Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Şöyle diyeyim. Herkesin kendine bir yaşam alanı olmalı. Dışarı çıktım arkadaşların ile muhabbet ederken sevgilini ne kadar da sevsen karşındakine saygısızlık olur sürekli bit bit tel. Siz kendinizi düşünün muhabbet esnasında karşınızda ki dinlemiyor tel ile uğraşıyor hoş bir durum değil. Tabi bu benim fikrim. Güven ve sevgide eksik yoksa herkesin de bir kendine özgü yaşam alanı olması taraftarıyım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yıldışarı çıkınca bi kaç iş halletmeye çalışıyoruz malum biz daha ekonomik canlılarız, yani sevgilisi olan erkek şu devirde tutumlu olmalı.. yoksa sevgilisine para yettiremezse utanır geberir.. haliyle biraz yoğun bi kafa ile hesap kitapla uğraşıyorsa işiyle ilgili böyle rahat değilse yani mesleğiyle ilgili sorunlar vardır size yansıtmıyordur.. unutur gider çünkü aynı anda en fazla iki şeyi idare edebilir.. siz arada kaybolursunuz
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAgalarımla muhabbet sarmışken o masada telefonu eline almak ayıptır :D
114 Yorumla
Soran+1 yılZaten vaktinizin yarısı agalarınızla geçiyor 😅
- +1 yıl
3-5 kişiye ayırdığımız vakti 1 kişiye ayırıyoruz öyle düşün ;)
Soran+1 yılÜç beş kişi kim oluyor?
- +1 yıl
3-5 tane agam 1 tane manitim.
Soran+1 yılHelal sana 👍🏻🙂😃
- +1 yıl
ondan dedim zaten 3-5 agamla geçirdiğim vakti sadece 1 kişi veriyorum diye. ama olmayınca verilmiyor işte. saol bu arada.
Soran+1 yılİnşallah olur bir gün 😊
Soran+1 yılSende sağol
- +1 yıl
Çok oldu da bir süredir yok.
Soran+1 yılBazen olmaması daha iyi 😏
- +1 yıl
Bekar olmak güzel evet. ama sonu yok :)
Soran+1 yılDaha iyi bilmiyorum ya ilişki yaşamak belirsizlik vs bunlar yoruyor
- +1 yıl
İyi yönü çok evet ama artısıda var eksiside yani.
Soran+1 yılDoğrudur 🙂
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir şey söyleyim mi ben sanırım buna hak veriyorum birkac kez erkek arkadaşıma sitem edince hadi gel dedi yani, ortamı görmem için cunki onlar bide maç kutluyor falan üstelik birde barda... neyse gittim ve görünce şey dedim burada kimsenin aklına kadın falan gelmez adam haklı yazmamakta hssjjxjxj zaten sabah akşam birlikteyiz, ilgisi, sevgisi eksik değil haftada bir günde yazmasın eğlensin diye düşündüm yani
47 Yorumla
Soran+1 yılGeneli böyle zaten. Benimkiside sürekli dışarıda arkadaşlarıyla birlikte takılıyor. Sonra yazacağım diyor yazmıyor. Ben yazıncada çarşidayim bilmem nargile içiyoruz arkadaşlarla bir sürü şey uyduruyor. Adamin umrunda bile değilim resmen gelde sinir olma. Geçen gün plaja gitmişti agalariyla bir sürü kız vardı kesin hepsine bakmıştır ona hiç şüphem yok.
Cevap sahibi+1 yılYok yani sevgilim böyle değil benim, kendisi sürekli yazmaz da hani şey der ben sana birkaç saat sonra döneyim Şu an burdayım gibi. Beni de ihmal etmez her gün buluşuruz sabah akşam yani... başkasına bakacağını bildiğin birisiyle neden berabersin gururunun hiç mi önemi yok
Soran+1 yılBazılarida böyle mesela
Soran+1 yılBenimkiside keşke öyle olsa ama maalesef sana bir şey diyeyimmi. Geçen yıl bir konser vardı bende kız kardeşimle gittim işte durum falan yaptım. Bana senin konserde ne işin var yanında diskoyada gidersin diye trip attı.
Cevap sahibi+1 yılHala beraber olarak bir tarafları kalkmış kendine yakıştırma bunu
Soran+1 yılDoğru evet çoğu şeyi alttan alıyorum hep beni enayi yerine koyuyor
Soran+1 yılYoruldum valla
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy canım ya, erkeklerin dışarı çıkınca mesaj atmaması klasik bir durum, değil mi? 😅 Genellikle dışarıdayken dikkatlerini dağıtacak çok şey oluyor; arkadaşlar, eğlence, oyunlar falan derken mesajı unutabiliyorlar. Ama unutma ki bu herkesin aynı olduğu anlamına gelmez 🌟. Kafana takma, sen de eğlenmene bak. Ve unutma iletişim iki taraflıdır, sen de ona yazmayı ihmal etme! 😊❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBari erkekleri dışarda rahat bırakın. Adam içerde zaten seninle, bir de dışarda aklı sende mi olsun. Başka bir eğlencesi veya işi olamaz mı. Sürekli bunu didiklemek hoş karşılanmıyor. Birinin sürekli izini sürmek ve sürekli aldatılacakmış hissini yaşamak travmasından vazgeçin. Güvenmediğiniz ilişkiye zaten devam etmeyin.
40 Yorumla Yoo iki eli kanda olsa yazanlar oluyor. Bence karşındaki ya düşüncesiz ya da sevmiyor
56 Yorumla
Soran+1 yılYa da öküzdür 🙁🤨
Soran+1 yılSinir olurum ya insan hiç mi eline telefon alıp yazmaz hayır madem yazmayacaksin ne diye sonra mesaj atacağım dersin 😅
Soran+1 yılYok ya hep yapıyor bunu. Ben mesaj attığımda yok çarşidayim arkadaşlarlarlayim. Eve gidince arayacağım diyor. Ne arıyor ne de mesaj atıyor.
+1 yıl
Erkek ortaminda asla telefon eline alinmaz alanin a... korlar adam yerine konmaz.
Kisisel oy saygidir yapan o ortama alinmaz dislanir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim yapımda öyle sevgilim yok hemcinslerim arıyor çoğu zaman bakmıyorum ölüm kalım acil durum varsa mesaj atın harici konuşmaya iştahim yoksa açmam diyorum huyumu biliyorlar karşı cins bir tane arkadaşim var oda bende ne zaman aklınıza eserse birbirimize cevap veriyoruz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü normal olan bu.. Dışarı arkadaşlarınla vs çıkarsan ilgini o insanlara vermen gerekir.. Diğer türlüsü kaba bir hareket olur.. Normal bir olayı sanki acaip bir şeymiş gibi yansıtmakta ilginç bir tercih.. :))
00 Yorumla
+1 yılTrafikte giderken dahi yazıyordum. Yemek yerken de yazıyordum. Çalışırken de yazıyordum. Demem o ki erkekler demeyelim ona. Sizin hayatınıza aldığınız erkekler size değer vermemişse eğer o bütün erkekleri bağlayan bir konu değil
00 YorumlaYahu işimiz oluyor müsait olamıyoruz. Aynısını kızlar yapsa da biz bişey desek çok sıkıyorsun beni olur. Ama konu bize gelince ilgisiz oluyoruz. Kendinize gelsin kız bireyleri. Ya da kadın neyse. Lütfen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılBunun erkeklere özgü bir şey olduğunu sanmıyorum. Dışarıdayken ben de yazmam 😄. Dışarının tadını çıkarmak varken, neden eve gidince de konuşabileceğim insana yazayım ki?
10 Yorumla Yav arkadaş erkeklaride az rahat bırakın her dakka her saniye zırt pırt mesaj örnek bütün gün evde oturuyoruz akşam arkadaşlarla buluşacaz zırt mesaj ne yapıyorsun nerdesin ne zaman eve geleceksin gibi gibi şeyler bırakında arkadaşlarının yanında bi parça huzur geçirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılsadece erkekler değil kızlar da böyle ki olması gereken bu. Ergenler gibi 7/24 elinde telefon dolaşmak saçma ki dışarı çıkmanın anlamı kalmıyo
20 Yorumla Yani insanın biraz da hayatını yaşayıp kendine zaman ayırması gerekir. Aklı sürekli telefonda olursa dışarıda yaptığı işten ne anlayacak. Bence olması gereken de bu
00 Yorumla
+1 yılBir erkek gerçekten seviyorsa dışarıda olsa bile kız arkadaşına yazar eğer yazmıyorsa gerçekten umursamıyordur yedekte tutuyordur ya da sevmiyordur bu bir gerçek
00 YorumlaKendinizi kandırmayın arkadaşlar yazmak isteyenler çok güzel haber veriyor😂 oraya geçtik çay içip kalkacaz eve gidiyorum vs şeklinde
10 Yorumla
+1 yılyani bu onun boş zamanı ya da dışarıda işi var her an sana yazamaz ki rahat bırak müsait olunca geri döner.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
u +1 yılYani genelde erkek arkadaşları ile buluşmak için çıkarlar ya da işleri olduğu için. Ondan vakit bulup yazamıyordur.
00 Yorumla Hayat. İnsan hayatını yaşamalı. Sevgi ve aşk farklı bir durum.
ama elimde tlf var diye devamlı pıt pıt sevgiyi azaltıyor.00 Yorumla
+1 yılYazmayı unutmuyorlar yazmak isteseler iki elleri kanda da olsa yazarlardi istemiyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. O sırada internet kafede elmas ligte lol oynayan koca yürekli masum adam: 🥲
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılO anki hengame bugün bende hemen atamadım, ellerim doluydu.
00 Yorumla
+1 yılBence rahat bırak. dışarı çıkabilir , arkadaşları ile olabilir. sana niye durmadan yazsın
00 Yorumla
+1 yılUnutmuyoruz biraz rahat takilmak istiyoruz erkek erkege 😐
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İş temposu yogunsa yazamayabilir ama sürekli oluyorsa yeterince ilgisi yoktur net..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır yani gerçekten bir telefonu fırlatıyorlar sanki, çok şey istemiyorum mesela ben sadece ölüm kalım meselesi falan olduğunda mesajımı gör yani
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Boostrap ya o mecazdı, ben şunu kast ediyorum bazı kızlar gerçekten çok boğucu oluyor sizi kesinlikle anlıyorum dışarda yazamamanız konusunda sonuçta bizimde arkadaş ortamımız var gezeriz birlikte fırsat buldukça ve o anlar pek müsait olamam bu doğru ama gün içinde her şeye rağmen sadece bir iki kez bile olsa seni düşünüyorum nerede ve nasıl olduğun umrumda arkadaşlarımı görünce seni unutmadım mesajı verilse hiç fena olmaz bence ve zaten asla ben dışardayım canım diye haber veren erkekten o andan sonra mesaj beklemem
Cevap sahibi+1 yılAma ben her fırsatta atıyorum çok müsait olmasamda haliyle insan aynı inceliği karşı taraftanda bekliyor benimde ortamım var eğlencem var sonuçta yinede unutmuyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Boostrap 5-10 dk da bir yazsın demiyorum bir kaç saatte bir olabilir ama
Cevap sahibi+1 yıl@Boostrap canım nasılsın ben şu saatte geleceğim haberin olsun falan yeterli, uzun uzun sohbet edilmez zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Boostrap aynen sadece olması gerekeni istiyorum kendi adıma konuşayım. Bazı kızlar cidden abartıyor ama bu da bir gerçek
7 24 atamaz da arada yazması bile sana değer verdiğini gösterir
00 Yorumla
+1 yılArkadaş ortamından dolayı çok bakamıyorlar galiba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBence gözümüze ve aklımıza başka şeyler geldigind3n...)))
00 Yorumla
+1 yılİşleri yoğun oluyor ondan olabilir. Haklı bir isyan bencede ama ufakta olsa yazmalı.
00 YorumlaDışardayız işte arkadaşlar falan elimize sürekli telefon mu alalım
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar genelleme yapmayı neden bu kadar seviyor
00 Yorumla
+1 yılÇünkü telefona bakmıyorum. 😅
14 Yorumla
Soran+1 yılHe he kesin
- +1 yıl
Yahu yalan borcum mu var?
Derslerde zaten telefona bakamam. İsim ders anlatmak.
Ee arkadaşlarla okeye gittiysekte sürekli telefona bakmak onlara ayıp demek.
Soran+1 yılÇalışınca zaten telefonu eline alamazsın onu biliyoruz. Haftsonlari ya da çalışmadığınız günlerde demi mesaj atamiyorsunuz anlamıyorum
- +1 yıl
Bu o an yaptığım işe göre değişir.
+1 yılBunu şöyle düşünebilirsin bence siz nasıl alışverişe çıktığınızda özgür olmak istiyorsunuz saatlerce bir mağazada dolaşabiliyorsunuz erkeklerde dışarı çıktığında arkadaşlarıyla özgürce dolaşmak istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnutmuyoruz işimiz oluyor her dk elimizde telefon mesaj atmayız
00 Yorumla
+1 yılAllah'tan benim bir tanecik sevgilim öyle değil ayyy katlanılmaz cidden
10 YorumlaSeninkisi unutuyodur
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet odun çünkü
+1 yılHer dakika çekiyorum dirdirini bari burada cekmeyim diye düşünüp yazmıyorlar
00 Yorumlaİki işi bir arada yapamayacak kadar naif ve masumuz
00 Yorumla
+1 yıladam meşgul bi rahat bırak bi sus , düş yakasından
00 YorumlaYa ben tuvalette bile yaziyorj.
10 YorumlaOlur öyle şeyler, gayet normal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir bende unuturum
00 Yorumla
+1 yılgxtxne tekmeyi koyulacak erkektir ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü anı yaşıyorlar. Kimse tek insanla 7 24 olamaz
07 Yorumla- +1 yıl
olan var sıkıntı sizde diye herkeste olmuyor
Cevap sahibi+1 yıl@DesHommesStupidesanormal bir şey yok dedigimde. Bu dedigin obsesyona giriyor bu da psikolojik rahatsizliktir. Aldatacak diye bir şey yok böyle yapsa da
- +1 yıl
aldatma ne alaka ilgilenmeyecekse ilişki yapmasın zaten bi zahmet
- +1 yıl
o kadar ilgiyi hayvanda verir
Cevap sahibi+1 yıl@DesHommesStupides insanlarin işi var gücü var. Annen baban bu kadar seninle ilgilenemez karşındaki makine değil. Eğer o kadar ilgi arıyorsan hayvan sahiplen o zaman ki hayvan bile bıkıyor bir yerden sonra. Senin ilişki anlayışın böyleyse eğer yaşadığın sorunları kendinde ara
- +1 yıl
valla benim sevgilim gayette ilgili herşeyide haber verir her anı birlikte geçiririz annemden bile daha ilgili düşünceli sıkıntılı karakter yapınızı normalleştirmeye çalışmayın
Cevap sahibi+1 yıl@DesHommesStupides karşındakinden bir ton şey bekleyip sen kafana göre davranıyorsan sıkıntılı bu. Ayrıca sen kendi karakterine bir bak ben iyiyim de sen iyi görünmüyorsun psikiyatriste görün derim muhtemelen okb teşhisi koyar
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Aynı anda 2 şeyi birden yapamıyoruz 😄
00 Yorumla
+1 yılSevgilim olsa da hanımcı olsam
00 Yorumla
+1 yılSohbeye, eğlenceye dalıyorlardır
00 Yorumlaben de dışarda yazmam
00 Yorumla
+1 yılMeşgul oluyoruz ondan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiom demekki umrumuzda degil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılDışardaki güzelliklere daldıkları için 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi düşmediniz yakamızdan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlensinler de göreyim atmamayi🤣🤣🤣🥰
00 Yorumlayoldan geçen kadınlar akıllarını alıyor
00 Yorumla
+1 yılBenim essegim yazıyp🤓🤓🤓
00 Yorumla
+1 yılKadini erkeği mi varmiş?
00 Yorumla
+1 yılIslerimiz oluyir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kızlar var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmiyordur çünkü bu kadar basit
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin
Aldatiyo
11 Yorumla
+1 yılUmursamadıklarından
00 Yorumlacanım çünkü
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!