Aşk İlişkileri Aşkın kanunu siz yazsaydınız ilk madde ne olurdu? Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor El alıp gidenleri esip geri gelenleri yelleyin gitsin. Bu da bonuscuk olsun, eşekten at olmaz ciğerden et olmaz kıçı başı ayrı oynayan adamdan da manita olmaz 😂😂 Güncellemeler1 yıl Kanununu** Aşkın kanunu siz yazsaydınız ilk madde ne olurdu? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Libidonu aşkla karıştırma :D ilk madde. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. aşk diye bir şey yok yapardım 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Gereksiz trip ve kaprislere yer yok. Bir derdin varsa açık açık söylemeni istiyorum. 1 1 Yorumla Peripellonis 1 yıl Yapmazlar tak diye engellerler onun yerine 😂😂 evrilememişler insanlıktan Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İlk madde kimse kimseyi uzmeyecek ve aldatmayacak ve aşkına sadık kalacak olurdu 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. seninkini yazarim begendim 😂 1 1 Yorumla Peripellonis 1 yıl Telif hakkı bana ait yalnız taklitlerimden sakının 😂 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yalan ve sahtelikten uzak dur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Libidonu aşkla karıştırma :D ilk madde.
aşk diye bir şey yok yapardım
Gereksiz trip ve kaprislere yer yok. Bir derdin varsa açık açık söylemeni istiyorum.
Yapmazlar tak diye engellerler onun yerine 😂😂 evrilememişler insanlıktan
İlk madde kimse kimseyi uzmeyecek ve aldatmayacak ve aşkına sadık kalacak olurdu
seninkini yazarim begendim 😂
Telif hakkı bana ait yalnız taklitlerimden sakının 😂
Yalan ve sahtelikten uzak dur