Merhaba KScanlar nasılsınız? Beşik kertmesi tarihi eskilere dayanmakla birlikte hala geçerli olan bir gelenektir tabi eskiden Oğuzlar zamanından bu yana etkisi aynı olmuyor elbette.
Eskiden kızı olan bir aileye akraba olmak isteyen beşik gönderir bu söz nişan gibi benimsenirdi.
Kızların cayma ihtimali olmazdı cayan aile dışlanıyor ayıplanıyordu bundan dolayı pek olmazdı bu durum.
Hatta hatırlayanlar az çıkar ama beşik kertmesi dizisi vardı. Ay dede vardı. Sık sık Allah söyletti Dabi Dabi derdi Olgun şimşekle dedesi rolünde ki Erdal Özyağcılar. Meltem cumbul kertiği rolündeydi.
Hangi ünlüyle beşik kertmesi olmak öyle evlenmek isterdiniz?
Bu diziyi ne izlerdim be. Eski diziler küçükken tekrar tekrar izlemek gibi bir çılgınlığım vardı. Benim bu çılgınlığım yüzünden kanallara şifre koyuyorlardı ama ben çözüyordüm. Magazincilerden ne kaçıyorlardı be. Şimdi böyle diziler kalmadı. Kadının adı da dikkat çekici, Elmas Maden.
Ben bi soru sormustum ama yanlıslıkla yanlısı kategoriye gitti nasılım kategorisine gitmesini istiyorum 24 saat sonra silinsin onu yapabiliyor musunuz? Zaten nasılım tarzı bir soruydu
Beğeni butonu yok.😂 Sonraki filmlerini de severek izledim. Aramızdaki sözler. Bir duvar nasıl yıkılır, yelkenler suya nasıl indirilir, canlandırmışlar. İzleyeli 7 yıl olmuş, bir daha izleyeyim.
Size yok artık dünyanın en güvenilir en tatlı erkeği ve çok masum kendisi ve en önemlisi beyni pamuk şekerden yapılmış istediğim tüm kriterler var onda