Yalan Söylemeyeceğim çünkü nankör birisi değilim yüzümün güldüğü zamanlarda olduğu görmediği zamanlarda oldu mesela gülerek var ya böyle akşamı iple çektiğim zamanları hatırlıyorum aman akşam olsun işten eve gelsin ki konuşabilirim diye normalde istesem sabah yazabilirdim ama bilerek yazmıyorum çünkü çalışıyorken meşgul etmek istemiyorum hep akşamı bekliyorum konuşuyorduk yani yüzümü çok güzel güldürdü zamanlar da oldu ama güldürmekten daha çok ağlattı ben bunu inkar edemem.
Aşktan yana yüzü gülen kişi zaten evli kabul ediliyor. Evlilikte zaten aşkı öldürüyor😂 Özetle bitmeyen ve acıtmayan aşk yok. Yüzü gülen aşk finali evlilik olan olsa da o da bitmeye mahkûm.
Son görseler katılıyorum bu konuda. Aşk bir seçenek olsaydı kimse onu seçmezdi.
Erkek adamın aşkla ne işi olur. Eş seçimi akıl işidir, duygu değil. Her karşı cinste aynı organlar mevcut. Aklı olmayan insanın hiçbir zaman yüzü gülmez. Bir eşin sağlıklı, uyumlu, saygılı, tutumlu, akıllı olması mutlu olmak için de, iyi nesiller türemesi içşn de yeterlidir.
Yok ya benim ağlamam lazım ama olmuyor oda işte. Sen bana bakma, gecen mahvolmasın boşa. 🙏 Alışığım ben zaten. Çukurun adını da yanlış yazmışım Mariana olacak.