Çok dengesiz bir exim var napmalıyım hâlâ onu seviyorum?

Bundan 6 ay önce sevgilimden ayrıldım 3 ay önce bana geri döndü ve yaptıkları için pişman oldugunu söyleyip yanlıs anlasılmaları düzelttik 2 hafta sonra beni terk etti aniden daha sonra onuda açıklamak için yazdı güven sorunlarım var vs diye sürekli kendini hatırlatıp yazıyo fake hesabımı biliyo ve her 2 haftada bir kendini hatırlatmak için yazıyo dediğim gibi normalde mesajlara yazdıgımda çok geç bakar ama konusmayı kesince ayrılınca aniden 2 hafta sonra yazdığım seye aniden bakar cevap verir devamını getirmez görüldü atar bugün 7 de yazmış aksam bende aksam 9 da cevap verdim yine aynı sekilde fake hesabıma sacma sapan bir şey yazmış benim oldugumu biliyo bende 2 saat sonra cevap verince hemen yazdı normalde bakmazdı anında daha sonra işte aktiflikten çıktı 9 da cevap verir vermez bi dahada girmedi baska bişey yazmadı goruldude atmadı 9 dan berri offline yani ben yazdığımda 2 hafta önce guven sorunları oldugu için barısmak istemediğini söylemişti simdi kendini hatırlatıyo sizce amacı ne
Çok dengesiz bir exim var napmalıyım hâlâ onu seviyorum?