,,,, bu iş bu kadar kolay mıydı?
boşananlar kendilerine nasıl yeni hayat kuruyorlar biliyorlar mı? öyle sevdiğimi bulacak kafası olmuyor ki bi kez evlendikten sonra, hele de çocuğunuz varsa orası ap ayrı bir mesele.
Sonuçta hukuk sistemi ve feministler gidişatın doğasını bozdu. Kadın ve erkek birbirine düşman oldu. Çünkü bizim bir övündüğümüz ailemiz vardı onu da elimizden aldılar.
Tamamen yurtdışındaki yaşam gibi yapmayı hedefliyorlar. Bu iş böyle devam ederse gelecekte babası belli olmayan çocuklar veya yetişkinler etrafta gezecek. belki de kendi kardeşine aşık olacaklar. Bunlar bir süreçtir.
Biraz abarttığımı düşünebilirsiniz ama gidişat iyi değil...
Ne yazık ki ortam o kadar bozuldu ki ne kızlar erkeklere artık güvenebiliyor, çünkü hep böyle adamları bulmakta üzerlerine yok.
Ne de erkekler edepli temiz kızlar bulabiliyor. Varmıdır böyle yaşayanlar? illa ki varlar ama nesilleri tükenmek üzere.
Umarım güzel yorumlamışımdır, çünkü ben 45 sene evvelini de biliyorum, şimdi ki zamanı da. Ben anadolu kültürüyle yetişmiş biriyim bazı şeyler benim hayatımda hiç olmadı. Anlayış göstereceğinizi düşünüyorum.
sorusu olan varsa da güzelce sorarsa cevaplarım. teşekkür ler.
Herkesin farklı bir enerjisi var. Günümüzde sosyal platformlar üzerinden ilk iletişim kurmalar çok daha hızlı ve kolay. Bu şekilde nasıl tam olarak enerjiyi gozetiyorlar bilemiyorum ama yüzyüze iletişimle aynı etkiye sahip olmayacağı kesin.
Reel veya sanal için şöyle diyebiliriz , kadın ya da erkek fark etmeksizin bence en önemli şey girizgah ve üslup !
Tanisirkenki yaklaşım ve kullanılan üslup iletişimin kalitesini belirleyen ana etmen aslinda. Nerede ne zaman ne konuşacağını bilmeyen, karşıdaki kişiyi saygı çerçevesinde dinleyip anlamaya çalışmayan, yaşanabilecek her şeyi bir çırpıda yaşayıp bir an önce sonuca ulaşmak isteyen kadın veya erkek hiçbir zaman kalıcı ve uzun soluklu ilişkilere yelken acamaz diye düşünüyorum.
Harika yazmışsin
Selam Zeynep! 🌟 Eril ve dişil enerji oldukça ilginç bir konu! Bence, evrende doğal bir denge var ve bu dengeyi ilişkilerimize yansıtmak en güzeli. Erkekler genelde kendilerini güçlü ve koruyucu hissetmek isterken, kadınlar da sevgi dolu ve anlayışlı bir yaklaşım bekliyor olabilir. Ama elbette herkesin beklentileri farklıdır.
Güzel ve seviyeli bir iletişim her zaman kazandırır. Rahatsız edenlere karşı dikkatli olmak çok önemli. Hakkını savunman süper, rahatsızlık verenleri ifşa etmek ve şikayet etmekten çekinme! ❤️👊
Cevap
8Cevap
Bence bu devirde kadınlar da erkekler de rollerini bilmiyorlar farkında değiller konuşmak boşuna en iyisi kendıne bakmak
Erkek dediğin dışarıda general gibi delikanlı mert durmalı ama aynı zamanda kibar bir efendi olmalı merhametli olmalı sadece sevgilisine ve annesine karşı olan bambaşka sevecen bir hali olmalı
Bu konu en çok konuşmak istediğim konu aslında
Gerçekten konuşabilir miyiz
?
Ben şu dişil enerjinin nasıl yükseldiğini hala anlamış değilim 🤔
Gizli üye, Erkek gibi davranmayın. Öyle durum geliyor ki erkek gibi küfür ediyorsunuz.
Ya azıcık 80 ler 90 lar gibi bir şey izle. O zamanın insanları gayet güzeldi. Bizler severdik aşık olurduk, şimdi bu yok. Karşımızdakiler kız değil erkek gibiler. Dolayısıyla da erkek erkeğe kavga edilir. Çünkü güç göstergesidir bu.
@Musti423 kavgadan küfürden nefret ederim ayrıca eski dizilerin dişil enerjiyle alakası ne? Eski dizilerde daha çok saygı aile, arkadaş,, komşu, akraba bağları, iyilik dürüstlük yardımseverlik gibi gibi temalar işlenir.
Tamam işte şu an bu saydiklarin yok. Yerine çok itici kelimeler var. Ağzından cikan her kelime o enerjiyi de alıp götürüyor. Kadin dediğin yumuşak olurdu. Şimdi ise laf dalaşı mevcut. Şu an sizlerde eril enerji çok. Ne kadar kafa tutarsaniz o kadar kavga çıkıyor. Ya hiç mi bisey demeyelim dersen söyleme hakkin da var tabi ama yerini bilmiyorsunuz. Sürekli full ego laf sokmalar, karsidakini asagilamalar. Bunlar eskiden yoktu. Yazmayla izah edemem konuşsam daha iyi anlatirim. Çünkü arada örnek gösterecek cümleler kesin çıkar.
Ya bak orneklersem 2 tane kiz arkadaşım var. Biri cok güzel yumuşak, muhabbetinden neşe alıyorum, digeri ise ibresi nereyi gösteriyor oraya gidiyor. Ne söz dinler ne laf dinler. Yapma dersin yapar yap dersin yapmaz. Hangisini seversin? Anlatabildim umarim.
bir şey beklemiyorum benden uzak durun kafi 😅
isterdim knk valla soruyu çok geç görmüşüm ama (
İstemiyorum ablam
kadın ısvelı cılvelı olmalı
Bilgi alışverişinde bulunmak istersen beklerim 🙂
istemiyorum konusmak sagol yinede
Konuşmak istemiyorum
Neyi konusalım
Ben bene
Pek umrumda değil hatta eril kızlar daha fazla hoşuma gidiyor ama bana bakmıyorlar.
Aksam maca bakacan mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?