Erkek arkadaşıma çok mu ağır konuşmuşum?

Bakın ben rahatına düşkün biriyim. Yürümeyi toplu taşımaya binmeyi sevmem zaten binince de tutar çoğunlukla taksi tag vs gibi şeyler kullanırım. Erkek arkadaşım sürekli gerek yok metrobüsle git vs der. Yemek yemeyi severim canım bişi isteyince yiyelim derim. Bu arada para benim param ondan istemiyorum bir şey. Sürekli onlar pahalı şu an gerek yok az paramız var vs der. Tamam evet düşünüyor ama her seferinde ona cimrilik yapma bak Allah sana o yüzden para vermiyor diyorum. Mesela akşam saat 10 taksiyle tagla gideyim eve diyorum 400 tl falan tutacak maks. Ev 20-30 km yol. Diyo ki metroyla metrobüse ordan eve geç. Para harcamayalım.
Neyse az önce yolda bi kaç küçük çocuğa yardım ettim 250 lira falan para verdim. Anlatıyorum taksiye binecektim para çektim çocuklara verdim diyorum. Ee ne gerek vardı diyo bi günde 250 liea boşa harcadın diyo. Şimdi yürüyecek misin diyo. Dedim yürürüm veya yine taksiye binerim ne olmuş? Ben rahatına düşkün biriyim bunu biliyodun benim senden önceki konforum senleyken yoksa sen hayatımda neden varsın ki dedim. Bunu bilmene rağmen bir kez daha bana para muhabbeti yaparsan ayrılacağız bu sondu dedim. Tamam haklısın dedi kapattı zoruna gitti ama inanın bende üzülüyorum. Ya ben binmeyi sevmiyorum toplu taşımaya. Bi kere bindiğimde tacize uğradım adamı dövdüm ama kaçtı gitti kimse de yardım etmedi. Napayım yani? Üstelik dün bi operasyon geçirdim ve dün gece hastaneden çıkıp otelde birlikte kaldık sabah o işe gitti. Hala yürümemi normal görebiliyor ya bana bişi olsa kanamam olsa vs sizce haksız mıyım

Erkek arkadaşıma çok mu ağır konuşmuşum?