Sırf ona yazmamak için
Şimdi eleştiren olucak ama beni kendinden o uzaklaştırdı ve ben ona dönmek istemiyorum ama özlüyorum. Geçecek biliyorum. Bir baskasiyla konuşup yara bandı gibi düşünmeyin karşı taraf da dalgasına bakan biri olur muhtemelen
Sırf ona yazmamak için
Şimdi eleştiren olucak ama beni kendinden o uzaklaştırdı ve ben ona dönmek istemiyorum ama özlüyorum. Geçecek biliyorum. Bir baskasiyla konuşup yara bandı gibi düşünmeyin karşı taraf da dalgasına bakan biri olur muhtemelen
Cevap
15Cevap
konuşursan bir şe yolmaz geçer zamanla ama konuşma
Eğer ki sadece takılmalık konuşacaksan ve karşı taraf da aynı düşünceye sahipse Ben bir sorun görmüyorum açıkçası
Bende
O zaman devam
Bence sadece vakit geçirmek için bile olsa öyle insanlarla vakit geçirme bunun sana zararı olur ona da yazma başka hobiler bul
Onu her özlediğinde başka bir hobi edinsen nasıl olur?
Edindim ama daha çok ağlıyorum hiç bişey yapamıyorum
Elimdeki şeyi bırakıp ağlamaya başlıyorum sinirden bı yerlere vuruyorum aileme kötü davranıyorum
İncinmişsin. 😕
Karşı taraf bağlanırsa aldığın ahla hayatın kayar kanka
Özlemin gitmez bir sürü insanla konuştuğunla kalırsın boş yere
Kendinden nasi uzaklastirdi ne sacma bi mantik bu, uzaklastrdi ise sevmiyorsun demek, sevmiyorsanda daha nasi ozluyorsun, e ozluyorsun seviyorsundur.
Bence en mantıklısı bu zaten eğlen kafana göre biri ile kısa sürede unutacaksın garanti
Dimii
gereksiz bi uğraş olur amacın kıskandırmak gibi anlaşılır
İyide hayatımda olmayan birini nasıl kiskandirayim benim tek isteğim ona yazmamak için başkasına yazmak
bir baskasi yuzunden neden bir baskasinin duygulariyla oynamak size çok basitmiş gibi geliyor yasattiginizi yasayin ne diyeyim
Maazallah kaşar olursun
Ya kaşarlık biriyle sohbet etmek mi
Kafa dağıtmak için
Sevgilim yok?
iyi yaparsın başka türlüsü sana eziyet olur
adin zeynep değilse ne yaparsan yap 😅
Yaz dene sansini guzelce
Aynen öylr haklısın
Kesinlikle doğru sry yaparsin
Belki o senle konuşmak istiyor?
İstiyordur muhtemelen zaten o zaman yapmicakti beni uzaklastirmicakti kendinden
Niye unutmaya çalışıyosun bir hata mı yaptı
Amacın nedir.
Öyle yapıyorum
Yapma
Yapicam
Yapma
Neden
Konuşacağın kişinin duyguları yok mu?
Eğer varsa derim ki böyle böyle menden sene yar olmaz
Başkalarını kullanma. Onların da duyguları var.
Evet bana yapılsa çok kötü hissederdim ama erkeklerin genelinin duyguları yok ki
Herkes aynı değil. Birine gelirsin sonra çok pişman olursun
Üzdüğün için onu
Doğru diyorsun
Vicdan azabı çekersin sonra
Napayım peki?
Bir şey yapma. Zamana bırak
Ağlamaya devam o zaman
Maalesef
Birinin ahını almaktan iyidir
Haklısın
Umarım bir kulağından girip diğerinden çıkmaz
Niye taktın bu kadar
Takmadım
Özür dilerim
Özürlük bir durum yok merak ettim
Sorun değil
Peki hayırlı geceler
Sana da
Vazgectim
Neyden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, kalp işleri her zaman karmaşık ama yine de heyecan verici, değil mi? 😅 Bak, sen kendini iyi hissetmek istiyorsun, bu çok doğal. Eğer karşı taraf da seninle aynı kafadaysa, neden olmasın? Ama unutma, sadece kendini değil, onun duygularını da göz önünde bulundurman gerek. Yani yara bandı misali birbirinizin geçici keyfi olmayın, bence. Olanların arasında olgunlaşmanı izlemek, tatlı olabilir 🥰 Ama idolün zaten kendin olmalı, başkasına özen vermektense!