Bence bu tarz bir konuyu sormak yerine "..." böyle yapmalıyım gibisinden ders niteliğinde paylaşman daha iyi olurdu. Sana daha gerçekci görüşler gelirdi diye düşünüyorum. Her neyse konuya gelelim biz...
İç çamaşırlarının hareket ettiğini düşünüyorsun, bıraktığın gibi olmuyor öylemi? Kesinlikle bunu rahatlıkla söylüyorsan ve eminsen bence bu bilgiyi paylaşmalısın annenle. Sapkınlık diye bir şey var, çekici ve güzelsen de bugün koymadıysa yarın bahsettiğin kameraları da koyar, sonrasında seni evde yalnız bile sıkıştırır.
Bu bir vaka ve içten içe virüstür diyebilirim.
Önlem alınmalı ve anneni bilgilendirmelisin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnene anlat diyenlere sen bakma , faciaya yol açarsın.. demişsin ki iç çamaşırlarım yerinden oynamış, belki annen yerini değiştirdi temizlik yaparken veya sen yanlış hatırlıyorsun vs.. adamın belki hiç haberi yok bu bahsettiğin olaydan.. Sana bir taciz ya da ardniyetli bir hareketini görmeden nasıl böyle bir kanaate varıyorsun hemen? Eğer şüphen varsa koy telefonunu bilgisayarını gizli kamera kaydı al bak bakalım yapıyormu bu dediğini.. Yapıyorsa o zaman annene anlatırsın ama görmediğin birşey iftiraya girer.. bu senin kuruntunda olabilir bunu bir kenarda tut
33 Yorumla
Soran+1 yılBeni suzuyor surekli gozleriyle ben anliyorum normal bakis degil o annem evde olmuyor ozellikle 3. seferde anladim bunu bilerek yaptim annemle disari ciktik
Cevap sahibi+1 yılYa şimdi genç kızsın birde adam üvey olunca kan bağın yok ve adamın içinde bir pislik varsa bunu er ya da geç ortaya çıkaracak. ama öyle bir an gelirse çok ciddi hazırlıklı olmak lazım yoksa sonradan dökülecek göz yaşı fayda vermez, bunun için Önleyici tedbir almalı. Fakat nasıl? İşte adamın farklı bir niyeti ve bakışı var ise ve sende böyle birşeyi iç çamaşırlarının yerinin değiştiğini farkederek bir Şüphe oluştuysa yapman gereken şey kamera kaydı almak.. Bu hem senin haklılığını ispat eder hem hukuki bir dayanak olur hemde annenin sağlıklı karar almasına vesile olur.. Fakat dediğim gibi görmeden elinde net somut bir durum olmadan ortalığı alevlendirmen hem iftiraya girer hemde senin aleyhine işler
Soran+1 yılEvet biliorm saol
+1 yılBu piskolojisi bozuk insanları anlamak çok zor gerçekten , karın var senin bu kadar aciz misin de kızına sulanıyorsun be adam. Allah yardımcın olsun kardeşim sen yinede dikkatli ol videoya falan al birşeyler yap. Peki baban var mı onunlada kalabilirsin annen inanmaya bilir ama bir sekilde kanıtla cek adamı koseye konus.. Annenide magdur bırakma buyuk seyler olmasın Allah korusun
01 Yorumla
Soran+1 yılBabam hayatta degil
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnene boşuna anlatma sana inanmqz benimde başıma geldi onu açık açık herhangi bir yaklaşımında uyar ben bana bir daha en ufak bir şekilde dokynursan polise giderim olnazsa seni öldürürüm dedim tabi bu sırada yastığın altında bulunan bıçak gırtlağındaydı
01 Yorumla
Soran+1 yılUyarirsam iyice kudurur bu sefer bana zarar vermeue kalkar ondan korkuyorum simdilik belli etmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Annen sana destek olmayacak biriyse , ekonomik olarak o adama bağımlı durumdaysanız işin gerçekten zor, olaydan tamamen emin olmadan kanıtlarınla birlikte annenin karşısına ya da güvendiğin bir aile büyüğüne git , bir ufak kamerayı odana kur en azından ve sen evde yokken çamaşırlarını kurcalarken ki halini kaydet bu senin elini güçlendirir, ve şüphelerinden emin olmanı sağlar. Mümkün mertebe yalnız kalmamaya gece odanın kapısını kilitlemeye ve evde olsa böyle düşüncelerin varsa kısa şortlar askılı badiler giymemeye özen göster bu süre zarfı içinde , emin olduktan sonrada gerekirse savcıya kadar gidip koyarsın kodese.
00 Yorumla
+1 yılSen okuldan geldiğinde banka açık olur büyük ihitmal adam da çalışıyordur o saatte bankanın erken saatler açıldığını düşünürsek sen okula gitmeden de adam evden çıkıp gidiyordur...
İç çamaşırlarını annen düzeltiyordur.. / Bana biraz hayal gücü gibi geldi.. Ama tabi yargılamak bize düşmez! Bakışlarından rahatsız olduğun konuya gelince de hangi devirdeyiz ya 18/24 yas aralığındasın çocuk değilsin ki.. anlayacağı dilde konuşma yap bitti gitti daha ileri giderse annene söyle..20 Yorumlabu anlattığın gerçekse öncelikle bir büyüğüne danış derim en azından teyzenle yakınsanız ona danış annene açılmadan tamam senin üvey baban ama eğer suçu yoksa adamın annenin aklında soru işareti kalmasın onun kocası sonuçta sorun etmicek teyzen anannen falan varsa onlarla konuş bu durumu
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle evde çok dikkatli ol öz babanın dahi kızına tecavüz edebildiği bir yerde üvey baba da kötü çıkabilir. Gece uyurken banyoya girerken annen uyuduktan sonra mutlaka odanı kilitle.
Annen yokken adamla tek başına kalmamaya çalış. Ve baban yaşıyor mu yani bu sıradan bir şey değil ve bazen anneler çocuklarına inanmayabiliyo baban hayatta mı ve seninle ilgileniyo mu?010 Yorumla
Soran+1 yılMalesef babam yasamiyor ve anneme zarar verir diye korkuyirum
Cevap sahibi+1 yılAile büyüğünüz yok mu? dayı, dede vs ve sen kaç yaşındasın?
Soran+1 yılHayir yok ben 19 yasindaym dedemler sehir disnda
Cevap sahibi+1 yılokuyo musun peki?
Soran+1 yılEvet univ 1 . sinif
Cevap sahibi+1 yılailenin olduğu yerde okuyosun sanırım kaç yıldır evliler peki?
bide seneye falan başka yere geçmeye çalışsan olmaz mı git yurtta kal
Soran+1 yıl3 senedir evliler ama gitsem nolcak pislik herif annemi aldaticak? Ya zarar verirse acil biseyler yapmaliyim
Cevap sahibi+1 yılöncelikle bundan emin olmalısın ve annene ne yapabilir kadınla evli... ayrıca şu an önemli olan sensin evet anneni aldatabilir doğru sana bir şey yapmasınansa bırak aldatsın geri döner alırsın anneni ama sana bir şey yaparsa kalırsınız ortada bunun kötü bir fikir oldunu biliyorum ama olabildince düzeltmemiz lazım ve şu an evden ayrılman daha iyi mesela yazında akraba ziyareti yap git dedenlere kal onlarla eğer orda bir sıkıntı yoksa
Soran+1 yılHaklisin sanirim ama kamera yerlestirip izlesem nasil fikir?
Cevap sahibi+1 yılolabilir ama dikkatli olmalısın çok iyi bir yere saklaman lazım ve bir kanıt bulursan hemen annene gitme yani mesela üvey babanın olmadığı bir gün evde kalıp gösterebilirsin ve acilen evden ayrılmanız gerekir çünkü eğer öyle bir şey yapıyosa eve döndüğünde gitmenize izin vermicektir ama önce emin olmalısın ve bu sürede çok dikkatli ol. sana içmek için vs bir şey getirirsede içme yeme
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle ALLAH yardımcın olsun bence biraz daha bekle eğer elle tacize gözle tacize başlarsa annene anlat giyinirken odanın kapısını kıtle kapat banyoda dikkat et kamera kyabilir uyurken de dikkat etmelisin ama nasıl yaparsın bilemem ama biraz daha bekle belki yanlış anlıyosundur sabret az daha eğer devam ederse annene anlatırsın ve hiç bir arkadaşınada anlatma ilerde üzülürsün
10 Yorumla Annene anlatsan annen hemen boşayacak kişilikte ve durumda birisi mi.. Anneni tanımadığım için bir şey diyemicem ama senin o evde yaşamaman lazım o da nasıl olcak dimi Allah yardımcın olsun kardeşim zor durum
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnem evet bosar ama kanit lazim bana ve adam efendi tipli birisi sok oldum zaten ama bide su var ya beni izlemek icin kamera vs koyduysa?
+1 yılYapacağın tek şey sanki annene masumca söyler gibi,"-Anne, çamaşır dolabımı ikide bir karıştırma düzeni bozulmuş bulmaktan bıktım..." demek..
21 Yorumla
Soran+1 yılHmm o zaman belli olur mu?
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normalde evde giyindigimde derken o kismi anlamadim?
22 Yorumla
Soran+1 yılGeceliklerle gezdigimde veya kisa giydigimde e ev hali giyiyorum
Annene direkt anlat bu saklanacak bir mesele degil emin ol annen bu igrenclige bir son verir odanida sürekli kitli tut gece yatarkende
20 Yorumlaniye bekliyceksin tecavüz etmesini mi? anlat tabiiki
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,6b cevap paylaştı. Eliniz de mümkünse bir kanıt bulunsun Ve annenizle konuşun bu durumu Ama eminsen konuş Ve yalnız kalmamaya bak Tevacuze yeltenebilir
10 Yorumla
+1 yılBu... çocukları belli bir yaştan sonra harbi kuduruyor ulan ne şerefsiz insanlar var. Zor valla Allah yardımcın olsun.
14 Yorumla
Soran+1 yılHemde tipini gorsen efendi tipli kendisi bankaci dusun artik ben banyodayken ne hayaller kuruyodur
- +1 yıl
Valla yaşın kaç bilmiyorum ama o evden bir an önce ayrılmaya çalış , aman nolur nolmaz.
Soran+1 yıl19 yasindayim anneme anlatsam da bilmiyorum ama ya kamera koyduysa beni izlemek icin sinirlerim tavan yapti
- +1 yıl
Sakın yalnız kalma o adamla. Annene söyle bence.
Ya ne olur bana bu şaka yazılmış bir yazı dermisin, böyle durumların olduğunu duymak erkekliğimden iğrendiriyor.
30 Yorumlaanlatmalısın herseyı hıssettıgın ve gordugun gıbı anlatmalısın
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. kameraya almayı dene. elinde bir ıspat olsun bir şekil.
11 Yorumla
Soran+1 yılBir arkadas daha yazmis internetten bakicam hemen
+1 yılbir kamera yerleştir son kez iyice delilin olsun
O delille git annene göster anlat.31 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim , haklisin
dikkat et sadece bence annene desen inanmaz yavrum emin ol kocasi ne alaka dicek kizin hayal goruyor ona dokundummu hic der sende yok dersin hadiii al sana burdan yak
02 Yorumla- +1 yıl
Akilli yorummus
Annenle paylaş hemde hemen basına kotu şeyler gelmeden ınanmassa o evden uzaklaşmaya bak baban ya da baska bı akrabana gıt
00 Yorumla
+1 yılkendi baban nerede onun evinde kal canım şüpheleniyosan. Uzak dur
03 Yorumla
Soran+1 yılHayatta degil babam
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin.. Kanıtla öyleyse kamerayla filan. Annene göster. Ayrılmak isterse işi kolay olsun..
Sıkma canını sende. Kapını kilitle giderken mümkünse. Özel eşyalarını sakla hatta kıyafetlerin içine, altına yerleştir.
Soran+1 yılHaklisin tedbirimi alicam zaten
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. annene direk söyleme yanlıs anlayabilir elinde bir kanıt ve yanında bir aile bireyiyle git konuş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSu dalga geçerek yorum yapanlar ne kadar karaktersizsiniz siz ya yazıklar olsun.
Bu arada bnce en yakın zamanda annene soyle boyle serefsizlige sakın goz yuma Allah ole adamların pardon hayvanların belasını versin !!!00 YorumlaAnnene değilde babanla kalsan. annene anlatırsan hersey daha kötü olacak o kişi üste çıkar annenle ilsikileri bozulabilir en iyisimi o evden gitmen
01 Yorumla
Soran+1 yılBabam hayatta degik
+1 yılilla kesin bir şey olmasını beklersen daha kötü olablr herşey. Bence hemen annene anlat
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. anlatmadan önce kanıt bulmalısın allah yardımcın olsun
00 YorumlaOdana gizli kamera yerleştir. Kanıtın olursa anlatırsın annene.. Hem sende emin olmuş olursun.
00 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun bacim. Ama bir annenle bu konuyu konus istersen.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Senin annenin beynine. ...
Evde eğlence kız var hemde kocaman bir kız yaşı büyük evlenmek ne abi o derece mi yanlız kaldın01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki annenle paylaş bunu deli misin haberlerde neler duyuyoruz ya da bir bahane bul ayrıl o evden
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ilk odana kamera koysana telefonunu falan gozukmiyicek bir yere ordan bak iyice emin ol sonra annene anlat
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende oyle yapicam
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay mk morugu ya ınsan korkar l*n öyle bir yerde skıldım skılecem korkusuyla yaşanırmı mk ne zaman bana tecavüz edicek die bekle dur :S
12 Yorumla
Soran+1 yılYa soylicem anneme de korkuyorum beni izlemek icin kamera falan koyup goruntulerim barsa
Cevap sahibi+1 yılPolise gidersin Tehtit ediyor dersin Görüntün var die herşeyi yapıcak hali yok
bir kamera koy çek şerefsizi sonra da annene göster bence de
00 YorumlaAnlaman çok kolay aslında ama ispatlaman zor annenin fark etmiş olması lazımdı şimdiye kadar bakışını falan yakalamıştır...
10 Yorumla
+1 yılne adi varlıklar var yaa
Allah yardımcın olsun canım01 Yorumla
Soran+1 yılOf saol canim
- Aile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılAnnene söyle bence yoksa ilerde daha ileride gidebilirler ama tam emin ol sende odana kamera yerlestir belki annen kontrol ediyor da olabilir
00 Yorumla
+1 yılannen böyle bir insan olduğunu anlayamadı da mı evlendi
04 Yorumla
Soran+1 yılBende anlayamadim efendi tipli birisi?
- +1 yıl
yere bakandan korkacaksın bu devirde
Soran+1 yılDusun birde ben banyodayken ne hayaller kuruyodur meslegi isi gucunden utanmiyo aadam
- +1 yıl
annenin haberi olması lazım bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde üvey babam var ben de yerinde olsam hemen anneme anlatırdım
00 Yorumla
+1 yılnasıl çamaşırların yerinden oynuyor kayıyordur belkide nasıl farkediyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılEmin olmadan haraket etme sonucta annen o adamla evli
00 Yorumlaşüpheleniyosan hiç bekleme ilerde kötü birşey olabilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 19,2b cevap paylaştı. şüphe olabilir ama kesin kanıt yok gibi. dikkatli ol yine de
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 419 cevap paylaştı. Kamera falan koy ya da herhangi birşey iyice ispatla tam olsun
10 Yorumlaannene anlat tabi sonra bir şey olduğu zaman annen sana inanmaz başına bişey gelmeden anlat annene
00 YorumlaHemen anlatmalisin ama annenle birlikte bisey yapnayin yaniniza bir akrabanizi falan alin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde boyle durumlarda anneler inanmiyo ama sen onu kameraya al ispatla
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılbelki sana öyle geliyo
10 Yorumla annene de kanıtlayarak göster sadece lafta söyleme
00 Yorumla
+1 yılgeç olmadan anlat , Allah yardımcın olsun
00 YorumlaKesinlikle anlatmalisin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. anlatmalısın tabikide
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 19,7b cevap paylaştı. Annene anlat herseyi
tek çözüm bu01 Yorumla
Soran+1 yılOnce delil sonra
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatmalısın tabiki hatta ıspatlamalısın..
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Allah yardımcın olsun kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılpeki sen ne yaptın polise gitmedin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir :/
- +1 yıl
ben olsam orda o adamın agızını götüne sokardım annene söyle
+1 yılEvden ayrılabilecek yaşta mısın?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet de neden boyle biaey yapayim
- +1 yıl
Müsait bir zamanda fiili eyleme çevirebilir
- Aile & Toplum konusunda 30,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSaolun
beklemezdim ben olsam
02 Yorumla
Soran+1 yılYa beni izlemek icin kamera koyduysa bundan korkuyorum
+1 yılGece nasıl rahat uyuyosn?
00 Yorumlabekleme ama ispat etmelisin sözüne güvenmeyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl eline bir piçak kes üvey babanı...
02 Yorumla
Soran+1 yılUf sacmalam
- +1 yıl
bir şerefsiz yüzünden başı belaya mı girsin psikolojisi bozuk olabilir düzgün yorum yapın
- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat