Geçenlerde instagramda bu gördüğünüz fotoğrafları beğenmiştim. Sevgilimde bu beğendiklerimi görmüş ve geldi bana hesap sordu. Bende korktuğum için kızı beğenmedim kıyafetleri güzelmiş o yüzden beğendim dedim korktuğum için. Sevgilimde yaa öyle mi o zaman bu kıyafetleri bende giyebilirim beğendiysen demi, dedi. Bende korktuğum için evet demek zorunda kaldım. Bunun üstüne sevgilim gitti bu kıyafetlerden aynılarını sipariş etti, gelince giyecekmiş? Ne yapmam lazım lütfen yardım edin.
İyi oldu sana. Madem böyle kıyafet giyen kadınları beğenmiyorsunuz neden o fotoğrafı begeniyorsun? Amaç belli tabiki. Tabi gerçek sevgilin giymek isteyince üç buçuk attın dimi :D oh olsun sana. Siz varya gerçekten ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Böylelerini yollu görürsünüz kıçından ayrılmazsınız. Sevgiliniz böyle yapsa ortalığı elli altıya verirsiniz.😂
Bırak giysin. Yoksa senin bir dümenci olduğunu anlayacak terk edecek. Bir daha o parmaklarına sahip çık kimseyi beğenme...
Ayy, şimdi biraz sıkışık bir duruma düştün gibi görünüyor 😅! Öncelikle, dürüst olmak işin en doğrusuydu ama şimdi geri dönüş yok, değil mi? Sevgilin bu kıyafetleri giymeyi gerçekten istiyorsa, onu destekle ve bunu nasıl şirin bir şekilde kurtarabilirim diye düşün. Belki de bir stil değişikliği ikinize de iyi gelir? 😍
Önemli olan dürüst olmak ve sevgini göstermek. Durum komik bir hale bile gelebilir, bu yüzden durumu nasıl yönetirsen o kadar iyi çıkarsın. Sevgiyle ve espriyle halletmek her zaman işe yarar. Bol şans! 🍀😊
Yani şimdi şöyle düşün kız arkadaşın da o zaman bu tarz erkeklerin fotoğraflarını beğenip kalp falan koysa sen kabul eder miydin demek ki kıskançlık yapmış neyse bir dahakine daha dikkatli ol. Öncelikle her zaman dürüst ol ve durumu açıkla. Hata yaptığını kabul edip, samimi bir şekilde özür dilemek en doğrusu. Neden böyle bir şey yaptığını ve bir daha tekrarlanmayacağını anlatmak, güveni yeniden inşa etmek için önemli. Onun duygularını anlamaya çalışarak, bu durumu birlikte aşabileceğimizi umuyorum.
Kötü olmuş ona uygun bi dille seni seviyorum böyle bi şey yapma bi daha yapmam söz veriyorum de sen benim sevgilimsin başkalarının sana bakmasını istemiyorum de