+1 yılNe gariptir ki o Benim yedeğim di ilk sırada bende onun 3. yedeğiydim
Ya yedekte olmam tabiki ya sahada olurum kesin yoksa onun kafasını sahanda yumurta gibi kırarım suda haşlarım kabuklarını da tavukların önüne atarım o tavuğu da kuru fasulyeye katar yerim sonra da malum bölgemden gaz gibi çıkar bilmem anlatabildim mi 😁00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç işi olmaz. Kendime saygım var.
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler uzaylı ahs ✨
- +1 yıl
Ricalar dünyalı sfghj
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha fazla ilgi düşkünü o yüzden kadınlar olabilir. Erkekler de seks düşkünü onlar da yapabilir. Cinsiyetler arasında fark olmayabilir. Kestiremiyorum.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKafam ve kalbim iki kişiyi kaldırmaz..
11 Yorumla- +1 yıl
Mersi..
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahaha, "yedek flört" diyor ya 😅 Dürüst olalım, Venüstengeldimm, hepimiz bir noktada biraz flörtöz olabiliriz, ama yedekte birini tutmak çok etik değil bence. Erkekler de yapar, kadınlar da yapar; bu biraz karakter meselesi. Ama var ya, sevin ya da sevmeyin, hayat kısa ve karmaşık! Senin deneyimlerin nasıl? 😜✨💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç o kadar karaktersiz olmadım ama olanlar var 😂
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,3b cevap paylaştı. Yedek lastiğim yoktur 😂
04 Yorumla- +1 yıl
E yolda kalırsın o zaman 😂😂
- +1 yıl
İşin mizahı o takdir ettim olması gereken
- Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır benim hiç sevgilim olmadı. karaktersiz değilim yedek tutmam
00 Yorumla Kadınlar bu konuda daha önde sanırım.. Çünkü seçenekleri her zaman hazır. Erkek öyle değil, birini beğenip gözüne kestirse bile kızın sevgilisi olabilir, nişanlı olabilir, evli olabilir vs vs.. Bir sürü ihtimali değerlendirmek zorunda.. Ayrıca sevgilisi olmasa bile kadını ikna etmek, erkeği ikna etmekten çok daha zor..
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAçık olayım.. Ben ilişkilerde yedek oyuncu ölüyordum. Gençken tabii binlerce yıl önce.. 2. cilik diye bir kavramım vardı onu uyguluyorum. İlişkisi olan insanların arada görüştüğü 2. İnsan.. Rahat ve konforluydu. Rahatsız etmem hiç bir şey sormam aranirsm bakarım.. Yalan değil üniv yıllarım hep böyle geçti resmi hiç sevgilim olmadı kimsede görmedi bilmedi.. O yüzden kadını erkeği bunu yapmak isteyen herkes yapar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu tam bir karaktersizliktir. Kim yapıyorsa bunu bizden uzak olsun
129 Yorumla- +1 yıl
Olsun canımmm
- +1 yıl
@lafiorita heh geldi yine herkesi genelleyip boş yapan biri. Her sorunun klasiğidir. Mutlaka boş yapanları oluyor
- +1 yıl
@venustengeldimm bak o kadar insan içinde gelip beni buluyorlar görüyorsun demi 😂
- +1 yıl
Ay valla kuzum senin sansın ha 😂😂😂😂
- +1 yıl
@lafiorita kişi kendinden bilir işi diye bir laf vardır bilir misin? İnsan kendisi neyse herkesi de öyle zannedermiş. Farklı insanlar olabileceğine ihtimal dahi vermiyorsan problemin nerede olduğunu anlamak için aynaya bakabilirisn
- +1 yıl
@lafiorita hangi kızlardan bahsediyorsun bilmiyorum ama o ben değilim
- +1 yıl
@venustengeldimm sorma kuzum yaa baksana çekiyorum heralde 😂😂
- +1 yıl
@lafiorita ben genelleme yapmıyorum mesela. Bu bile senin tezini çürütmeye yeter. Erkeklerin de çoğu karaktersiz mesela ama ben hepsi demiyorum. Çoğu diyorum. Herkes şöyle böyle gibi saçma genellemeler yapmanın mantıksız olduğunu bilecek olgunluğa sahibim çünkü. Bence sen de biraz büyümelisin
- +1 yıl
Kuzum enerjini sınava sakla😂
- +1 yıl
@lafiorita offf inan bana senin şu an saçma sapan genellemelerinle uğraşacak durumda değilim. Sinavim var yani hadi uğraştırma beni git yorumumdan yaa. Temiz kızlar da bu kafadayken olsa da sana bakmazlar zaten. Hadi güle güle
- +1 yıl
Herkese namussuz gözüyle bakan birinin namusu da şüpheli. Böyle boş genellemeler yapan birine namuslu kız bakmaz. Ondan bulamıyorsundur
- +1 yıl
@venustengeldimm evet haklısın da görüyorsun işte bi gorüş paylaşıyorum hemen altına gelip saçma saçma konuşuyorlar. Ugraşamicam zaten daha fazla.
- +1 yıl
Abicim burası hadis okuma yeri değil yargı merciside sen değilsin rica etsem gider misin?
- +1 yıl
Benim neye inanıp inanmamam seni hiç enterese etmez hadi tamam hadi bb
- +1 yıl
@lafiorita sen benim profilime bi bak, ondan sonra İslam'dan bahsetmeye kalk. Kime neyi anlatıyosun bu 1, 2. si ülkemizde kadın erkek nüfusu hemen hemen eşit o yüzden kadınlar ne kadar temizse erkekler de o kadar temiz (kadınla sevgili olan kadın olmayacağına göre!) Ayrıca İslam'ı ağzına alıyorsan eğer "bütün kadınlar namussuz" diyerek namuslu olan bütün kadınlara iftira atıp kul hakkına girdigin için hepimizden helallik alman gerekiyor ama alamayacaksın. Bu kadar dindarsan sen önce namuslu kadınlara iftira atmayı bırakacaksın sayın sözde Müslüman
- +1 yıl
Milletin ahlakına laf etmek asla Müslümanlığa sığan bir davranış değil. Önce kendin adam olacaksın. Önce kendin doğru düzgün Müslüman olacaksın, ondan sonra başkalarına laf etmeye kalkacaksın. Her kadına namussuz diyerek namuslu kadınlara iftira atıp hakkına giren biri de dünyanın en namussuz insanlarından biridir. NOKTA!
- +1 yıl
Ya boş ver sunu toplum bunun gibilerle dolu insanların islamdan soğuma sebebi bunlar 😂
- +1 yıl
Ya bunun Müslüman olup olmadigi bile belli değil zaten. Etraf münafık dolu. Müslumanliga sığmayan davranışlarda bulunup Müslüman geçinen gereksizlerden biri işte
- +1 yıl
Adam olsa herkesin ahlakına laf etmemesi gerektiğini bilir zaten. Boş yapıyor deminden beri
Bir tanesini bulduğuma şükür ediyorum yedek ne ya kafayı mı yediniz midem bulandı
14 Yorumla- +1 yıl
Buradaki sorulardan daha çok miden bulanır o zaman bu en masumu
- +1 yıl
Maalesef ben de bu soruyu sorarken haz almıyorum ama günümüz..
+1 yılHayır. Asla. Bir kişiyi hayatıma almaya karar verdiysem, o yolda flört bile olsam, daha ilk günden itibaren başka bir kadına bakmam. Prensibim bu şekil keenks
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllaha şükür Hiç o kadar karaktersiz olmadım ama olanlar var kendisine saygısı olmayan arkasından küfrettiren insnlar var sağolsunlar
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hiç bir zaman böyle bir yapıya sahip olmadım olmayı da düşünmüyorum. Sonuçta empati kurduğumuz zaman bana bunun acısı ağır olurdu.
10 YorumlaBana yapılmasını istemeyeceğim şeyi başkasına da yapmam.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha çok yapar haliyle.
Hayır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hiç bana göre değil. Hatta açık açık hoşlanmadığım ve bana yazan insanlara da diyorum benden zarar gelir bir git işine diye.
00 YorumlaBir tanesine vakit ayırdım da ikincisi üçüncüsü mü kaldı, ayrıca kafama yatmayan biriyle bir şey düşünmem uzak dururum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Valla burada bir karşı cinsin bana oyun oynadığına tanık oldum diyeceklerim bu kadar
05 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi oyun
- +1 yıl
Benim hiç sevgilim veya ondan başka konuştuğum olmamıştı, benden başka kimseyle konuşmadığını söylerdi, ben onun gibi burada kimseyle konuşmamıştım. Sadece sorularda görüş paylaşıyorum diye bile trip atmıştı ve sonra kendi konuştuğu kişiyi bizzat bulduğumda beni engellemişti.
- +1 yıl
Herkee kendine yakışanı yapar ☺️
- +1 yıl
Evet genelleme olmaz
+1 yılHayır ben anlamıyorum bu işlerden karşılıklı sevgiyi bulunca direkt evlenecem inşaallah😊
12 Yorumla- +1 yıl
Yedekte sevgili tutmak şerefsizliktir ama bence 3 4 tane flört olabilir
00 Yorumla
+1 yılHayır sevgilim olmadı biriyle konuşurken de başka biriyle konuşmadım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yedekte sevgili tutulmaz. Sevgili bir tane olur. Ama flört çok tuttum evet.
00 YorumlaHic hoslanmadigim seyler listesinde yukaru siradadir..
00 YorumlaYedek lastik bulunur tabelasıyla mı gezicez ondan sonra.
00 Yorumla
+1 yılİnkar etmem elimin altında sürekli birilerini tutarım gün geliyor lazım oluyorlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılLise yıllarımda 5 kızla aynı anda çıkmıştım :)
113 Yorumla- +1 yıl
yok mu artıran 😂
- +1 yıl
@lafiorita karaktersiz işte
- +1 yıl
@lafiorita gelmişsin her yorumun altına boş boş konuşuyorsun
- +1 yıl
@Nightwalk35 zina haram değil zaar😂
- +1 yıl
@venustengeldimm onun Müslüman olduğu bile kesin değil kanka din iman diyip böyle konuşuyorsa münafık olma ihtimalini göz ardı etmemek lazım.
- +1 yıl
Bence yaşı 15 engelledim ya
- +1 yıl
Olabilir evet ben de engelledim. Cidden çok komikler ya 😂
- +1 yıl
Engellemeye devamke bu da paket 😂😂
- +1 yıl
@meeks sen de engellendin
+1 yılErkeklerden ne güzel yorumlar gelmiş ama bir kaç tane kadında yine çürük var. her şey aşikar ben bu kadar karaktersiz olamam valla
01 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin çok güzel yalan söylemesindendir o
Gizli Üye(18-24)+1 yıltabiki kimseyi hayatınızın merkezine koymayın unutması kolay oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu erkek sorsa acaba ne cevap verirdik acaba
00 Yorumla Yapmak isterim de imkanım yok be çapkınlık iyidir
08 Yorumla- +1 yıl
Lan git soğuyosan soğu dinini araştırmıyorsun sonra kuduruyorsun dini araştıran çoğu kişi dinden çıkıyor zoruna gittikleri için o diğer ergen bana engel atmış bir tartışma varken insan saygı duyar engel atmaz söyle o peynir kılıklıya engeli açsın da görsün kim namuslu namussuzmuş
- +1 yıl
Ulan karektersiz yaratık üste yazmıssın ne kadar evli kadın var götürürüm burada da yok islam yok din zırvalama defol
- +1 yıl
@Nightwalk35 komedi ya yoruma bak😂
- +1 yıl
Senin yaş 15 mi😂
+1 yılYedek değilde flört dedin mi zaten çok olur arasından bir tane seçersin sevgili olur 😂
00 YorumlaKadınlar talep aldığı için onu kadınlar yapar genelde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seni de yedekte tutmaslar be? :)
02 Yorumla- +1 yıl
Genel sordum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılZor seviyorum zaten ne yedeği
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. Hayır asla öyle bir şey yapmadım.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin profesyonel gizli işi bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılO olmaz karaktersizlik
00 Yorumla Hayır, hakka girmeye gerek yok
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar Bunu daha çok yapar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç öyle karaktersiz huylarim olmadi
00 Yorumla
+1 yılNormal olsunda yedek kalsın maça mı çıkıyoruz
00 Yorumla
+1 yılSevgili flört değil ama insan tutarım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kumacısın sen heralde :)
02 Yorumla- +1 yıl
Cümlede anlam çözmeni tavsiye ediyorum
+1 yılHayır, öyle bir insan değilim.
00 Yorumla
+1 yıl10 yıl önce çok daha fazlası
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kadınlar daha çok yapıyor bunu. tutmadım
00 Yorumla
+1 yılHayır yapmadım yapmam
00 Yorumla
+1 yılAraba mı bu yedek parça gibi tak çıkar...
00 YorumlaHayır sevmem öyle şeyleri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tutmam niye tutayım
00 Yorumla ben çoklu ilişki yaşıyorum zaten 3-4 aynı anda...
00 Yorumla
+1 yılYedekte kız veya erkek tutmak mı.. küstahça.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılYok karekterime ters
03 Yorumla- +1 yıl
Olmaz dimi
- +1 yıl
@HARDseverim olmaz
- +1 yıl
Ben yaptım ama
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
m +1 yılHayır karaktersiz kişilerin işi o
00 Yorumla
+1 yılHayır, bende insan hep tektir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapmışlığım oldu bir dönem 😂
00 Yorumla
+1 yılEvet tutuyorum ama kadınlar daha fazla bunu yapan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır Allah a şükür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAsla, sevmem.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıltutmadim
20 Yorumla
+1 yılSeven bı kız vardı arada onla takılıyorduk
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılKadin yapar
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri