Üvey babam beni taciz ediyor?

cok stresliyim.. kısaca baslangıcı anlatayım benim annem ile babam boşanmışlardı birtakım sebeplerden dolayı 15 yılımız boyle gecti babasiz. Sonra annem bir adamla tanıstı boyle 40 yasında bir lise ogretmeni bulustular ve evlendiler bir kaç ay önce uvey babama ısınamamıstım ve ısınamıyorum da evinde birkaç ay kaldıktan sonra bana yakınlaştıgını hissediyorum bana aşkım bebegim sevgilim diye hitap ediyor ben de bunu garipsiyorum cunku NORMAL degil. Sanırım bana dokundu.. o gun annem evde yoktu isi cikmisti babam da yoktu evde ben gidip pijama takımımla salona gecip dizi izlemeye basladım sonra yorgun oldum uyudum gozlerim tam kapalı degildi sanki cok halsizdim kalkamıyordum birden bir el hissetim gobegimde ve bacaklarımda biri benim bacaklarımı oksuyor biraz inlemistim sonrasını hatırlamıyorum uyumusum sabah uyandıgımda resmen sortumu bacaklarımdan dusuyor biri indirmeye kalkısmıs dedim bunu uvey babam yaptı serefsiz pislik. Anneme soyleyemiyorum korkuyorum bana bir öneri sunun evden gidip yurtda mı kalsam napsam cok korkuyorum..

Güncellemeler
1 yıl
aksam anneme soyleyecgim ve yurda tasınacagım sanırım yurt bakıyorum kendime
Üvey babam beni taciz ediyor?