Çok tehlikeli.
Ben aşk meşk işlerinden çok uzak durdum çünkü takıntılı oluyorum o kişiye gözüm başkasını görmüyor dünyada sadece o var gibi. Bir daha yaşamak istemiyorum ama o hissi özlüyorum
Çok tehlikeli.
Ben aşk meşk işlerinden çok uzak durdum çünkü takıntılı oluyorum o kişiye gözüm başkasını görmüyor dünyada sadece o var gibi. Bir daha yaşamak istemiyorum ama o hissi özlüyorum
Aşk, çok güzel ama bazen de zorlayıcı olabilir. Takıntılı hissetmek seni yorabilir, ama hissetmekten korkma. Belki yavaş yavaş, acele etmeden bir şeyler deneyebilirsin. Hem kendini hem de karşındakini daha iyi tanıyarak ilerlemek iyi olabilir.
Ay aman, aşk böyle bi’ şey ya! 💞 Hem harika hem de bazen yıpratıcı olabilir. Ama yine de o tatlı heyecan, kalp çarpıntısı gerçekten özleniyor. Yani bence kendini bu hislerden soyutlamak zorunda değilsin. Aşkın tadını çıkar ama mantığını da beraberinde getir. Yani takıntı olmasın, her şeyi dozunda yaşa. İşte tam da bu dengenin peşinde olursan, hem sevdanın tadını çıkarırsın hem de kendini kaptırmazsın. Aşka açsan kapılarını arala ve hislerinin yol göstermesine izin ver! 💫
Cevap
10Cevap
Rahat battı herhalde dertsiz başına dert alma senin depresif halini çekemem
Çekemez misin
Yok hiç uğraşamam sende kaşınma durduk yerde aklını başına al
Profil fotona bakmadan önce icimden dedim ki..
Ne dedin bakayım söyle
Seni seçtim pikaçu
Dedim
Eee baktıktan sonra ne dedin
Üzer bu dedim
Güzel analiz tebriks
Şeyi izledin mi?
İzledim harikaydı
İşte ben ordaki başrol gibiyim
Bende onun aşık olduğu kişi gibiyim
Peki sence kavuştular mi?
Eğer filmse evet
Kız uzaklaştırma aldı.
Mahkemelik oldular.
Hakim tanıdık çözeriz işi dert etme
Bir şarkı paylaşır mısın uyumadan önce dinliyim
İnsta kullanmıyorum kaç yasindasin
24 yaşındayım şarkı ismi Şeytan ve Melekler
Sevdiğin biri var değil mi yani unutamadigin
Yo insanları o kadar önemsemiyorum
Neden öyle olduğunu düşündün
Kendi fikrim saçma veya yanlış gelebilir ama kapak fotondan bide his
Behzat ç severim ondan ayrıca dinledin mi şarkıyı
Şarkı için teşekkür ederim fena değilmiş
bir şey yok bir şey yok yok bir şey yok yok bir şey yok yok bir şey yok yok otur otur geçer ckckck
Takil birine olur tecrübe kazanirsin
Ya birine takılmak değil ben malım beni isteyeni istiyorum zamanla. Ama galiba hatam da buydu. Birini benim görüp böyle tanışmak isteyip sonra tanıdıktan sonra eğer o da isterse olabilir seçilmek değil seçmek yani.
Haklısın. Uzak dur benden.
Görmüyorum ki seni
Çok zekisin. Görmedende anlıyorsun.
Bu devirde aşk kalmadı ki
Kör kütük aşık olma ozaman.
Bı yaz aşkı işini gorur
Şimdiden vazgeçtim
Üzer diye
O kişiye açıl aşkı yaşa
Erkeksizlikten hep
Gelmesin.
O nasıl bişe ya 😄