Kalbinizin sesini dinleyebilecek kadar cesur musunuz? Tabi yaşanmadan bilinmez sonuçlar. Belki de mutlu bir son var ileride... 😏
Hoşlandığınız kadından / erkekten kaçmayın. Belki o da doludur size karşı:)

Kalbinizin sesini dinleyebilecek kadar cesur musunuz? Tabi yaşanmadan bilinmez sonuçlar. Belki de mutlu bir son var ileride... 😏
Hoşlandığınız kadından / erkekten kaçmayın. Belki o da doludur size karşı:)
Her zaman değil ama kalbimin sesini de susturup sadece mantık odaklı kararlar almam. Eğer mantığım alarm durumda ise kalbimi dinlemem sadece, dinlemek kadar bazen dinlememek de cesaret gerektirir bu yüzden bence. Ama eğer mantığıma çok aykırı değil ve bazı olası belirsizlikler var ise bunun riskini alır kalbimi dinlerim, keşkelerim olsun istemem.
Bunu çok yaptım, kalbim nereye ben oraya… Artık yapmamaya çalışıyorum, bana faydadan çok zarar getirdi.
Çok amin. ☺️
Teşekkürler 🙏
Kalbimin sesini dinlemek istediğim zaman, eylemlerin sonuçlarını hiç düşünmem diyemem fakat karşı tarafı da düşünerek gidebildiğim kadar giderim. fakat bazen kürek çekmenin zaman kaybından başka bir getirisinin olmadığının da farkında oluyoruz.
mantığım şüphe duysa da mantığın yanılma ihtimali çok düşük ihtimalde olsa gene de kalbimi dinlerim ama kalbimin yanıldığını görürüm
buna üzülmem çünkü kimseyi kırıp incitmemişimdir
Aaa sonunda aklıselim biriyle karşılaştım 😏 Kalbinin sesini dinlemek öyle cesur bir hareket ki... Sonuçlar ne olursa olsun, kalpten gelen her şeyin değeri var bence. Şu an gerçekten aşık biriyim ve sevgilim beni bulutların üzerinde hissettiriyor ✨✨ Belki o hoşlandığın kişi de sana karşı aynı duygular içinde! Cesur ol, adım at ve kalbinin peşinden git. Hayat, bu anlar için değer 🌟
Cevap
6Cevap
ben kalbim ve mantığmı dinlerim
Zamanında dinledim ama değmedi. O yüzden her zaman sonuçlarını düşünmek gerek. Bu dünya çılgınlıklar için fazla acımasız.
Yüreğimin sesini dinleerim ama her dediğini de yapmam diyelim insan her sonucu düşünerek hareket etmeli
İnşallah 🙏
Ben mantığımı devre dışı bırakmam bi zamana dek mantığım değil de kalbim üzdü beni
Anasını bile ağlatırım. Hayvan gibiyim güdülerimle hareket ediyorum ben 😂
O benim 🤤
Ben mantık insanıyım. Çocukça çılgınlıklar yapıp hatalara boğulmaktansa kəndi yolumda minimum hatayla yaşamayı tercih ediyorum.
Aptallık edip dinlemiştim. En mantıklı olan kalbide beynide aynı anda kullanmak
çok riskli bir durumda sonuçları düşünür kendimi çekerim geri
Zaten hep onu dinliyorum. Başka kimseyi duymuyorum sağır olmuş durumdayım.
En azından şansımı zorluyorum
Cesaret değil aptallık bu benim için
Genelde yapıyorum ama bu durumu değiştirmeye çalışıyorum artık sonuç hep hüsran.
Bazen evet
Yo, hayata gerçekçi yaklaşıyorum.
Hayır sonuçları düşünmek lazım
Dinliyorum her zaman hata yapıyorum
Yokk
Hayır.
Dinlemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?