hem arkadaş hem sevgili gibi davranan erkek...
ben bazı şeyleri zamana bırakalım dedim o da olur dedi ama her fırsatta konuyu hep aşka getiriyor. bende bir adım atacak olsam "zamana bırakalım diyordun" diyor. beni köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. ona değer veriyorum. kırmakta istemiyorum.
neden bi erkek hem bi ileri hem bi geri yapar? yoksa sizden açıkça bişeyleri duymak mı istiyor? siz olsanız ne yapardınız? kalbiniz mi aklınızı mı dinlerdiniz?
ben bazı şeyleri zamana bırakalım dedim o da olur dedi ama her fırsatta konuyu hep aşka getiriyor. bende bir adım atacak olsam "zamana bırakalım diyordun" diyor. beni köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. ona değer veriyorum. kırmakta istemiyorum.
neden bi erkek hem bi ileri hem bi geri yapar? yoksa sizden açıkça bişeyleri duymak mı istiyor? siz olsanız ne yapardınız? kalbiniz mi aklınızı mı dinlerdiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşkta ve sevgi de kalbimi,
işlerimde ve diğer konularda aklımı...
Peki aşkta kalbini dinleyip gecer misin yoksa her firsatta hareketlerinle de belli eder misin?
Hâl ve hareketlerimle, belli etmeyi ve özellikle hissettirmeyi daha etkili buluyorum. Aşk öyle sözle fiille anlatılmaz yaşanır, yaşatılır ve hissettirilir...
peki diyelim ki sana değer veriyorum diyen o kişi seni lafıyla kırdı. sende kırıldığını söyledin ama o da ben haklıyım dedi. inatla kırmakla kalmayıp seni suçlamaya devam etti. sonra da hiç aramadı. sen aradın kırdın bişey diyecek misin dedin. o da yalandan özür dilesem mutlu olacak mısın ben özür falan dilemem dedi. zorla bi affolayı söyledi. sonrada bişey yokmuş gibi "ben yaşadığım müddetçe senin yüzünü gülümsetmeye devam edicem" dedi. ne kadar samimi sence?
Beni üzüp kalbimi kıran bir insanın sözleri bana h samimi gelmez artık.
Sen kırılan bir aynanın eskisi gibi güzel göstereceğini düşünebilirmisin? Kırık ayna hep çizik gösterir.
Baktim hicbirsey olmamis gibi davraniyor bende oyle yapiyorum. 8 gündür telefonla konusmadim. Bi 5 gun once mesaj atti işimin başındayım müsait degilim dedim ve konusmadim. Halende konuşmuyoruz. 4 gun sonrada dogum gunum var. Kuru kuru bi mesajla kutlayacak olursa da kâle almayacagim. Galiba en dogrusu bu. Uzak durmak...
Eğer sana değer veriyosa incelik yapar ve eli boş gelmez, ama odunun tekiyse ardına bakmadan ilişkiyi bitir ve seveni ve de değer vereni al hayatına
sorun uzak mesafe ilişkisi ne yapabilir ki uzaktan...
Ben olsam çiçek sepetinden sana değer verdiğimi hissettirecek ve senin asil ruhuna hitap edecek en şık en güzel çiçeği tercih eder senin adına adresine gönderirdim
galiba bi odun olan o değil. bende de bi sıkıntı var... :D
Estağfurullah kendini kötüleme, bence kadın her yaşta güzeldir 😊
Kadın anlaşabildiği erkekle çiçek🌹 açar 🌺
teveccühünüz... çok teşekkürler :)
Rica ederim, güzel sözlere lâyıksın 🙂
Özür dilemeyi ve teşekkür etmeyi bilen kibar, zarif ve mütevazi her insanı sevgilerin en güzeline lâyık görüyorum 😊
Kalbi dinle
"yaşadığım müddetçe yüzünü gülümsetmeye devam edicem" diyor bende bi ileri adım atınca da zamana bırakacaktık falan diyor sebebini anlamıyorum neden?
Ne istediğini bilen biri değil
ben ona "yeğenim uzakta. onu çok özledim. uzak mesafe olunca hasretlik beni bitiriyor" dediğimde o halde dilersen bizde ne zaman istersen görüntülü konuşuruz. ararız sesimizi duyarız ne dersin diyip konuyu biranda bize çevirdi. ama konuyu daha da derinleştirince de sanki geçiştiriyor. belkide aşktan korkuyordur.
Muhtemelen
peki neden? aşk güzel bişey değil mi? aşk anlamında yakın olmak isteyen biri neden kaçar ki?
Ne istediğini bilmiyor daha
bana karşı net ol dediğimde "şimdiye başka bi kız olsa çoktan hayatımdan çıkarırdım ama seni hayatımdan çıkaramıyorum. aksine sana değer veriyorum ve yaşadığım her an senin yüzünü gülümsetmek istiyorum" dedi. bu herşeyi açık etmez mi?
O zaman niye açılmıyor
benimde aklımı bu karıştırıyor. madem öyle açıl. de ki seni seviyorum. ama yok. açılmadığı için diyorum ki acaba bu söylediğinde ciddi değil mi?
Oda olabilir
bunu ona da belli etmek istemiyorum çünkü bu sefer "ben o kadar şey dedim hç mi güvenmedin bana" diyecek. bu aşamada sadece uzak durmak en doğrusu. biraz o da ne yapacaksa onu bilsin.
Kesinlikle
yorumların için çok teşekkürler...
Rica ederim
İkisini de