Kardesimle olan kavgami dogru durust anlatmadigim icin kizdi gitti. Cok sacma ya iyi geceler askim dese en azindan. Umrunda degilim valla. yarin nasil davranmam lazim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kardesimle olan kavgami dogru durust anlatmadigim icin kizdi gitti. Cok sacma ya iyi geceler askim dese en azindan. Umrunda degilim valla. yarin nasil davranmam lazim?
Bence malûm bir sebepten şöyle bir tribe girmek beni onun zihninde farklı şeyleri açığa çıkaran bir davranış var gibi hissettirdi. Yani işin aslı birazcık bahaneymiş gibi geldi. İstifini bozmadan karşısında daha güçlü ol. Eminim ki her şeyin en doğrusunu en iyisini bilirsin. Fakat ben böyle bir insana tahammül edemezdim.
o konustugun elemana kalbini degil pedini ver sen olm sacma s4l4k tiplerle ne ugrasip duruyorsunuz engelle gec uzatma ya benim anlamadigim birsey var sizi surunduren acı cektiren sizi aglatan sizi ezen birisine nasıl hala sevgilim sevdigim diyebiliyorsunuz sana deger vermeyene sen niye deger veriyorsun seni sevmeyeni sen niye seviyorsun biraz mantıklı dusun aklını basina al millete kendini kullandirtma seni seveni sev arkasindan kopek gibi kosturani degil bosuna vakit kaybı yapıyorsun kendine seni sevmedigi kesin simdiden bos hayallere kapilma yinede sen bilirsin
emek dedigin vakit zaman kaybı sıcak soguk yapan birisinden bir hayır bile gelmez daha neyin ne oldugunu bile ayırt edemeyenden en fazla ne gelirki (hicbirsey gelmez)
evet
Ben de emek var diye diye ayrıl barış derken uzatmıştım bir ilişkimi. Toksikleşti psikolojimize s*çıldı. Bitirmen en iyisi, ayrıl knk şeklinde demiyorum bilesin. Zamanında 4 küsur yıllık ilişkisini bitirmiş biri olarak söylüyorum. Seni sevip önemseyen, taze canlı bir ilişkiyi hak ediyorsun gülüm. Zor ama çizgiyi çek ve bitir.
Acısa da öldürmez ama süründürmesinden iyidir. Şu an maalesef süründüren versiyonunu yaşıyorsun. Bitir kurtar kendini. Acısı hadi olsun da 2 ay sürüyor, devamında dert bile etmiyorsun. Sonra teşekkür edersin 🙂
Geçiyor emin ol. Hayatımda cidden sevgi hissettiğim tek insandı ama sağlığım ve huzurum daha kıymetli. Seçim yapman gerekiyor. Değer verdiğin kişi yeterli emeği vermiyorsa yoluna bakabilmelisin.
Merhaba, birincisi kardeşinle olan kavganı kimseyle paylasma,
İkincisi, seni bu derece takmayan birine karşı bu kadar iyi niyetli yaklaşma, farkındasın seni ne kadar incittiginin, manipüle ettiğinin. Sürekli bunları yaşayıp, yine sen adım arıyorsan, canı cehenneme demeyi öğrenmen gerek
Asena'cım, kardeşler arası kavgalar baya yaygın, n'apalım 🤷♀️ Bazen küçücük şeyler bile büyüyebiliyor. Ama kardeş sonuçta, birbirinizi kolay kolay silemezsiniz. Yarın biraz zaman ver, belki kafasını toparlaması lazım. Sonra sakin ve samimi bir şekilde konuşmayı dene. Barışmak için ilk adımı atan sen olursan eminim o da yumuşayacaktır. Sonuçta kan bağınız var, küs kalmak size yakışmaz 💕🌟
Cevap
14Cevap
Ayrılman lazım
Knk belli ki onun için ceptesin zaten kıyamaz gidemez kafasında benim erkek arakadaşımda öyleydi her boka sinirleniyordu bana ben sıkıldım bu ilişkifen dedi ilişki 4 yıllık bu arada ben de sıkıldıysan hadi ordan git dedim engelledi sonra 5 dk sonra ağlayarak geldi kapıma artık bir daha asla yapmıyor bu veya buna benzer görmezden gelme gibi demem o ki ona bağlı olmadığını muhtaç olmadığını göster
Aslında her şey o kadar belli ki ama işte aşk insanın gözünü kör eder sözü burada geçerli oluyor. Eminim ki ayrıldıktan sonra aslında her şey ne kadar da belliymiş diyeceksin kendine. Aşk duygusundan çıkıp 3. Kişi olarak olaya bakarsan anlarsın zaten. Varsay ki bu soruyu ben sormuşum, sen ne cevap verirdin? Şimdi daha net anlamışsındır umarım.
Anlayış göstermek yerine bu şekilde davranmış olması, onun bencil olduğunu gösteren en net kanıttır. Bencil biriyle yapabilir misin? Bence bu ilişkiye bir son vermelisin.
Çok saçma bir bahaneden trip atmış. Ben olsam yol veririm.
Nə?
Bunlara ek eğer seni kısıtlıyorsa direkt uzaklaş narsist olabilir. Küsmesi normal değil ki sen anlatmayabilirsin. Bu senin kişisel alanın. Genelde bu tarz erkekler partnerinin sınırlarını çiğnemekten tatmin olurlar
Tamam böyle bir durum yoksa bilemem sen daha iyi anlarsın benim yaşadığım duruma benzettim o yüzden. Rahatsız olduğunu belirt bence uygun bir dille devam ettiriyorsa mesafe koy sen de genelde çözülüyor bu şekilde
Evet biraz geç cevap ver ama geçerli bir sebebin de olsun işte temizlik yapıyordum ellerim temiz değildi yazamadım gibisinden bir de arkadaşlarına karışıyor mu onu hayatından çıkar gibi
Yani şöyle söyleyeyim bana çok iyi ders oldu en uzun ilişkimde bu arada. Sana değer veren erkek evet kıskanır ama seni mutsuz edecek taleplerde bulunmaz misal beni arkadaş ortamımdan uzaklaştırdı yalnızlaştırdı. Ve arkadaşsız kalmam onun için önemsizdi çünkü o kendine değer veriyordu bana değil. O yüzden bazı şeyleri kabul etmemek gerekiyor hep daha fazlası isteniyor. Benim ki de çok küser trip atardı beni onsuzlukla cezalandırırdı
Bende bir de şu olmuştu. Kavgalarmızda haklı olsam bile haksız olan konuma geliyordum hep. Kendini hep haklı bulan bir karakteri vardı. Eğer varsa bu da bence bu kişilik bozukluğunu araştırıp ona göre durumu bir değerlendir ben keşke daha önceden bilseydim dedim
Dengeler bozuk hakkında hayırlısı olsun 5 senelik ilişki bir de. Evlilik planı var mı hiç
Anladım 5 yıl olmuş 5 yılda yüzük takmayan biriyle ben tercih etmem ama tabi hayat sevince gözün görmüyor
Hıı anladım tamam o zaman biraz akışta kal bence olgunlaşır o da zamanla
Sallamadığı kesin, özellikle de böyle adamlara bayılıyorsunuz. Nice düzgün adam varken gidip odunları seçin.
Bisey olmaz yarın bidene Hatay soslu dürüm gömün bisi olmaz 😁
He gardşm bunların ki fasa fiso k&vga gormemisler jdjdjdjdj
Böyle umursamaz davranıyorsa sende o bir şey anlattığı zaman onu dinlemek umursama
Ergen gibi trip atmış saçma kardeşinle atandaki olayı anlatmayabilirsin de ne yani böyle davranması saçma gelip arayı mı düzeltecek öğrenip napcam niye irdeliyor bu kadar
Umursama olayından çıkıp Tavır almaya gitmiş biraz farklı bir durum bu
Her şeyi anlatmak zorunda değilsin sen haklısın boş ver
İnşallah ablam benle kavga ettiği zaman sevgilisine anlatmaz. Ayrıl diyince ayrılınmıyor biliyorum tabi ama düşün bence ayrılmayı
Sende onu umursama o yazana kadar yazma yazdığında cevap ver ama
Hayır soğuk yapma ama sabah o yazana kadar asla ilk yazan sen olma ve özür dileme ve olayı yeniden açma sana nasıl davrandığını gözlemle
Evet konuyu o açmazsa sende açma devam et ikinizinde canını sıkma dinlemek istemiyorsa kendi bilir şunu bil bir ilişkide erkeği ne kadar umursamazsan arkanda o kadar köpek gibi dolaşırşar. Suçlu sen olsan bile asla bir erkeğe yalvarma her konuda umursamaz ol suçlu bile olsan kapına köpek oluyorlar afedersin.. aramıyorsa arama yazmıyorsa yazma mesela ilk yazan arayan merak eden hep o olsun emin ol ilişkinin tadı böyle daha güzel çıkıyor. Ve bir erkeğin kızdan ayrılma sebebi genelde soğuyup gözünün dışarı kaymasıdır bunu unutma onu kendinden soğutma nasıl soğutmayacaksın mesela; dısarı çıktıgında bunaltma sürekli mesaj atma biraz kendi halinde takılsın evlilik konusunu açma en önemlisi erkekler hemen uzaklasıyor o zaman
Hiç bir şey olmamış gibi
Zürih'te bu nasıl yokluk lan
Fazla fedakarlık merhamet öldürür.
Beni umursamayanı ben hatırlamam bile...
u hebt dit bericht verwijderd ne demek bacım
biliyoz zaten
yazma
guten abend liebe gaste
bu ne ya trip atan erkek miii🤢
ilişkide kız tarafı o mu? bu ne böyle
anlamadim bı sevgilin mi
Sence konuşmaya değer mi
koy gxtne tekmeyi gitsin şimdiden böyleyse
Ayrıl.
Düzelir
Ayrıl gitsin ya ne bu sağ koltuk prensesi