Kime hak veriyorsunuz?

Merhaba. Dün eşimin babaannesiyle aramızda sorun çıktı. Kendisi herşeye karışan , çok alıngan, herşeyi yanlış anlayan birisi. Benim annem küçükken beni terk etti 3-4 yaşımdaydım daha. Bende anne konusunun yanımda açılmasını istemiyorum zaten açılmaması gereken hassas bir konu. Annemi sevmiyorum onu hiç bir zaman affetmem ama yinede küçük günahsız bir zamanımda beni terketmesi , anne sevgisi vermemesi yaralıyor yani ne suçum vardı ki sevilmedim diye düşünüyorum. Neyse asıl konu bu değil. Eşimin babaannesi beni anne ile vuruyor , yaralıyor dünde bunu yaptı 2-3 kez yaptı bunu. Telefon oymadığımda telefonlar çok yuva yıktı diyor. Ne ima etmeye çalışıyor her seferinde🤦🏻‍♀️ yani telefonu hiç kötüye kullanmadım eskidende şimdide. Bende diyorum ki herkesin aklı bir değil. Anca dizi, video izliyorum başka da hiçbir şey. Yani başka bişeyler ima etmeye çalışıyor. Her telefonuma mesaj geldiğinde kim diye soruyor hatta ben olmadığımda açıp kim yazmış diye bakıyor , biri aradığında kim diye soruyor. Bunaldım. Eşimde git öp sarıl diyor. Ama bende kırgın olduğum için bugüne kadar tüm yaptıklarına göre içimden gelmiyor.

Kime hak veriyorsunuz?