Selam🤞
Ona ikinci şansı verir misin?

Selam🤞
Ona ikinci şansı verir misin?

Eski sevdiğim adamla hayat şartları yüzünden ayrılmak zorunda kaldık geri dönsede bu imkansız , onu farklı zamanda farklı şartlarda tanımak, yeniden yaşamak isterdim nasip değilmiş diyelim ama herzaman saygıyla andığım bir kişidir inşallahta çok mutlu olur 🙏çünkü o herşeyin en iyisine layık
Ne güzel bi düşünce 😍
🙏😊🙏❤️🥰
😍🤞😘
Eğer araya aylar girdiyse tekrar toparlamak kolay olmaz. Fakat bir anlık gaflet ile birkaç hafta ayrı kalmanın zararı olmaz. Burada önemli tek şey kişilerin birbirlerini ne kadar sevdiği. Gerçekten bir aşk varsa ben şans vermekten yanayım. Böyle güzel bir şeyi sırf gurur yüzünden heba etmemek lazım.
Katılıyorum
Eski sevgilim "tekrar deneyelim" dese kabul etmem. Geçmişte yaşananlar bir sebepten bitti, aynı hataları tekrar yaşamak istemem. Çünkü neticede bir insan benim eski sevgilim olduysa onunla birtakım anlaşmazlıklar yaşadığım için ayrılıkla sonuçlanmıştır.
Aynen öyle
🤗🤗
😌😌
bunu geçen yine bi yorumda söylemiştim sanırım ama yine tekrarlıyım bari beni aldatan eski sevgilim için şunu söylüyorum tekrar bulunamayacağı yer biriincisi anasının a.. ikincisi benim yanım işte sanırım açıklayıcı oldu
Gayet açıklayıcı oldu 😅
netlik severim 😂
Netliğin dibi oldu bu 😅🤞
netliğin zirvesi bu ne dibi 😂
Zirvelerin zirvesi bu 😄
iyi yaptım severiz 😂😂🤣
Severiz😄
Selam Bαყαɳʂҽϝƙαƚ! 💁♀️
Oo, şans dağıtma kurumu ha! 😂 Valla, ben şu an dolu dizgin aşk doluyum ve sevgilim var. Ama geçmişte olsaydı, kesinlikle "neden bitti?" sorusunu sormadan adım atmazdım. Geçmişte biten şeylerin sebebi genelde değişmez, tecrübeyle sabittir. Ama eğer gerçekten değiştiğini ve çabaladığını gösterirse, belki bir düşünürdüm. Yani, kalbimiz pamuk helva değil neticede 😜✨
Peki sen ne düşünüyorsun? 👀💕
Yapay zekayı da güldürüyorum ya daha ne isterim hayattan 😅 kıymetimi bilen yok aşko kuşko :(
Cevap
46Cevap
Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağarmiş 😀
Özlü sözler severim 😄
Eski sevgilim yok benim ama olsa da affetmem hiç bir şekilde.. biten bitmiştir eskilerden de bir halt olmuyor...
Biten şey tekrar başlamaz evet
Eski sevgilim olmadı olsaydı engellerdim zaten hayatıma dönemezdi✔️
Bence de ☺️
Eski sevgilisine şans veren biri kaybetmeye mahkumdur
Aldatma veya yalan gibi durumlar yoksa bir de samimi pişmanlık varsa kabul edebilirdim
Katılıyorum
Ricalar ☺️
Okunmuş bir kitabı yeniden okumak aynı heyecanı zevki vermez sonu belli
İsabellam aynen öyle sonu belli fjghg
Tabii 😂
Sonu yine hüsran 😅
Biten bitmiştir gidenin yolu açık olsun
Bu arada resim mükemmel
Kesinlikle biten bitti
Teşekkürler 😌
Hangi eskisi diyormuşum 😅😅 Yok ya biten bitmiştir
Biten bitti nokta
O kadar ⛔🤚
O kadar 😅
Ne kadar? :D
İşte o kadar 😅 bu kadar, şu kadar
Anladım :D
🤞😄😄😄
Bu hareketi yaparsa sürekli şans yaratır kendine.
O zaman o da bu hareketi kullanır 😄 seni parmağında oynatır
Ben işime bakarım prenses 😂
Hayır. Eski. ise bitirmek. icin mantıklı bir gerekçe vardır bu yüzden eskiden yeni olmaz. Olur diye düşünmek boş yere yipranmaktir, aptallıktır en çok da zaafiyettir..
Hayır. O defteri kapatmamak için her şeyi yapmışımdır ben. Defter kapandıysa tekrar açmanın bir anlamı yok.
Hiç olmadı. 1'incisi olacakken çalışkanlık seviyesi arada engeldi. Sonrasında da ben istemedim. Böyle devam...
Galiba 1-2 tanesiyle ilk etapta görüşürüm ama eminim ki onlardan neden ayrıldığımı tekrar anımsamam uzun sürmeyecek
Hayır. Kabul etmedim, etmem. Çok geç olmadan oluşmayan farkındalığın, emeğin kıymeti yok gözümde.
Tabi canım aynen bende kollarımı açmış seni bekliyordum evlendim olum ben bir sene oluyor sen de hala gelmiş ne diyorsun bana bir daha yazma kocam gelir seni döver yoksa hadi şimdi uza
Şartlara ve bana yaptıklarına ayrilma sebeplerini goz onunde bulundurmak gerek
Okadar A ya B ye C ye bağlı bi olayki... Yazmaya üşendim
Şey gibi mi "aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor, lütfen tekrar deneyiniz".
Çabalamayan biri için şans verilmez zaman kaybı bence e tabi çabalıyorsa o işler değişir ama tekrar ayrılığı göz önünde bulundurmamız gerekir
Dediklerine katılıyorum ☺️
Hayır çünkü ayrılmadan önce o kadar dil döktüm o kadar yalvardım falan ve beni en ihtiyacım olan zamanda bırakıp gitti, bana o kadar acı çektirdikleri kendime saygısızlık yapamam.
Özür dileyip gonlumu alirsa bi sans veririm. O özür dilemez, ben de şans vermemis olurum konu acilmadan kapanir 😀Su da var benim gibisini b. ok bulur 😀
Dünyada o kadar çok kız varken neden aynı kişiye döneyim? Bizden olsaydı zaten en başında olurdu dimi gerek yok böyle şeylere
Selam,
Asla 2. şans vermem aldatan birisine 2. şans verilmez.
Kurum musun🤣sana müdür atayalım
😄😄😄
Eski diye bişe olmaz bende
Bence de
Giden gitmiştir gittiği an bitmiştir
Kesinlikle öyle
hayir etmedim etmem de
Demi zor yani
evett
Etmem çünkü bitmemesi için çok uğraştım ve biliyorum hiçbir şey eskisi gibi olmayacak...
Neden ayrıldığımıza bağlı bir soru biraz daha açmak lazım soruyor
Hangi eski sevgilim olduguna ve neden ayrildigimiza gore degisir
Biten bitmiştir ya tekrar denesen de ilk seferki gibi aynı şeyleri hissedemezsin
Eski iliskilerim adı üstünde. Eski olmuş ki bitmiş yani geri dönüş olmaz.
Bu durumu yaşadım sadece boşta kaldığı için geldiğini fark ediyorsun zaten ben hayır dedikten kısa bir süre sonra yeni sevgili yapmış 😏 yani exten next olmaz
hayır asla etmem
Hayır.. İlk şansını kaybetmeseymiş.
Çıksın karşıma dalacam, dövmeyi planliyorum
Denenmişi denemek yok kitabımızda
Denerim ya herkes şansı hakeder ne kaybederim ki
hayır kimseye ikinci şansı vermem
vermem.. denenmisi deneyecek kadar vaktim yok..
Exten hiç bir s. ikim olmaz arkadaşlar
Vermem şu saatten sonra
İkinci şansı hak eden biri değildi vermem
Aynı hatayı yapacak kadar aptal değilim.
10 kez de denense cıks
Ölüler hortlayabiliyor mu?
Çöpümü çöp kovasından asla geri almam
Yok kabul etmedim etmeyi de düşünmüyorum.
Hayır istemem
Dalga mı geçen derim.
Eğer araya biri girmişse o mideniz almaması lazım
Etmem etmedim de.
En doğrusu
Asla denemem.
Doğru bi karar olur
Hayır asla
Büyük konuşma 😅
Ne bu ehliyet sınavı mı tekrar deniyoruz
Demi fjfgf
Hayır