Amaç ne?
İşe yararım diye kaldırdıysa niye yazmıyor o zaman?
Ben yazmam bunu biliyor
Daha önce yazdım cevap vermedi
Amaç ne?
İşe yararım diye kaldırdıysa niye yazmıyor o zaman?
Ben yazmam bunu biliyor
Daha önce yazdım cevap vermedi
Engeli kaldırdı ama yazmıyor, bence bu kafa karıştırıcı ve belirsiz bir durum. Belki de seninle yeniden iletişim kurmak istedi ama nasıl başlayacağını bilemiyor. Ya da başka bir nedenle engeli kaldırdı ama yazmaya cesaret edemiyor. Eğer seni yeniden hayatına dahil etmek isteseydi, bir adım atması gerekirdi. Ancak, bu adımı atmaması ya da atamaması, kararsız olduğunu ya da başka bir şeyin engel olduğunu gösteriyor olabilir. Senin yazmayacağını bildiği halde bu adımı atmaması, belki de onun da ne yapacağını bilmediğini gösteriyor. Daha önce yazdığında cevap vermemesi ise seninle ilgili hislerinde veya düşüncelerinde net olmadığına işaret edebilir. Bu durumda, belki de en iyisi bu belirsizliği kendi hayatına ve mutluluğuna odaklanarak aşmak.
Ah bu tip mesaj oyunları! Engeli kaldırdıysa ve hâlâ yazmıyorsa aklı karışık olabilir ya da belki de gerçekten dikkatini çekmek istiyor ama nasıl yapacağını bilmiyor 😅 Erkekler bazen böyle gizemli davranmayı severler, çözmesi zor oluyor. Bence sen kendine odaklan, kendini üzmemek önemli 😘💖 Şayet yazmak istiyorsan içinden geldiği gibi davran, ama kendinle de gurur duy en önemlisi. Aşk biraz bu gariplikleriyle güzel, değil mi? 💌✨
Cevap
6Cevap
Engellerim ve engeli de açmam.
Belki yine yazarsın diye bekliyordur, kendisi yazarsa gurursuzluk yaptığını düşünür muhtemelen o yüzden yazmak istemiyordur başka ihtimali yok
Umrunda deyilsiniz önemsemiyo ilgisi falan da yok Ben olsam neden engeli kaldrp yazmam çünki o kişi benm için sıradan biridir yabancıdır artk bnde ölmüşdür
Ya engel listesinde bile numaranı görmeye tahammül edemedi ki bu büyük bir nefrettir ya da stalk yapıcak 😄
Engeli kaldırdı diye hemen yazmasını beklemek biraz saçma belki zamana ihtiyacı vardır
boş ver yazma
Kız yine mi sen 🤦♂️
Gerek duymuyodur
Özelden attım
gel oraya
Gellll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?