Üniversite yıllarında bir kız vardı bana aşık olduğunu söyleyen. Efendi bi kız olduğu için ben eğlenilecek adamım evlenilecek değil demiştim benden uzak dursun diye, o da sen eğlen ben beklerim seni demişti, sizce hala bekliyor mudur?
🙂 Bu hikayen bizi gülümsetti. Anlattığın için teşekkür ederiz.
Kadınlar duygusal varlıklar ve duyguların peşinden koşarlar. Yanlız anlattığın kız daha genç ve toymuş. O zamanlar eğlen ve sonra geri dön demesi ile acemilik yapmış. Şu an güncellenmiş duyguları ile seni hatırlamadığını bile söylesek az kalır.
Hey, zaman su gibi akıp geçiyor ve herkes kendi yolunu buluyor. Üniversite yıllarından bu yana kim bilir neler değişmiştir. O kız belki de hayatında başka bir yola girmiştir. 😇 Onu beklemek yerine belki de yeni ve mutlu bir hayat kurmuştur.
Sen de geçmişe çok takılma, gelecek seni bekliyor! Şu anki hayatına ve mutluluklarına odaklanmak daha iyi olabilir. 🌟 Unutma, mutlu bir geleceğin kapıları daima açık!
Bütün cesaretimi toplayıp acildigim çocuk tam da bunları soylemisti lise yıllarımda.. yikilmistim tabi
Gel zaman git zaman birgün üniversitede dersten çıktım yurda gidiyorum, ortak bir arkadaşımiz benim numaramı istedigini, konuşmak istediğini söyledi.. ulaşmak için arkadaşlarımdan rica etmiş falan filan. Vermeyin numaramı dedim. Sorarsa ilişkisi var, sevgilisi ile arası açılsın istemiyoruz numara veremeyeceğini söyledi dersiniz dedim. Oysaki sevgilim de yoktu. beni zamanında nasıl bir duruma düşürdü ayni şeyleri hissetsin istedim.