Aşk İlişkileri Kocama en yakın arkadaşı ile Aldatıyorum ikisinide çok seviyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce olağan bir şey mi Güncellemeler1 yıl iptal iptal iptal saka amacli soru Kocama en yakın arkadaşı ile Aldatıyorum ikisinide çok seviyorum? Cevapla Aldatma Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sizin nesil tükenmeli bence, ürememeli. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Değil tabikide, en az 3 kişiyle evli 5 kişiyle sevgili olabilirsin. 0 3 Yorumla egerkan +1 yıl Mahalleyide kendine bağlasın miss Yorumla Soran +1 yıl o da abarti olur ya 1 kisiyle evlilik 2 kisiyle sevgili olmak yeter Yorumla egerkan +1 yıl Başka mahalleler ile vs atar işte Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Allah senin belanı versin orspu inşaallah en kısa zamanda yakanlir ve ölürsün 0 8 Yorumla Soran +1 yıl kahkalara boguldum Şu an ANANİSKMAUWHWHABWHSHAJ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsan kaşar olunca utanmada olmaz tabi öteki dunyda ben sana gülerim iki yarrk kadın Yorumla Soran +1 yıl kaşarım valla hiçte utanmıyorum köylü kepaze karı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin eskortan farkın yok fazlan var inşallah kocan seni yakar Allah'tan tek dileğim o iki yarrkli kadin Yorumla Soran +1 yıl ay hoşt allahinida senide Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öteki dünyada senin gotne kızgın şişi koyunca göreceğiz ozman utanyor musun utanmıyor musun edepsiz Yorumla Soran +1 yıl baban yanimda olacak mi onada vericeksem kabul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Faksin ya salağı gerck olsan kocan smdi seni öldürmüştü Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yuh ya 0 1 Yorumla HeadSh0t 1 yıl Böyle şaka mı olur ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sizin nesil tükenmeli bence, ürememeli.
🤣🤣 bu ben
Değil tabikide, en az 3 kişiyle evli 5 kişiyle sevgili olabilirsin.
Mahalleyide kendine bağlasın miss
o da abarti olur ya 1 kisiyle evlilik 2 kisiyle sevgili olmak yeter
Başka mahalleler ile vs atar işte
Allah senin belanı versin orspu inşaallah en kısa zamanda yakanlir ve ölürsün
kahkalara boguldum Şu an ANANİSKMAUWHWHABWHSHAJ
İnsan kaşar olunca utanmada olmaz tabi öteki dunyda ben sana gülerim iki yarrk kadın
kaşarım valla hiçte utanmıyorum köylü kepaze karı
Senin eskortan farkın yok fazlan var inşallah kocan seni yakar Allah'tan tek dileğim o iki yarrkli kadin
ay hoşt allahinida senide
Öteki dünyada senin gotne kızgın şişi koyunca göreceğiz ozman utanyor musun utanmıyor musun edepsiz
baban yanimda olacak mi onada vericeksem kabul
Faksin ya salağı gerck olsan kocan smdi seni öldürmüştü
Olanaksız haince bir durum
Hayır olağan filan değil
Grup yap
Yuh ya
Böyle şaka mı olur ya
etik değil
nedenki
Hangisine daha cok veriyorsun
Vay ırıspı
İlişki mi yaşıyosun