Evli eski erkek arkadas sorunsalı?

bundan bir kaç sene önce gerçekten çok sevdigim ve sevildiğim bi sevgilim vardı. ailelerimizinde çok onayladığı bi ilişkiyken benim dengesizliklerim yüzünden aramız bozuldu ve ben onu kazanmaya hiç çalışmadım. sonrasında ikimizinde hayatına biri girdi. ben bi anda nişanlandım diye yalan söyledim ve oda gitti hayatındaki kisiye evlenme teklifi etti👏 sürekli o barısmak icin hamleler yapsada ben hayatımdaki kisiye cok bağlandım ve dopdolu bi ask yasadım. oda o sırada evlendi zaten ama ben bi yandanda onu hiç unutamadım. sonrasında ben sevgilimden ayrıldıktan sonra bu beni defalarca gizli numaradan arayıp, fake hesaplardan ulasmaya calıstı ama hiç bi zaman kendi gibi konusmadı. annemi kaybettiğim dönemde ayrıldığım sevgilimle barıstım ve cidden severek evlendim. ben evlendikten 1 sene sonra sağolsun beni aramak bana yazmak geldi aklına.. o sıradada çocuğu bile olmus. yaklaşık 2 senedir ara ara konusuyoruz ve ikimizde olanlardan pismanız. o cocuğuyla kabut etsem şimdi bosanmaya razı ama benim böyle bi isteğim yok. sürekli bi kahve içmeyi teklif etsede hep reddettim ama görünce ne hissediceğimi merak etmeye başladığımdan kahve teklifini dün kabul ettim. ağlayıp sarılmak istedi ben kitlenmis durumdayken benim hakkımdın diyerek beni öptü. karşılık vermesemde çok pişmanım. ne yapıcağımı bilmiyorum.. zaten psikolojik tedabi görüyorum. travmalarım var. aklım kalbim karısık. lütfen yargılamadan akıl verin

Evli eski erkek arkadas sorunsalı?