Selam🤞
O kişiye arkadaşım dediysem hep öyle kalır. Biz de yamuk olmaz.

Selam🤞
O kişiye arkadaşım dediysem hep öyle kalır. Biz de yamuk olmaz.

Ben zaten kızlar tarafında arkadaşı olsun da ondan hoşlansın, hayatımda ne gördüm ne duydum. Genelde biz erkekler hep abayı yakarız.
Kızlar taş kalpliler, sevgiden anlamazlar. Habire çıkıp başka yerde aşk ararlar, en iyisi yanında olduğu halde.
Evet, en yakın arkadaşımla sevgili oldum. Başlarda tereddütlerim vardı, çünkü aramızdaki güçlü dostluğun zarar görebileceğinden korkuyordum. Ancak zamanla, aramızdaki bağın hem arkadaşlık hem de aşk temelleri üzerinde daha da güçlendiğini fark ettim. Birbirimizi zaten çok iyi tanıdığımız ve anladığımız için ilişki daha doğal ve samimi ilerledi. Bu süreçte, ortak anılarımız ve paylaştığımız deneyimler bize daha derin bir bağ kazandırdı. Elbette her ilişkide olduğu gibi zorluklarla karşılaştık, ama dostluk temeli üzerine kurulu olan bu ilişki, sorunların üstesinden gelmemizi kolaylaştırdı. Şu an, hem sevgilim hem de en yakın arkadaşım olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Harika
Ama tabii sonradan yürümedi ayrıldık
Nasip işte
Ama arkadaşlıktan sevgili boyutuna geçmek yanlış bir şeymiş çünkü arkadaşlığın kalmıyor
Selam Bαყαɳʂҽϝƙαƚ! ✌️
Totally anlıyorum seni, en yakın arkadaş "arkadaş" kalır genelde. Ama bazen işte o arkadaşlık öyle bir kimya yaratır ki, insan bi' bakmışsın aşık olmuş! 😂 Benim sevgilim var şu an ve ona kimse yanaşamamıştı ama birbirimize çok yakın arkadaş olarak başladık. Yani, bence aşkta sınır yoktur, kimya varsa bırak her şeyi akışına, ne gelirse gelsin! 💖
Cevap
43Cevap
Sevgili olup sonra iyi arkadaş olduğum oldu. Ama en iyi arkadaşım sevgili olmadı hiç
Sıfatların bir ağırlığı olmalıdır, arkadaşım ise öyle kalır..
Ben önce arkadaş sonra sevgili oluyorum :D
Bi taktik olabilir mi? 😄
Olabilir 😄
Hayır en yakın arkadaşıma aşk gözü ile bakmam ben
Çok iyi arkadaş diyemem ama çok iyi anlaştığım biri ile sevgili oldum. Bana göre temelinde arkadaşlık olan ilişkiler çok daha uzun soluklu oluyor. İnsanlar birbirlerini çok daha iyi tanıyorlar.
Olabilir
Hayır ya hiç başıma gelmedi arkadaşım dediğim birime o gözle hiç bakmiyorum ki , ben burada bile öyleyim arkadaşım diyorsam ben o gözle görüyorum
Evet doğru olan bu abla😍
Kesinlikle öyle 👍
😍😘
arkadaşım dediğim birine o gözle bakamıyorum bana bakan olursa hayatımdan çıkarıyorum
Çok doğru
Karşı cinsten yakın arkadaşım olmadı ama sevdiğim en yakın arkadaşım olur zaten.
Aynen öyle
Ya arkadaşım dediysem tamam arkadaşım kardeşim olur
Aynen öyle inci tanem😍
Eriyorum Allahim
Eri bebeğim 😄 şefkat sıcaklığı ile 😅
İlk başta gözü bendeyse, hoşlandıysa arkadaşken de o samimiyet belli eder kendini.
İnsanlar farklıdır. Kimi zor alışır, kimi tanıyarak seni samimi olur.
Hoşlandıysam açılırım. Çok uzatmam.
En yakın arkadaşım ile niye sevgili olayım kadınlardan hoşlanıyorum ben 😅😅
😀😀😀
Soru hatalı
Hayır hatalı değil, en yakın arkadaşınız kadında olabilir biraz anlayış yönüyle ilgili
burada bi dünya soru normal benim ki hatalı peki
O zaman
En yakın karşı cins arkadaşınız diye sormalısınız
Aynı cins arkadaş ile sevgili olacak haliniz yok öyle değil mi? Eğer normalseniz
Yanlış anlaşılmalar olabilir , Bu arada gayet normal olduğum için soru hatalı dedim zaten.
Normal olan şahıslar sorumun tersini anlamaz hatta aklına bile gelmez. Çünkü normal olanlar bu sorunun amacını gayet net anlar beyefendi 👉 aynı cins arkadaş ile sevgili olacak haliniz yok öyle değil mi?🤔 Ayrıca karşı cins arkadaşınızda olabilir buda gayet normal bir durum
Uzatmiycam boş vaktim yok o kadar "PEKİ" deyip iyi günler diliyorum
Hayır, arkadaş arkadaştır benim için. Yürüyen bi arkadaşım oldu onu da sildim zaten
Süper ☺️
💖💖💖💖🌼
😍😍
Belki de dert arkadaşı olurlar (ikiside yalnızdır)
Arkadaş dediğimiz zaten dert de dinlemeli 😄
Evet doğru olan bu
Olmadım, bahsi bile geçmez. Çünkü yakın erkek arkadaşım olmadı hiç.
Peki ☺️
Olmadım. Yakışacağını da düşünmüyorum. Bir kişiye o gözle baktıktan sonra diğerleri ile nasıl sadece arkadaşlık kurabilirsin? Arkadaş, arkadaş olarak kalsın.
Yakın arkadaşım dediğimle sevgili olmam, öyle bir durum yaşamadım zaten. Birini seviyorsam arkadaş gibi de yaklaşmam kesinlikle çünkü benim sevgimi anlar o bir şekilde ✔️
Selam,
En yakın arkadaşıma kanka dediysem benim için kardeştir o, kanka dediğim bir kıza da sevgili gözüyle asla bakamam.
Çok güzel
Sağ olun
Siz de sağolun
Arkadaş arkadaştır. Sevgili sevgilidir. Arkadaş olarak tanışırsın kısa sürede sevgililige dönebilir ama uzun süre arkadaşla sevgili olunmaz
En iyi arkadaşım değil ama normal arkadaş olduğum biriyle sonradan sevgili olduk ayrıldık keşke hep arkadaş kalsaydık…
Hayır olmadım ki çok iyi anlaştığım uzun zamandır tanıdığım erkek arkadaşım var üniversiteden. Öyle kalmaya da devam edecek muhtemelen.
Midesiz değilim o yüzden erkek veya kadının karşı cinsten arkadaşı olamaz bana ters
Temelinde arkadaşlık olduğu için daha sağlam bir daha sağlıklı ilişkiler başlayabilir
Hayır, öyle aksiyonlara girmedim. Arkadaşım dediğim bir kişiye farklı şeyler düşünmem.
oldum ilkokuldan olgunluk zamanımıza kadar arkadaştık kandırılmıştım 😃
Arkadaş diye düşündüğüm insanları en ufak gevsekliklerini gördüğüm de engelleyip kaçtım erkekten arkadaş olmaz bana..
Hem sevgili olmazlar artık yeni nesil erkekler sadece yatma takılma peşinde sevgili yapıp sorumluluk alacak g8t yok
O gözle bakmıyorum ve karşı tarafın güvenini yıkamam.
Bana yürümüştü yakın arkadaşım teklif ettim kabul etmedi
Hayır olmadım bana göre arkadaş arkadaştır tamamen.
Kanka ayağı g*ot ayağı o yüzden olmadım sadece yattık..
En yakın kız arkadaşımla sevgili değiliz ama hobidir aşktır cinselliktir derstir sınavdır siyasettir her konuyu konuşuruz
Sapla samanı karıştırmamak gerek 😀
Mantıklı cevap bu😍😄
Olmam sıcak bakmıyorum
Bence de
Sevgilik biter ama arkadaşlık sürer, harcamam arkadaşlığı
Kesinlikle
Bütün kız arkadaşlarımla sevgili olup hepsini kaybettim
Keşke olsak huyunu suyunu bildiğim biri olurdu en azından
Sadece ihtiyacım için kullanırım işim bitince kenara bırakırım
En yakın arkadaşım erkek değil kadın
Aynnen öyle yamuk olmaz bizde
Harika 🤞
Hayır olmadım
lezbiyen mı olalım bu yaştan sonra ne istiyonuz nkgdfgfh
Kızzzz erkek arkadaşınla diyorum shdgf aksi olmamalı diye karşı cins kanka diye belirtmedim 😀 demek ki belirtmek gerekiyor
Hayır olmadım. En yakın arkadaşım olmadı zaten.
Hayır olmadım asla olmam kusarım
Hayır. Yamuk olmadı.
En yakınım ile olmadım, olmaya da çalışmadım
%90 öyle oluyor zaten.
Hayır olmadım olmamda.
Tövbeler olsuunn hiihh 😬
@buzzzgibikarpuzz olmadım ama ☹
oldum 3,5 yıldır da beraberiz
Fotoyu yaşadım ama sevgilim demedim:)
Sevgilim yok arkadaşım var ama ni kaç kere cinsel hayatimiz oldu
Hayır olmam
Doğru olan bu