1 yılHiç bir zaman yüzüm gulmedi. Gülse bile o mutluluğun bedelini çok ağır ödedim. Zaman gecirmek için, cinsel yönden birbirlerini kullanmak için, birilerinin açtığı yarayı kapatmak için, yalnızlık duygusunu veya belki aileden alınamayan sevgiyi şefkati alabilmek için başlayan ilişkiler de aşk bir yana kalsın sevgi diye birşeyin olduğuna inanmıyorum ben.
Temelde sevgi var evet, öyle bir duygu var, o duygunun varlığını yok sayamam ama insanların bugun diline doladığı değil benim inandığım sevgi. Çünkü sevmek çok ayrı bir şey.
11 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum sana.
En İyi Cevaplar
Aşk zor bir müessese. Biz hep bize düşeni yaptık. İnsan severken gözleri gülüyor. Varsın , sadece o olsun diyoruz. Bu yüzden de hiçbir zaman kendimizi gülerken bulmuyoruz. Ama olsun yalnızlıkta güzel. Hiç değilse bizi aldatmıyor 🤲😊
17 Yorumla
Soran1 yılValla öyle hocam güzel özetledin😊
Soran1 yılEvet. Ben ilk platonik aşkımı üniversitede yaşadım kız beni sevmedi, seviyor sandim 1 sene aşık aşık gezdim ona gözlerimden belli oluyordu. 6-7 ayda unutabildim onu. Her gün aklımdan çıkmıyordu.
- 1 yıl
6-7 ay yine iyi hocam. Ben intishrın eşiğinden döndüm. İnsan bazen severken kendini tükettiğinin farkına varamıyor. Birde sevmeye kıymet veriyoruz hocam. Sevince de kaybetmek istemiyoruz. O yüzden sadece işte severken kendimizi kaybetmişiz. Gençlik maalesef hızlı geçiyordu. Faydası de oldu zararı da.
Soran1 yılValla öyle hocam. Ben intihar falan o konuları burada açmıyorum. Herkes görüyor diye.
Soran1 yılEstağfurullah hocam ne kusuru. 😇
1 yılGaribanin yuzu gulur mu🤣
14 Yorumla
Soran1 yılSen gariban değilsin her zaman mutlu ol❤️
- 1 yıl
Kemgozler kiş kiş
Soran1 yılHahahaha Seni en iyi cevap seçeceğim prenses. Sen her şeyin en iyisine layıksın. Bu sitenin bana kazandırdığı; en güzel, en iyi arkadaş, en iyi dostsun. Maddi manevi her anlamda her saniye yanımda oldun. Arkadaş dediklerim arkamdan vurdu. Sen ise her zaman benimle ilgilendin. Gerçek dost; gerçek arkadaşsın. Seni her daim savunacağım, seni çok seviyorum KS'nin Sefiresi. 💜
- 1 yıl
Eyv yavrum😘
1 yılHayır 🌟🌟
12 Yorumla
Soran1 yılOlsun, sen güzel kalbini bozma.
- 1 yıl
🧚♀️🌟🦄🧚♀️🌸🐣
Yapay Zeka Cevapladı
Ahmet, bazen aşk güler, bazen gülmez ama senin gibilerin her zaman içinde bir espri var! 😂 Şu an benim yüzüm aşk sebebiyle gülüyor, çünkü aşık oldum! 😊 Bence sen de kendine düşen aşkı bulacaksın; o zaman sadece yanlışlıkla değil, sürekli gülersin! 😄 Kendine iyi bak ve kalbini sevgiye açık tut! 💖
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yok uzaktan izliyorum o da düğünlerde
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262,2b cevap paylaştı.
u 1 yılAşka inancım yok
20 Yorumla
1 yılGüldüren üzende bitip gidiyor zamanla. Aşka aslında kuşkuyla yaklaşınca uzun süreli gülüşler gerçekleşiyor. Fazla güle güle aşka başlamak hüzünle bitiyor. Güldükte bitmesi gerektiğindede elvada demeyide bildik diyeyim üzülmek desem yanlış olur buna ben açısından. Aslında sürekli aşk değil de bir zaman sonra geçirilen zamana saygıdan çoğu kişi bir arada kalıyor aşkla başlayan ilişkilerde.
20 YorumlaAşktan yana yüzüm ne yazık ki pek gülmüyor. Herkesin hayatında inişler ve çıkışlar oluyor, benim için de bu inişlerden biri aşk oldu. Her ne kadar zaman zaman umutlansam da, gerçek bir uyum ve mutluluk bulmak zor. Belki de henüz doğru kişiyle karşılaşmadım, belki de biraz daha zaman ve sabır gerektiriyor. Ama yine de umudumu kaybetmiyorum, bir gün aşktan yana yüzümün güleceğine inanmak istiyorum.
10 YorumlaHea 31 dişim meydan da geziyorum, biri yok dişimin cektirdiydim pandemide😂
23 Yorumla
Soran1 yılHahaha, benim 28 dişim var sen daha çok gülüyorsunn kıskandım. 😂😂😂
Soran1 yıl😂😂😂😂
1 yılBenim 1.5 sene kadar güldü sonra sağlam aldı gülüşümü sağ olsun daha da istemem aşk falan yalnızım 1 senedir lanet ettim aşka falan 😂
12 Yorumla
Soran1 yılHahah bir kere mutlu ederse yandın bekleme devamını🤣
- 1 yıl
Boş versene be kardeş gerek yok 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılHayır, çok da umrumda değil artık. İnsanların ne kadar iki yüzlü olduğunu gördükten sonra herkesten tiksiniyorum artık
11 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum hocam size.
1 yıl24 yaşına geldim hiç gülmedi yüzüm aşktan yana. Sanırım çok seçici birisi olduğumdan dolayı ama yine de bu durum can sıkıcı ☹️
15 Yorumla
Soran1 yılO yüzden seçici olmayin tecrübe kazanmak için sizi sevenle olun ama onunla eğlenmeden.
- 1 yıl
Eğlenmeden derken?
Soran1 yılYani sevgisiyle dalga geçmeden, sevgilisini kullanmadan..
- 1 yıl
Anladım tabiki öyle yapılmalı, kalpsiz şeytan biri ancak birinin sevgisini kullanır
Soran1 yılAynen öyle dostum
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gülmedi, aksine aşk bana kahkaha atarak bir tarafları ile gülüyor gibi hissediyorum.
227 Yorumla
Soran1 yılBen de öyle 🤣
Soran1 yılBana bi geliyiii bi gidiyi tam böyle; 🤣
https://youtu.be/YYz9PYyRY_g?si=TEVroPWUsuCU1HAf
Soran1 yılHahaha aşk tam böyle
- 1 yıl
Aşk diye bir şey yoktur…
https://youtu.be/xx7N9R1z_Jg?si=8uJzshe7EX5bdF0q
Soran1 yılHahahhahaha yazık ya
Soran1 yılNe demek efendim o sizin tercihiniz hsjdjdjdjd
Soran1 yılAy noluyo noluyo hsjsjsjdjdud
- 1 yıl
Ne olmuş zjajaxnx
youtube.com/shorts/P7EP0QIwRbI?feature=shared
Soran1 yılAa kime aşık oldun jdjdjdj ben aşık olmak istemiyorum ya en son aşık olduğumda karakolluk olduydum jsjdjdj🤣
Soran1 yılHeyecansız aşk, aşk değildir. Benim sevgilimin babası abisi ayrılın diyordu. Gittim evlerine öptüm ellerini dedim kızınızı seviyorum. Dediler madem böyle gelin isteyin dediler. 🤣
Soran1 yılOndan sonra gelmedi bir daha zaten. Ben aşk konusunda kötü şeyler yaşadım. 2 kere aldatıldım, bir tane sevgilim trafik kazasında öldü😔 bu dediğimle evlenecekken nişana 1 hafta kala seni sevmiyorum dedi. Yani aşk bana gülmedi, yanlışlıkla oldu işte...
Soran1 yılYaş 28 oluyor olmaz bu saatten sonra. Kariyerime odaklancam zaten. Önümde Dünya şampiyonası var. 🙈
Soran1 yılHahaa korkma korkma jsjdjd aşk var ama gerçeği bulabilirsen. Benim 3 sene süren ilişkim oldu mesela, o ilişkimde sevildiğimi iliklerime kadar hissediyordum sonra nişanlanalım dedim seni sevmiyorum dedi. Nasıl yeniden güveneceksin ki birisine😊
Soran1 yılEvet boş gerçekten 😊 Birisini hayatıma almak bana yük geliyor artik. En ufak bir söz kırıcı lafta çabalamıyorum uğraşmıyorum artık. Engelleyip geçiyorum. Mesela en son 1 ay öncesi flörtüm oldu, kız mesajima geç cevap verdiği için engelledim. 🤣
Soran1 yılKalbim en ufak şeyi kaldıramıyor yoruldu masumcağız. 😊
Soran1 yılEvet öylee
1 yılBir gün aşk yüzüme gülerse eğer onu hayat gösterecek bakalım 🥹
11 Yorumla
Soran1 yılİnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yok hiç gulmedi denemedimde ahsjd Ama inşallah bu saatten sonra gülecek inanıyorummmm🤩
13 Yorumla
Soran1 yılAy kız inşallah 😄
Soran1 yıl😄😄
1 yılBi güler gibi oldu sanki evet. sonra kaçırdık tabi. yazık oldu 😅
17 Yorumla
Soran1 yılTüh keşke kovalamasaydık. 😂
- 1 yıl
Fazla üstüne gittik herhalde alındı mı ne 😄
Soran1 yılSanırım alındı, bir daha uğramaz bize. 😂
- 1 yıl
Uğramasın zaten yaa çok uğraştırıyor. işim gücüm var hdjdjdj
Soran1 yılSorma benim de bir kere uğradı; güldürdü, sonra süründürdü sjsjdjjakskdjkd
- 1 yıl
Kalleş djdjdjd
Soran1 yıl🤣🤣
1 yılGülmüyor, aşktan yana gülmesini de istemiyorum hiç uğraşamam 😂
12 Yorumla
Soran1 yılHahahhaha tebrik ederim
- 1 yıl
@Ahmet373737 teşekkür ederim ☺️😎
Bilin bakalım ne eksik
Manita
Güven
Sadakat
Herşeyyyyyyyy11 Yorumla
Soran1 yılDoğru diyorsunuz hanımefendi. Keşke mutlu olsak hepimiz 😒
- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
1 yılAşk değilde aslında Sevgi daha değerli önemli aşk geçer gider sevgi kalır
15 Yorumla
Soran1 yılBen sevdiğimle değil; aşık olduğum hatunla evlenmek isterim.
- 1 yıl
Aşk geçer ama yerine sevgiyi bırakır - 1 yıl
Aşk daha coşkulu daha tutkulu sevgi öyle değil daha farkındalıkla olan daha derin doyurucu bir şey sen aşıkken göz kötüyü görmez seversen ama onu o özelliğini bilip seversin
1 yılAşkı geç yüzün neyden gülüyor diye sorsana hiç arkadaşım yok kursa yazıldım herkes ikinci günden arkadaş grubu oluşturmuş ben yalnız kaldım bir tek yanı boş olan benim her yerde böyleydi yine böyle
24 Yorumla
Soran1 yılEfkar bastı.
- 1 yıl
Yok ya yüzüm gülmeyecek benim boşa çabalıyorum
Soran1 yılMutlu olursun umarim.
- 1 yıl
Umarım teşekkürler
Gizli Üye(18-24)1 yılArtık kimseye güvenemiyorum. Şu an bir şeyler yaşıyorum biri bana değer veriyor ama önceden yaptığı şeylerden dolayı güvenmiyorum.
12 Yorumla
Soran1 yılBu biraz beni hatırlattı bana
Cevap sahibi1 yıl🥲🥲
Benim şu sıralar hiç bir şeyden yüzüm gülmüyor ki. Üzerim çöken ağır bir üzüntü ve ağlama isteğim var sadece. Uyumak istiyorum, uzunca bir süre uyumak. Kalktığımda farklı olsun istiyorum, mutlu olayım istiyorum...
11 Yorumla
Soran1 yılİnşallah olursun...
1 yılHayır maalesef gay erkek olarak sevmek sevilmek istiyorum erkek erkeğe aşk istiyorum ama abazalar sapıklar sadece ve sadece cinsellik için yaşayanlar yüzünden kimseyi bulamıyorum kadınlara ilgi duymuyorum sıfır kimseye zarar vermedim kötülük yapmadım sadece hislerim farklı
10 Yorumla
1 yılGülmüyor bayım... Neden istediğimiz şeyler zamanla da olsa olmuyor hata nerede sorun nerede ben çözemedim çozebileni aşk bulsun😉
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl5 dakika önce nişan attık. Diyeceklerim bu kadar...
13 Yorumla
Soran1 yılGeçmiş olsun ve biliyor musun sorumu cevaplayan 100. kız oldun 😔
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim. Soruyu cevaplayan 100. Kız kişisi olarak hangi ödülü kazandım 😔
Soran1 yılOna karar veriyorken yorumunu gördüm. Keşke senin için zamanı geriye alabilseydim.
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşkalarının yüzü benden yana yani aşktan gülüyor. benim değil.
12 Yorumla
Soran1 yılBiz bu hayata izlemeye gelmişiz.
Cevap sahibi1 yılAynn☹️
Gizli Üye(36-45)1 yılGülmedi, gülmüyor herhalde sonsuza kadar da gülmeyecek
17 Yorumla
Soran1 yılGüler elbette ablam...
Cevap sahibi1 yılÇok zor duruyor bir inancım da kalmadı açıkçası
Soran1 yılBir ara ben ciddi ciddi inanıyordum. 27 oldum 28 olacağım inanmıyorum artık.
Cevap sahibi1 yılSen yine de inan henüz umudun var
Soran1 yılKırılıyor hep 😃
Cevap sahibi1 yılBelki de artık kabul edip akışa bırakmak gerekiyordur
Soran1 yılÖyle yapmamız gerekiyor :)
1 yılOkane kasagu , orera wasta Okane kasagu, watashi wa suta
Suta suta suta suta kıra kıra watashi wa suta 💃
Yani tiye aliyorum ok?
10 YorumlaAllah'ını seversen göstersene bana aşktan kimin yüzü gülmüş,
Kanser hücresi gibi insanı çürütür bitirir.
aksini idda edenle tartışırım.11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılNo no no hiçbir zaman gülmedi gülecek gibide durmuyor aslında çokta bir şey istemiyorum mutlu bir ailem olsun ama olmuyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKimsenin gülmüyor herkes tek gecelik ilişki peşinde veya kıyafet değiştirir gibi sevgili değiştiriyor bu yüzden çok gereksiz bir şey aşk
10 Yorumla
1 yılHayır acı çekiyorum sevdiğim bir tane kız vardı lise yılım da bana demişti ki benden başka sana bakan kız olmaz demişti zoruma gitmişti. Ondan sonra zaten olmadı zihinsel engelli bireyim zaten.
14 Yorumla
Soran1 yılYaa çok geçmiş olsun dostum. Allah şifa versin sana. Olur elbette nasibin vardır.
- 1 yıl
Abi olurda ben güvenemiyorum evlendi diyelim beş yıl ya da 40 yıl sonra boşanır bu kadın milleti ben zaten nefret ediyorum artık kadınlar dan
Soran1 yılÖyle dostum, elbette iyi birisini çıkaracaktır rabbim..
- 1 yıl
Amin abi iyi olunca mesele yok
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAşk meşk yok, bana kimse yazmasın kimseyle çıkmak istemiyorum kadınları hiç istemiyorum
12 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız abi, siz nasıl uygun görürseniz. Saygılar.
Cevap sahibi1 yılYemin ediyorum var ya bir tane akıllı yok kadınlarda hepsi Deli birçoğunu s***** ettim
Bilmiyorum şimdilik gülmüyor ama zamanla kahkaha attıracak belki :D
20 YorumlaHayatımın hiçbir bir evresinde bu kadar çok erkek tarafından bu kadar sevilmedim. 38 yaşımımı buldunuz lan? Enerjim yok aşka...🥺
27 Yorumla
Soran1 yılDemek ki sizin de nasibiniz 38 yaşınızdaymış hanımefendi. Olsun hiç gülmemesinden iyidir. 😊
Soran1 yıl1 kere yanlışlıkla gülmüştü 😊
Soran1 yılSeviyor sanmıştımm 😁
Soran1 yılSağ ol ablam 💙
1 yılGülmek ne kelime çenem ağrıdı hatta koptu gülmekten öyle yani
20 YorumlaÖnce gülüyor gibi oluyor sonra ortada bir yüz kalmıyor.
10 Yorumla
1 yılAşk iyi değil. Günübirlik takılmak daha keyifli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Neresi süper soru yaw :P narasın hay arkadaş Aşk kim biz kim...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı. Eğer gülüyorsa da bu konuda mal olduğum için farkına bile varmiyorumdur XD
10 YorumlaArtık bir aşk olmalı ya vakit ayırmak lazım hep iş iş olmuyor
10 Yorumla
1 yılGülmedi, gülmüyor, gülmesin artık veya gülsün bilmiyor ne olacaksa olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bilmiyorum gülüyor mu 😂 gol mü değil mi diye VAR a bakıyoruz
10 YorumlaEhh işte diyeyim. Ne çok iyi ne de çok kötü diyemem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAşktan yana şansım yok ağlıyorum derdim çok aşkımı kaybetmişim ağlıyorum derdim çok😄
11 Yorumla- 1 yıl
Aşkımı kaybetmişim sordum sordum bulan yok
Sürekli şerefsiz erkeklere denk geliyorum hiç güler mi yüzüm
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Hayır maalesef
Gülmesi için emek veriyorum ama denk gelir mi olur mu bilmiyorum 😊10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
1 yılAşkı kim kaybetmiş bize uğrasın.
Geçmiş gitmiş bitmiş.10 Yorumla AŞK kelimesi artık koca bir yalan olduğuna ikna oldum artık kimse gercekten çok sevmiyo kimseyi
10 YorumlaAşk demeyelim de sevgiden yana güldüğü zamanlar olmuştur belki
10 Yorumla
1 yılMaalesef ya hep ne istediğini bilmeyen insanlarla tanışıyorum 😂
21 Yorumla
Soran1 yılUyyy uzak tut 😊
1 yılBen bakıyormuyumda gülsün bi baksam gülebilir belki 😄😆
14 Yorumla
Soran1 yılBak gitsin😇
- 1 yıl
Yok bi süre daha böyle takılmayı düşünüyorum böyle iyi gibi 🙃
Soran1 yılEn iyisi aslında, kafa rahat oluyor😊
- 1 yıl
Aynen öyle 🙂
Gizli Üye(36-45)1 yılBenimki hep gülerdi ve benimde gülmemi isterdi annesi babası gülerdi beni gülmemi isterdi üçüde dahil
10 YorumlaHiçbir zaman gülmedi gülmez de kabulllendim artık benim bu dünyada bir beğenenim olacağına
11 Yorumla
Soran1 yılİnşallah olur diyelim biz.
1 yılGülüyor gülüyor ilkim sensin diyorlar çok gülüyorum
11 Yorumla
Soran1 yılŞu an ben de güldüm buna.
1 yıl32 yaşındayım bir kere bile gülmedi evde kaldım.. 😄😄
13 Yorumla
Soran1 yılOlsun efendim, en azından bir eviniz var. Bu da iyi yönü. 😀
- 1 yıl
Mantıklı 😄😄 teşekkür ederim..
Soran1 yılRica ederim😂
1 yılSon yıllar da hayır. Oysa ki kuru yerde bırakmıyorum aw
12 Yorumla
Soran1 yıl😄 Umarimm mutlu olursunuz.
- 1 yıl
Neyle olacaz aw yok ki kfkdiks kızlar bozmuş kendini
Gizli Üye(30-35)1 yılGuldugu zaman ayiriyorlar bizi. O donguyu kiramadim
20 YorumlaYok be nerde gülsün aman gülmezse gülmesin
34 Yorumla
Soran1 yılAmann aşkta neymiş.
Soran1 yılTek aşkım kum torbam ve eldivenlerim. Her şeye bedel. Ne zaman sinirli olsam boks torbamı döverim. Çok hoş bir durum. Herkese tavsiye ederim.😂
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGülmek bir yana , kahkaha atıyor ama başka tarafından
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılgulmustu simdi gulmuyor
23 Yorumla
Soran1 yılZamanla güler tekrardan elbette. Sen her zaman kalbini güzel tut. 😊
- 1 yıl
tesekkur ederim ahmet 😊
Soran1 yılRica ederim Yaren Hanım. 💙
Aşk İlişkileri konusunda 824 cevap paylaştı. Garibin yüzü gülür mü? 😀
25 Yorumla
Soran1 yılGülmez efendim. 😀
Soran1 yılHahah gariban yakar çünkü isyan eder 😀😀
Soran1 yılHaklısın valla😊
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kör olasi çöpçüler 😂