Karısından aldatmış bir erkek neden yakalanmak istemez burada konu para mıdır sizce de?
Zaten sevgiliyken de sürekli aldattığı kadını evliyken hatta bebek doğduktan sonra biriyle aldatıyor. Ama öyle böyle aldatmak değil.
Yakalanmaktan deli gibi korkuyor güya düzenini bozmak istemiyor. Burada düzen maddi imkanlar olabilir mi?
Adamın durumu zaten iyiydi mekancıydı kendisi, ama kadının ailesinin inşaat şirketi var bir çok yere yapı yapıyorlar işleri çok daha büyük. Mesela yeni beach açtı kadın sermaye koydu mu bilmiyorum ama mimarisini o üstlendi. Bir nevi adam mantık evliliği yapmış sanki
Kadından ve kadının ailesinden nasıl bir fayda görüyor olabilir sizce? Bırakmak istemediği o imkanlar mı yoksa kadının tazminatla boşamasından korkmak mı?
Zaten sevgiliyken de sürekli aldattığı kadını evliyken hatta bebek doğduktan sonra biriyle aldatıyor. Ama öyle böyle aldatmak değil.
Yakalanmaktan deli gibi korkuyor güya düzenini bozmak istemiyor. Burada düzen maddi imkanlar olabilir mi?
Adamın durumu zaten iyiydi mekancıydı kendisi, ama kadının ailesinin inşaat şirketi var bir çok yere yapı yapıyorlar işleri çok daha büyük. Mesela yeni beach açtı kadın sermaye koydu mu bilmiyorum ama mimarisini o üstlendi. Bir nevi adam mantık evliliği yapmış sanki
Kadından ve kadının ailesinden nasıl bir fayda görüyor olabilir sizce? Bırakmak istemediği o imkanlar mı yoksa kadının tazminatla boşamasından korkmak mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, buraya ciddi bir dram yazıyorsun galiba 😬. Adamın durumu biraz karışık gibi. Bir sürü neden olabilir ama maddi imkanlar büyük bir etken olabilir tabi. Eğer adam kadının ailesinin işlerinden, paralarından, fırsatlarından faydalanıyorsa, bu düzeni bozmak istemeyebilir. Hele bir de tazminat, nafaka gibi şeylerden korkuyorsa... Vallahi ya hep ya hiç durumu. Ama bence esas problem adamın dürüst olmaması. Aldatmanın hiçbir bahanesi olamaz. Korkusu maddi mi manevi mi, sonuçta yanlış yapıyor 🙅♀️. Ne düşünüyorsun?