Anlaşabiliyoruz aslında, hani sohbet edebiliyoruz ettiğimiz sohbetten keyif alıyoruz falan ama tartışmasız geçen bi gün yok ve bazen çok boş sebeplerden konu hemen bitsin engelle beniye falan gelebiliyor, 1 gün sonra da barışıyoruz, bku çıktı artık ve aradaki bağı da zayıflatıyor. Ama o hala olabileceğimizden çok ümitli hshdhd siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yıliliskilerde kavga ayrılık ve saygısızlık heleki engellemek rutine biner ve size artık cok normalmis gibi gorunurse zamanla sevgi de azalır ve toksik bi iliskiye doner. bi iliskiyi devam ettirmek icin kavgayı degıl birbirinize sevgiyi ve saygıyı artırmak lazım kavga artarsa sevgi de azalır cunku biz insanın da bir sabrı vardır ve mutlu olmak ister…benım bir yıllık iliskimde son zamanlar sureklı kavga ediyorduk rutine bindigini ve kavgadan dolayı toksik bi iliskiye dondugumuzu hissettim basta ona zaman tanıdım çunku onunda benımde hatalarım vardı. ama olmadı zaman bizi birbirimize tanımadı ve ben ayrıldım (2 hafta once)
sana ayrıl demiyorum ama ortada sureklı kavga varsa biraz ara verin birbirinize zaman tanıyın cunku ilişkilerin degerini ayrı kalınca anlıyoruz ve eger o ayrılık bize biseyler kattıysa geri dondugumuzde kavgasız daha duzgun ve toksik olmayan bi iliski yasıyoruz. iliskinizin sorunu kimden kaynaklı bilmem ama konuşmak istersen bi hemcinsin olarak konusabilirz daha once bunun gibi 3 senelik bi ilisjiöde oldu (12 kez ayrılıp barısmıstık)05 Yorumla- 1 yıl
olurum da burdan pek mesaj gelmıyor instadan yazar mısın faken falan varsa farketmez daha hızlı donerım
- 1 yıl
sseheroztrkk
En İyi Cevaplar
1 yıltam üç hafta önce buna benzer ilişkimi bitirdim hatta ben engelledim oysa bi erkek sevdiğim dediği kızı kolay kolay engellemez hele ben hiç engellemem ama ben maalesef o aşamaya geldim
sebepler.
1) aşırı derecede kurgu ve manipülatif davranışlar
2) aşırıcı derecede ajite etme mesela ortada hol yok yumurta yok bir konuyu açıyor o konu üzerinden bi tartışma başlıyor en son seni hata yapmaya zorluyor ve suçlayıp çıkıyor
3) otu boku sorun edip spekülatif ortam oluşturma ve sorun varmış gibi gibi algı yaratma 4) kendisinden daha çok babasını sevdirmeye çalışma politikası
5) Sürekli olarak dominant davranışlar
6) Dini ve inanç deperleri ile ilgili karşı tarafa zorla bişeyler empoze etmeye çalışma
Yukarıda bahsettiğim sebepsel konu başlıkları ile ileri seviye mücadele ettim
oysa Allah beni ona hediye etmiş ulan benim ona kaynanalık yapacak anam yok ölü
benim ona kaynatalık yapacak babam yok ölü
evlenirsek bi kendisi bi ben evimize gelirlerse en fazla abimler ablamlar gelir onlarında her biri bi dağda, kimisi İstanbul kimisi Ankara kimisi Antalya kimisi maraş da
Buna rağmen bütün herşeyine ok dememe rağmen boğdukça boğdu sıkıp suyumu çıkardı adeta
yok peygamber efendimiz bunu dedi yok oruç ayında hurmayla oruç açarsan cennetliksin abi tamamda din denilen kavram vicdan değerlerin yoksa hiç bir anlam ifade etmez peygamberin hurması yıl 2024 de beni ilgilendirmiyor
o hayatı benimsemiş olabilirsin eyvallah peygamberin hayatı sünnetdir e şimdi hal böyleyken yıl 2024 de elimizle pilav yersek hoş olur mu tabiki olmaz
bu ve benzeri tür bi çook birbirimizi tamamlayamadığımız unsurlar yüzünden hayatımda ilk kez bi kadını emgelledim12 Yorumla- 1 yıl
Müslüman değil misin dinen farklılık en büyük sorun bence
- 1 yıl
benim müslümanlık anlayışım vicdan değerlerimdir
yolda yolda kolu bacağı kopuk bir dilenci görsem allah versin diyerek bokuna basmış ayı gibi homurdanarak ordan kaçmak yerine gider o dilenciye yardımcı olurum kimsesiz çaresiz bi çocuk görsem o gün bütün vaktimi ona ayırrım gerekli tüm kurumlara ulaşırım
öyle hurmaydı bilmemneydi gibi ne bana neden topluma faydası olmayan sadece görsel şov olsun diye müslümanlık yapmam benim dinim vicdanımdır vicdan yoksa neye inanırsan inan insan değilsindir
1 yılHerkes olmaz diyebilir çok doğal. Arada bir kopmayan bir bağ var ve düzeltilmesi gereken de hatalar var. Bu hataları fark edip düzeltilmeye çalışılmadıkça ve farkındalık yaşamadığınız sürece bu devam edecektir. Kim bilir farkındalık sahibi olduğunuzda ikinizde birbirinizden tamamen vazgeçeceksiniz. Karmik bağ deniliyor buna ve öğrenilmesi gereken bir ders olduğu vurgulanıyor burada. Herkes neneler, dedeler gibi olmaz diyebilir. Yaşlı beyinler, eski insanlar gibi düşünür ve elastik hareket etmeye cesaret edemez. Sonuç itibariyle 2024 yılındayız ve bu sorunu yaşayan çok insan var. Tıpkı evli çiftlerin boşanmak isteyip, boşanmayı gerçekleştirmediği gibi. Evli olsanız size diyecekler ki boşanmayın, sevgili olunca da diyorlar ki bu iş olmaz. Farkettin değil mi arada ki farkı? Olur güzel kızım, bal gibi olur. Sevgine sahip çık ve farkındalıklı olmaya gayret et.
02 Yorumla- 1 yıl
İnsanlara ümit vermeyi kesin soruyu soran kişi olmayacahini çok çok iyi biliyor fakat bı bağ koparamiuor onu hemfikiriz , okuduğum bı yerde de ayrilamaiyorsaniz birbirinizi tüketin en sonunda bağ kopacaktir diyordu bence kişinin birbirini tüketmeden farkına varıp uzaklaşması en iyisi olur
- 1 yıl
Önce yazdıklarımı oku, ondan sonra fikrini yaz. "Kim bilir farkındalık sahibi olduğunuzda ikinizde birbirinizden vazgeçersiniz." dedim. Toksik ilişkinin ne olduğunu bildiğim gibi, farkındalık sahibi olmadan bir değişim olacağını da sanmam. İnsanlar birbirini tüketerek değil, bir şeyler kafasına dank edince değişim yaşar. Atıyorum ikisi de birbirini tüketti ve iletişim artık tamamen koptu diyelim, ee farklı insanlarla tanıştıklarında yeniden aynı döngü olacak. Çünkü farkındalık sahibi olamadı. Farkındalıkta içsel yolculukla başlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBen de yaşamıştım böyle toksik bir ilişki, neredeyse 5 yıllıktı. Hem hayatımda en çok ihtiyaç duyduğum insan, hem de bana en fazla zararı veren kişiydi.
Sana tavsiyem ilişkiyi bitirmen olur. Zor ve üzücü biliyorum ama gerekli. Sağlığın daha önemli. Bitirmeye karar verirsen söyle, ben benimkini nasıl bitirdim anlatayım.04 Yorumla- 1 yıl
Ben merak etim
- 1 yıl
Nasıl bitirdin
Soran1 yılDinlemek isterim
- 1 yıl
Ayrıldıktan bir süre sonra başkasıyla görüşmeye başladım. Yeni biri olmazsa bitmezdi toksik ilişkiye yine sürüklenirdik çünkü. Tabi kimisi için bu bile yeterince itici bir kuvvet değil. Sizi sen tanıyorsun, işe yarar diyorsan bunu deneyebilirsin. Ona çok batmayacak ama tamam yoluna baktı diyeceği birine yönel ayrıldıktan bir süre sonra.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Vallahi bu tam bir drama filmi 🙈 Tartışmalar bazen kaçınılmaz, ama sürekli ayrılıp barışmak biraz yorucu olabiliyo, değil mi? 😊 Aradaki bağı zayıflatıyor diyorsan, bir durup düşünsene, gerçekten bu ilişki seni mutlu ediyor mu? İlişkinin temeli sağlam mı ve uzun vadede istediğin şey bu mu? Kötü enerjilerden uzak durmak lazım. Belki biraz durup birbirinizi özlemek ve düşünmek yardımcı olabilir. Sevgiyle ✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılToksik bir ilişki haline gelmiş, olmaz...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılİlişki çoktan bitmiştir, sadece adı konmamıştır..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılOlmaz biter
00 Yorumla
1 yılAyrıl barış yaparken ayrılırken ne için ayrıldığın konu üzerinde düşünüp o konuda karşı tarafa saygı gösterip aynı hatayı yapmayacak şekilde kendini yetiştirseler aslında bu ilişki zamanla daha güçlü hale gelebilir. Fakat gördüğüm kadarıyla bu durumlar herkes karşındaki bir şey anlatırken cevap vermek için dinliyor, anlamak için dinlemiyor. Anlamak için dinleseler sorunlar bir bir çözülecek. Buda insanların kendini geliştirmek için çaba sarfetmedigini, biri gelsin beni mutlu etsin mantığından kaynaklanıyor. Sizler kendinizle barışık değilseniz kimse gelip sizi mutlu edemez sizler mutlu olduğunuzu zannedersiniz çünkü insan insanın cehennemidir. Dikenine katlanamadiğın gülü koparma, zorluğuna göğüs geremediğin yâri incitme.
19 Yorumla- 1 yıl
profil nickin çok güzel yazdığından ziyade okuycam yorumuda nickini ne güzel düşünmüşsün
- 1 yıl
@ezoolsaydım_30 Rica ederim ☺️🙏
- 1 yıl
yorumun da yazdıklarını becerebilen çok kişi kalmadı desem
- 1 yıl
@ezoolsaydım_30 Belki çevrende göremediğin için bu kanıya varmış olabileceğini düşünüyorum. Düşüncene saygı duyuyorum ☺️🙏 Küçüklüğümde öğrendiğim aklima geldi şimdi ☺️ 🎶🎵Orda bir köy var uzakta , o köy bizim köyümüzdür , gitmesek de kalmasak da , o köy bizim köyümüzdür. 🎵🎶
- 1 yıl
😅 uygulamasalar da bunlar var mı demek şarkıdaki benzetme ne sor ne dert yanayım uzun hikaye
- 1 yıl
@ezoolsaydım_30 Elbet vardır. Bu zamana kadar yaşadığın şansızlıklar hayal kırıklıkları, insanlara vermiş olduğun değerin karşılığını alamamak, hepsi birer etken olmuş sende. Hayata bakış açını biraz düzeltmenin zamanı geldi. Yeter artık kendinden bu kadar ödün verdiğin haksız mıyım?
- 1 yıl
aslın da o kadar ağır imtihanlara rağmen oldukça pozitig neşeli hayat dolu olduğumu söylerler
- 1 yıl
@ezoolsaydım_30 Herkes bir şey söyler elalemin ağzı çuval değilki buzesin 😉👍 Senin aklını kaçırmak üzere olduğunu da söyleyenlerde olur. Tüm bunlar soylentiden ibaret olur. Önemli olan yaşadığın her günden tad alabilmektir. Öyle çok büyük mucizelere gerek yok. 🌺e🌺z🌺o🌺o🌺l🌺s🌺a🌺y🌺d🌺ı🌺m🌺_30 bu mesaj bile mutluluk veriyorsa gerisi mühim değil.
- 1 yıl
güller için teşekkürederim burada yazılanları herkes okuyor bence çok işgal etmeyelim teşekkürederim gecen hayra kalsın🌹🌹
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim de 5 yıllık ilişkim var bazı dönemler böyle oluyor sonra iyice soğuyosunuz kopuyo gibi ama o kopma eyleminde akıllar başa geliyor bazen ilişkiler kendi içinde sarsıntıya uğrat gerçekten bu zamanları yaşadığına değicek bie kişiyse ilişkiyse devam etmeni öneririm. Ne kadar süredir berabersiniz bilmiyorum ama 3-5 aysa değmez diye düşünüyorum üzgünüm ama mutsuz olduğun gün mutlu olduğun günden daha fazlaysa sadece psikolojini bozarsın. Unutma ilişkiler birbirini mutlu etmek içindir mutsuz olmak için kimse hayatına bir başkasını almaz :) umarım mutlu olacağın tarafı seçersin kendi değerini ve öz saygını kaybetme❤️
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılVar değil vardı😂 bizim biteli çok oldu 😂
Zor olur Sürekli ayrılıp barışmak, ilişkinin sağlıklı olmadığını gösterir. Sürekli tartışmalar ve kısa süreli ayrılıklar, aranızdaki güveni ve bağı zayıflatır. Bu kısır döngüden çıkmak için ya ilişkideki sorunları kökten çözmelisiniz ya da ilişkinin sizin için doğru olup olmadığını yeniden değerlendirmelisiniz. Aranızdaki bağ zayıflıyorsa, uzun vadede bu ilişki sürdürülebilir olmayabilir.
00 Yorumlahiç öyle deme çok güzel oluyor. evlenirsiniz birbirinizi anlamaya başlarsınız alışırsınız. sohbet muabbet keyifliyse zaten kaffi :D hiç korkmayın dikkatli olun ama biribirinizi kırıp incitecek sözler söylemeyin.
aradaki saygı biterse kurtarması çok zor. ara vermek zorunda kalabilirsiniz. bu da örnek veriyorum evli çifter arasında ailelerde kalarak olur ayrı bir şekilde araya özlem girmesi gerekiyor yani.00 Yorumla
1 yılOlmazzz. Ayrılınca tekrar dönülüyorsa, taraflar, ya uyduruk bir şeyden kavga edilip hatasını anlıyor ya da cinsellik gibi ortada bir çekim yaratan bir durum var :)
Ben küs barış pozisyonuna geçen bir birliktelik varsa anında kesiyorum. Bazen kadınlar ilişkiyi kuvvetlendirmek canlandırmak için yapıyor olsalar bile bana itici geliyor
00 YorumlaTahammül etmeye, karşı taraf öfkeliyken alttan almaya dikkat etmeliler. Bir tartışma çıktıysa o tartışmayı, kimse birbirini kırmadan sonlandırmak akıl işidir. Orada da insanların duygularıyla değil mantığıyla davranması gerekir ki sonunda ikisi de birbirini üzecek, incitecek bir şey söylememiş olsun. 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlur çünkü kadın sadık olan erkeği istemez. Yüzde yüz bir kadına bağlı asgari ücret alan bir erkeği hiçbir kadın sevemez.
Hiçbir kadın huzurlu giden ilişkide mutlu kalamaz. Kadın her zaman entrika üzerine ilişki ister, ulaşamadığı ve ona baba travmasını hatırlatan erkeği ister.
01 Yorumla- 1 yıl
Kime göre neye göre? söylediğin kişiden kişiye değişir.
1 yılAnladığım kadarıyla red flag bi ilişkiniz var ve knk direk ayrıl ya da konuş ben bu durumdan rahatsızım diye. Çünkü yoksa böyle olmaz ilerde evlenince boşanır geri evlenirsiniz bu gidişle ben sana diyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılBenim en nefret ettiğim şeydir bu. Bazı kelimelerin içi ve anlamı boşaltılmamalı ayrılık kelimesi de buna dahil. En sonunda evlenir bu şekilde devam eder toksik bir boşanma yaşarsınız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılBu durumun tanımı benim için hep aynıdır.
Yalama olmuş civatayı ek somon koysanız bile tuttuğu görülse bile bir süre sonra eski halini almaya başlar.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Çık karşısına de ki adam gibi seviyorsan benim kararlarıma saygı duyacaksın aksini iddia etmeyeceksin yok eğer sevmiyorsan boş bahanelerinle beni meşgul etme diyeceksin
00 YorumlaSürekli ayrılma durumu varsa vardır cozulemeyen bir kırık elinde sonunda tamamen kopar inceldigi yerden.
Neden siir gibi konustum bilmiyorum ama sonuç bu00 Yorumla
1 yılHayır toksik ilişki. Anlaşamadığınız ilişkileri sürdürmekten ne anlıyorsunuz ki
20 Yorumla
1 yılBirbirlerini doğru yönde besleyen bir çift küsmezler, birbirlerine her anlamda destek verip iyileştirmeye çalışırlar bana göre ✔️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılEğer olur da kazara evlenirseniz Her kavgada boşayacağım boşadım boşanıyorum kelimelerini duyarsın. Nasıl başlarsa öyle gider Sizinki olmamış
00 Yorumla Yalama olur ayrılık boşanma kelimesinin gerçekten olmadıkça kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum laçkalaşıyor ilişki
00 Yorumla
1 yılolur bence neden olmasın. sürekli ayrıldığınız gibi süreklide barışabiliyorsunuz. bu aradaki bağın güçlü olduğunu gösterir.
00 YorumlaOlmaz o ilişkiden geçmiş olsun zaten bitmiş birbirinizi oyalıyorsunuz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. bence bir kere ayrılma cesareti gösterilince bidaha eskisi gibi olmuyo hiçbir şey
10 Yorumla
1 yılİnşallah öyleleriyle karşılaşmam. Güzel dayak yerler benden
11 Yorumla- 1 yıl
Kickboxcu musun 🤣😁
1 yılOlmaz sonunda biri evlenir öteki ağzı açık seyreder
00 YorumlaOlmaz sonunda ya evlenirler ya adam başkasıyla evlenir bizzat yaşadım
00 Yorumla
1 yılOnlardan bir şey olmaz ilişki bitmiş uzatmaları oynuyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.
1 yılolmaz bitmiş sizinki. sadece vakit dolduruyorsunuz gibi geldi bana 🤷🏻♀️
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz ilişki bitmiş sevgi bitmiş uzatmaları oynuyor. Taşıma su ile değirmen dönmez.
00 Yorumla
1 yılOlmaz olmaz olmaz olmaz olmaz olmaz olmaz olmaz olmazzzzzzzzzzzzzzzz
00 Yorumla
1 yılOlmuyor denendi maalesef yürümüyor o ilişki ve cok fazla yoruluyorsun
00 YorumlaBi gün aniden gidecek o gitmeden sen git diyorum 😬
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
1 yılGenelde bu ilişkiler boka sarar çeken şeyse aslında o belirsizlik ve kargaşa
00 Yorumla Seninle tıpa tıp aynı durumu yaşadım. Erkek ark ile 1,5 aydır tanışıyoruz ve sürekli tartışma. Bugün bitirdik zorlama , bitir. Git çek acını ağla depresyona gir ama bitir. Bak ben ne güzel çekiyorum acımı...
10 YorumlaBir şekilde yürür bu ilişki ama çok sağlıksız olur çok yıpranırsız gittikçe büyür bu yıpranmalar birbirinize zarar vermeye başlarsınız hiç iyi yerlere gitmez yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBi halt olmaz, olmuyorda 2 tane iliṣkimde böyleydi sonuç olarak hala yalnızım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılaraya ayrılıktan 1 haftadan fazla süre girdiyse olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlmuyor. Sonra sinirden gidip aldatiyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBirbirinize göre değilsiniz bunu anlamak zor olmamalı
00 YorumlaVallahi 4 yıldır öyleyiz gram heves sevgi kalmadı beraber olmamizin tek sebebi verilen emek ciddi ayrılık çok yakın
02 Yorumla
Soran1 yılHadi ya, zamanla düzelmiyor diyosun baştan bellidir zaten diyosun yani
3 yıl öyle yaşadık evlendik yıne devam ettı evi terk et barış ve haftaya boşanacagız artık. olmuyor yol yakınken bıtırın
10 Yorumla
1 yılOlmaz çocuk gibi oyuncak ıster ağlar sızlar elde edince oyunu oynar kenara bırakır... sizdeki de böyle basta sevgi saygı çoktur azalır gide r
00 Yorumla
1 yılEvlenseniz de dakika başı boşanalım ile devam edecek bir şey
02 Yorumla
Soran1 yılDimi... Baştan bellidir bir şeyler, iki tarafta çok fevri
- 1 yıl
Di... Sonunda bitmeye mahkum ancak sevgi varsa mümkün mertebe rehabilite almışsınız gibi devam edin.
Bence olmaz ama çevremde yüz kere ayrılıp hatta nişanlanıp sonra nişanı atıp tekrar olanlar bile var
00 YorumlaVelhasıl kelam; Ölüden olur onlardan bir cacık olmaz..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmaz bir barış bir ayrıl hele de çok fazla ise o ilişki den olmaz. Ayrıl acını çek bence çünkü eziyet azap senin için her iki taraf için yani.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz. Öğrenin artık bunları exten next olmaaaaz
10 Yorumla
1 yılBence olmaz huzur önemli
10 YorumlaAğırlığı yok ilişkinin, bir sonuç yok bence
00 Yorumla
1 yılİlişki yalama olur bir süre sonra..
01 Yorumla- 1 yıl
Boku çıkar yani..
1 yılToksik bir ilişki olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılO ilişkinin suyu çıkmış. Olmaz
00 Yorumla Olmaz, yoluna baksın herkes.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
1 yılSizden bi cacık olmaz emin olun
00 Yorumla Olmaz o ilişkinin temeli atılmamış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayrılmak boşanmanın benzeri gibi bir şey
00 Yorumla
1 yılOlmuyor denendi onaylandı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Olmayacağını onlarda biliyor aslında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılBi cacık olmaz.
00 Yorumla
1 yılHiç olmaz nerden biliyosun da sorma kskdks
00 Yorumla
1 yılCiddiyet kalmaz ilkokul aşkı gibi olur
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi