Aşk İlişkileri Hangi ünlüyle evlenmek isterdiniz? damlaaişte Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor diyelim bir ünlüyle elenme hakkınız var türk veya yabancı fark etmez kiminle evlenirdiniz Güncellemeler+1 yıl bakalım benimle aynı olan cıkıcak mı kflskdjgğkpe Güncellemeler+1 yıl kimsenin ki benimkiyle ayni degil :/ Hangi ünlüyle evlenmek isterdiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. aşk <3 0 2 Yorumla damlaaişte +1 yıl bu kim Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Nurgul yeşilçay :) Yorumla
Pastacıkedyy Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 84% +1 yıl Joseph Morgan azcık yaşı büyük olcak ama napalm dhskfjskkd 2 4 Yorumla damlaaişte +1 yıl agagag joseph cok iyiiii Yorumla Pastacıkedyy +1 yıl Valla eridim bittim yaa Yorumla damlaaişte +1 yıl evet normalde sarisinlari pek cekici bulmam ama joseph asiri iyi Yorumla Pastacıkedyy +1 yıl To izledin mi jdjdjd bide adamın aksanı o kdr tatlı kiii 😄😄 Yorumla
Gondaray Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Kate Beckinsale , Milla Jovovich , Mary Elizabeth Winstead, Lalisa Manoban... Allahım karar veremiyorummm.Miniminnacık farkla mary diyorum. 0 1 Yorumla damlaaişte +1 yıl bende harry styles, alex turner, louis partridge, tom holland ve dylan obrien arasinda gidip geliyoruum Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Hiçbir ünlü ile evlenmek istemezdim. Çok rahat davranıyorlar. Ben o kadar geniş olamam. Mutlaka sıkıntı çıkar. 0 1 Yorumla damlaaişte +1 yıl oke Yorumla
BekirD Takip Et Master Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. şahsen bir değil iki şansım olsa ben kabul etmezdim her ne yaptığı milletin gözü önünde oluyor ben öyle değilim aleni yaşayan biri değilim 0 0 Yorumla
yodanınsoltaşağıv10 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Şu bıçaklarla olan olayını aşarsak eğer Angelina Jolie için galaksiler yakarım. 0 1 Yorumla damlaaişte +1 yıl ewpdigpkwürhaer Yorumla
kartallaryüksekuçar Takip Et Master Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Bekar olsaydi Serkan Çayoğlu ama sevgilisi var. Mutlu olsun 😅 0 1 Yorumla damlaaişte +1 yıl :) Yorumla
κrσmσzσm Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl joseph morgan için the originals'i 3 sezon izlemişliğim var, joseph.. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Harry potter diyeym arada banada belki sihir yapmayı ögretir 0 0 Yorumla
ьüşüm Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Şimdi değil ama eskiden Gökhan Türkmenle isterdim 😂 0 0 Yorumla
DünyadaBirYolcu Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ünlü biri ile evlenmek istemezdim. Bütün magazinciler peşinde özel hayatın yok millet arkandan yalan yanlış dedikodu yapıyorlar o yüzde ünsüz gönülden seven biri ile evlenmek en guzellliiiiiii 0 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Sevgilim olmuyor ki abla kusurum var diye ön yargılılar. 0 0 Yorumla
_SilahsızKuvvetler Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çağla Şikel. İlik gibi kadın. 😌 0 2 Yorumla damlaaişte +1 yıl anladıım Yorumla _SilahsızKuvvetler +1 yıl Neyi anladın? 😄 Yorumla
deepend0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kıvanç Tatlıtuğ 0 1 Yorumla damlaaişte +1 yıl iyii Yorumla
Kuzey_to Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı. Mine Tugay 0 1 Yorumla damlaaişte +1 yıl anladıım Yorumla
Quentjggf Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Çirkinim boyum kısa kim benimle evlenir 0 4 Yorumla damlaaişte +1 yıl ya egleniyoruz be takma kafana Yorumla Quentjggf +1 yıl Eğlenin siz Yorumla TDKgeldi +1 yıl Yaktım Yorumla Quentjggf +1 yıl @TDKgeldi Bende 🚬 Yorumla
oldfountain Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Robert Pattinson. 0 1 Yorumla damlaaişte +1 yıl evet ya cok sempatik adam Yorumla
scottishinannesi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl katana 0 1 Yorumla damlaaişte +1 yıl :) Yorumla
Dᴀʀᴋɴᴇss Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl ajdar 0 2 Yorumla damlaaişte +1 yıl ya cok iyi pwkdğpfgkqerğ Yorumla JigolataSedat +1 yıl afedersin ama vizyonunu seveyim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Monica belluci bilir misin 0 2 Yorumla damlaaişte +1 yıl o evli degil miydi fğwdgkğerhibrğ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne olsada farketmez isterse 50 kere evlensin Yorumla
mlsnuz Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Brad Pitt😍 2 1 Yorumla damlaaişte +1 yıl tass gibi eşksğpeihher Yorumla
_Ygz06_ Takip Et Xper 3 Yaş: 104 +1 yıl Acun 0 3 Yorumla TDKgeldi +1 yıl Hahahahahah ya Yorumla damlaaişte +1 yıl asiri iyi kfğdspkeğairb Yorumla _Ygz06_ +1 yıl Acunum benim ya siyah çok yakışıyor aşkıma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
aşk <3
bu kim
Nurgul yeşilçay :)
Joseph Morgan azcık yaşı büyük olcak ama napalm dhskfjskkd
agagag joseph cok iyiiii
Valla eridim bittim yaa
evet normalde sarisinlari pek cekici bulmam ama joseph asiri iyi
To izledin mi jdjdjd bide adamın aksanı o kdr tatlı kiii 😄😄
Kate Beckinsale , Milla Jovovich , Mary Elizabeth Winstead, Lalisa Manoban... Allahım karar veremiyorummm.
Miniminnacık farkla mary diyorum.
bende harry styles, alex turner, louis partridge, tom holland ve dylan obrien arasinda gidip geliyoruum
Hiçbir ünlü ile evlenmek istemezdim.
Çok rahat davranıyorlar. Ben o kadar geniş olamam. Mutlaka sıkıntı çıkar.
oke
şahsen bir değil iki şansım olsa ben kabul etmezdim her ne yaptığı milletin gözü önünde oluyor
ben öyle değilim aleni yaşayan biri değilim
Şu bıçaklarla olan olayını aşarsak eğer Angelina Jolie için galaksiler yakarım.
ewpdigpkwürhaer
Bekar olsaydi Serkan Çayoğlu ama sevgilisi var. Mutlu olsun 😅
:)
joseph morgan için the originals'i 3 sezon izlemişliğim var, joseph..
Harry potter diyeym arada banada belki sihir yapmayı ögretir
Şimdi değil ama eskiden Gökhan Türkmenle isterdim 😂
Mine Tugay, Demet Şener :) ikisi bir arada harika olurdu
Ünlü biri ile evlenmek istemezdim. Bütün magazinciler peşinde özel hayatın yok millet arkandan yalan yanlış dedikodu yapıyorlar o yüzde ünsüz gönülden seven biri ile evlenmek en guzellliiiiiii
Sevgilim olmuyor ki abla kusurum var diye ön yargılılar.
Çağla Şikel. İlik gibi kadın. 😌
anladıım
Neyi anladın? 😄
Keanu Reeves 🤗
Kıvanç Tatlıtuğ
iyii
Mine Tugay
anladıım
Çirkinim boyum kısa kim benimle evlenir
ya egleniyoruz be takma kafana
Eğlenin siz
Yaktım