En yakın arkadaşımın kocasıyla düzenli ilişkimiz var?

8 yaşından beri arkadaş olduğum (kardeşimden daha yakın) kız iki sene önce evlendi ve biz aynı lise aynı üniversite derken beraber büyüdük. Evlendikten sonra haliyle görüşmeye devam ettik haftada en az 4 kere birbirimizi mutlaka görüyoruz görmediğimizde de mutlaka görüntülü konuşuruz hatta o kadar yakınız ki çeyizini ve evini bile beraber dizdik. Evliliğin birinci yılına yakın bir gün yine telefonla konuşurken ben duştan yeni çıkmış bornozla makyajımı yaparken kocası odaya geldi ve beni yarı çıplak gördü. Sonra çocuk çok utandı haliyle biz daha çok ama ne olduysa o gün her şey değişti. Bu olanlar perşembe günüydü pazar günü onlara kahvaltıya gittim ama utana çekine tabi. Arkadaşımın evi ama benim evim gibi olduğu için erkenden gittim beraber hazırlıyoruz o sırada cansu ekmek almaya indi evde kocasıyla baş başa kalmak beni çok gerdiği için hemen banyoya girdim ki münasebetimiz olmasın. Salonda oturuyordu sonra banyonun kapısını çaldı neye uğradığımı şaşırdım bana seslendi bende çıktım flört eder gibi bir tavırla bişeyler söyledi yüz vermedim sonra o gün bir şekilde geçti yanlış hatırlamıyorsam iki hafta sonra falandı arkadaşımla benim evimde içiyorduk (evli değilim ben) o günde kocası arkadaşlarıyla içmeye gitti neyse cansu bizde kalacaktı gece yarısı olmuştu arkadaşım sızdı bende çok içmemiştim kocası geldi balkona çıktım bir şeyler söyledi anlamadım telefonla aradım cansuyu uyandırıyım mı dedim hayır aşağıya gel cansu kıyafet istemişti onları getirdim dedi sonra arabaya gittim en sevdiğim içecekten bir şişe de getirmiş bana dedi ki cansu uyuyorsa içmesi için uyandırma midesi çok kötü olur sonra dedi bende çok sevdiğim için biraz içtim ama işin ucu kaçtı beni arabayı sürdü ben hayal meyal hatırlıyorum sonra olan oldu işte çok detaylı yazmak istemiyorum ama hayatımda bu kadar üst seviye hissetmemiştim sonra biz kaçak göçek bu güne kadar hala düzenli yapıyoruz arkadaşımda sürekli bana yatak ilişkilerinin çok kötü olduğunu söylüyor sebebi benim bu durumdan çok sıkıldım birkaç kere bitmesi için konuştum cansuya anlatırım dedi nasıl kurtulacağımı bilmiyorum son çare olarak buraya yazdım arkadaşımı hatta kardeşimi kaybetmek istemiyorum bu mesajı yazmadan öncede yaptık ama artık bu son noktaydı…
En yakın arkadaşımın kocasıyla düzenli ilişkimiz var?