Help me? Koca eski koca?

Olay yakın arkadaşımın başından geçti geçiyor artık üzülüyorum ve birşeyler yapmam gerektiğini hissediyorum. Arkadaşım evlendi boşandı. Eski kocası yaklaşık 6 ay sonra iletişime geçti. Nasıl oldu ne oldu bilmiyorum ama cins*l birliktelik için görüşmeye başladılar. Eski kocası ile sadece görüşceği günler konuşuyorlar aralarında ki tek iletişim bu. Görüşmeye başlamadan önce eski kocası hayatında ciddi biri olduğunu söyledi. Arkadaşım sonlandırmak istediğinde ise bunun üçüncü şahışlarla bitebilcek bir şey olmadığını ancak onun ya da arkadaşımın istemesiyle bitebilceğini söyleyip konuyu kapatmış. Arkadaşım ısrarla bunun doğru olmadığını söylediğinde benim açımdan bi sıkıntı yok diye tekrarlamış. Hayır yarın öbür gün evlense bile bu adam bi süre sonra gene gelir. Köpek tamam durur mu diyorum ama dinleyen yok. Bu iş böyle gider. Ki evlense bile eski kocası bir süre sonra gene gelir ki elinin altında bi kadın var. Arkadaşım hep kaçtı ondan ama hep kendini hatırlattı. Evliliklerinde ise şiddet aldatma hariç ne ararsanız vardı. Ben bir arkadaş olarak ne yapmalıyım. Onun hayatındaki kızı bulup ona söylemelimiyim belki o sayede kurtarabilirim arkadaşımı?

Help me? Koca eski koca?