Eski sevgilin ne söylerse ya da ne yaparsa tekrar birliktelik kurarsın? Değiştiğini söylemesi, sana yatlar katlar alması ya da sadece bir merhaba demesi yeterli midir?

Eski sevgilin ne söylerse ya da ne yaparsa tekrar birliktelik kurarsın? Değiştiğini söylemesi, sana yatlar katlar alması ya da sadece bir merhaba demesi yeterli midir?
Ben varya hep diyorum Allah bana kim hayırlı kişiyse güzel çirkin demiyorum bana hayırlı bir eş nasip eyle Rabbım derim hayırsız olduğunu gördüm sevgilinin ben onca zamandır onun için buralarda işimi gücünü bırakayım ve sırf onun için oda bana etmediği söylemediği yalanlar kalmadı ne için yaptı para icinmiydi para dediğin nedir be diyorum sorun yok bur gün gelecek biliyorum ama bej o eski bej opmuyacagim ve bu hale gelmenin sebebi bir zat kendisidir demekii cahil birisi çocuk benden olgun biri zannedip evlenmek istemişim
Çok değer verdim her şeyi çözüp gelmiş olsa bile sadece tebessüm eder yakından geçer giderim. Öyle yorduki aşkımdan ölsem. Bunları hatırlıyor musun bile demem. Bazen olmuyor. Bazı insanlarda değer bilmiyor.
Hatalar tecrübe kazandırdıysa, ve gerçekten geri kazanmak istediğine yeterince ikna olduysam bir kez daha denerim. O kadar kötü biri oldugunu düşünseydim başta da sevmiş olmazdım.
İkinci şans hakedene verilir. Ama tabi gerçekten haketmeli..
Görüşün yüzde seksenine katılıyorum..
İyi bir oran 😄
Sadece insanların değişebileceğine inanmıyorum o kadar.. Oranlarda hata olmaz.. 😂
Değişmeyen tek şey değişimdir 😄
Uzun zamandır bu kadar haklı bir kadın.. 😅🤔
Bak zaman beni haksız bir kadından haklı bir kadına doğru değiştirdi 😂
İnsanlar değişebilir, sadece ben değiştiklerine inanmam diyeyim de sıyrılayım.. 💃
O ilişkiye sevgiyi saygıyı heyecanı tekrar kazandırmak zor değil imkansız. İnsan bir süre ayrı kaldığı ailesine bile yabancılaşıyor, misafir gibi hissediyor.
Kabul etmem bir oluru olsaydı eski sevgilim olmazdı.
Cevap
27Cevap
Değişmesi gerekmiyordu. Ne olacağını ben bile kestiremiyorum :D o anki ruh halime bağlı
Kimsenin değişeceğine inancım kalmadığı için kabul etmezdim.
Onun bende yeri yok artık
Hayır ben tabi ki de kabul etmem benim için biten bitmiştir zaten giden de gitmiştir bir kez olmadıysa ikinci kez denemenin de hiç bir anlamı yok benim için
Tekrar denememizi istiyorsan karşılıklı olarak geçmişi yaşanmamış kabul edeceğiz. Birbirimizi yargılamayacağız. Birbirimize sadık ve dürüst olacağız. Ama sen bunları yapabilecek olgunlukta mısın emin değilim. Bu yüzden korkuyorum senden. Derdim
Bnde oyleyim
Eski sevgiliyle ilişkinin bitiş nedeni büyük önem arz eder kesinlikle. Durduk yere ilişki bitirilmez tabi ki. Ayrılık nedeni ihanetse ya da ona eş değer bir durum varsa, bir daha eskisi gibi olunamayacağı için ve iki tarafa da hayat zindan olacağı için kesinlikle istemezdim..
Aynı hengameye tekrar niye gireyim? Onun hep umudu vardı galiba, geçen daha fazla umut etmemesi için içimden gelen her şeyi söyledim. Çünkü sürekli iletişim halindeydi, en sonunda engelledim. Şimdi engeli kaldırdım ama yazmıyor. Galiba vazgeçti artık. Gerçekten istemediğimi anladı.
Herkesin eski sevgili listesinde dönüp yüzüne bile bakmayacakları onlarca kişi ve sadece kendisinin yüzüne bakacağı tek bir kişi vardır.
Hayır benim için nokta konduysa geri dönüşü olmaz
"Eski" olduysa bı kez boşuna uğraşmasın
Kuzenim 4 yıllık ilişkisini bitirdi, oğlanı terketti. Aradan 2 sene geçti bunlar terkar birleştiler. Daha sonra çocuk geldi bunu istedi amcamdan, evlendiler. 2 yaşında kız çocukları var, çok da mutlular. Ergenlerin çıkardığı exden next olmaz, eskiden bilmem ne olmaz gibisinden saçmalikları dinlerseniz evin yolunu unutursunuz. Kaderinde kim varsa nasibin o olur.
Etmem. Ben ilişkilerimi düşünerek bitirdim. Ani kararlar almadım. Biten ilişki benim için tekrar devam edemez.
Bu aslında nasıl bitirildiğine göre değişir. Biz medenice bitirmiş, kavgasız gürültüsüz ayrılmıştık. Belki bir şans verebilirdik, bilemem.🤷🏻♀️
Kabul etmem tabii ki. Biz sadece arkadaşız. Tüm exlerimle. Bazılarıyla bazen konuşuyoruz. Ama tekrar deneme gibi bir niyetim yok :d
Ben deney tahtasımıyım, yallah başka kapıya derim. Neyse ki eski meski bir sevgilim yokta birde böyle şeylerle uğraşmıyoruz. 😃
Eski ile işim olmaz. Kolay bitirmem o aşamaya geldiysem de tekrara gerek yok demekki anlaşamıyoruzdur.
Bi ilişki bi kere bittiyse tekrar biter o yüzden ilk bitişteki üzüntüleri tekrar yaşayıp tekrara düşmeye ne lüzum var ki
Kimse değişmez hele ki manipüle eden aldatan biri asla değişmez geçenlerde de bunun çok güzel bir örneğini yaşadık
Ne kadar değişirse değişsin kabul etmezdim. Biten bir ilişkiyi yeniden canlandırmak bana göre saçmalık
Bir insan ne kadar çabalarsan çabala değişmiyor denenmişi denemek sadece bir zaman kaybıdır
Etmem, ilki az oldu herhalde gelip bir daha ağzıma s*çsın.
İnsanın unutamadığı biri varsa bu soruya kayıtsız kalması imkânsız. 🌧
ayni hatadan farkli sonuc beklemek gibi bir şey.
Selam,
Gönül işlerinin denemesi olmaz...
Konu KAPANMIŞTIR!!!
Hayır işim olmaz kesinlikle
tekrar deneyelim demesindeki kasıt ne? Hangi çıkarı doğrultusunda geri dönüyor ki giden bir daha gidebilme ihtimali olduğu için şans bile tanımam
Doğru belki yalnız kaldı o yüzden geri dönmek istiyor ya da gerçekten özledi nasıl emin olabilirsin ki
Hissedersin ya da kendini açık verir geliş amacını anlarsın zaten tabi kör kutuk aşık değilsen
Aynen o anlaşılır ama körkütük aşıksan amacını anlamış olsan bile yine gidersin ona
Doğru en acısıda bu zaten :(
Hayır, eğer ayrılığın üstünden çok geçmediyse tekrar denenebilir ama yıllar geçtiyse saçmalık bence
Hangi eski sevgilim olduğu önemli😎😜
😂
Hayır 🤔 Çöp karıştıramam 😂
😂
İlişkiyi nasıl bitirdiğimize göre değişir bu durum, ama ben tekrar birlikte olmazdım hiç eskisi gibi olunmuyor çünkü.
exin değiştiğine kendimi insndırabilirsem dönerim ancak yoksa mümkünatı yok exten next olmaz derler
Yani eğer bende onu hala unutamadıysam neden olmasın.
Beni kaybetmeyi göze almış birini kabul etmek hayatımın en büyük hatası olur
Ne konuda bktti ilişki o önemli ve seviyormuyum hala o
-Askim ben aslında seni unutamadım bir şans daha tekrar deneyelim
-O zaman niye gittin * *
Ay hayır tabi ki gerekli olsa eskide kalmazdı zaten
Eski kafam olsa hemen kabul ederdim ama artık Allah aracı olsun yine kabul etmem
Ne kadar eskidiğine bağlı
Hayır benden buraya kadar hiç çekemem.
kabul etmem yahu, aklımda, gönlümde değil yani.
Hayır kabul etmem
Eskiden yeni olur mu hiç
Aynı sudan ikikez yıkanmaz
Ayni kitap ikinci defa okunmaz
Hala seviyorsam kabul ederim
Huylu huyundan gecermi korkuyorum
Neyi deniyoruz abi, deneme tahtası mıyız
bi kitabı iki kere okuyunca sonu değişmez
evliyim
evet demem
Limitini doldurdu deyip işin içinden çıkarım.
Hayır bitmiş bir kitabı tekrar okumayı sevmem
Sevgim hâlâ varsa deneyebilirim.
Edememm. Kendimi ateşe atamam.
Yat kat aldı da hayır mı dedik? 😂
Hayır tabi ki de etmezdim
etmem, yalan dolan daha nereye kadar?
Kabul etmem. Exten next olmaz.
Hayır kabul etmezdim
Hayır. Geçmişimde kalmış olmasından memnunum.
Hayır kabul etmem eksi ekside kalır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?